| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Léto, turistika a zdravé jídlo pro děti

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101104 z 104 
Jája
  • 
1.8.2012 9:56:43
A proč by to ti stánkaři dělali? Takhle to mají bez problémů, rychlé a rozumný vejvar. Vždyť si musejí vydělat na zimu, kdy tato práce není. Já je na jednu stranu chápu, na druhou s tím taky nesouhlasím. Myslím, že pravidla hygieny, kdy restaurace musejí mít samostatný prostor třeba na vytloukání vajec, jsou někdy zbytečně přísná. Hygiena ano, ale měla by být rozumná.
Martina, 2 deti
  • 
1.8.2012 9:51:30
A co předem připravené saláty v plastových miskách? To přece stačí jen vyndat z ledničky a přidat jednorázovou vidličku. Myslím, že problém není ani tak v hygieně jako ve špatných návycích a lenosti stánkařů něco měnit.
susu
  • 
1.8.2012 9:33:56
Nabídka jídla u stánků je zoufalá. Asi s tím ta hygiena opravdu souvisí, stánkové vyvařovací možnosti jsou minimální a možnosti úklidu nábobí zpravidla taky.
Teda instantní polévkou by se mi stánek ale taky moc nezavděčil.
Katka,kluci 9 a 13
  • 
1.8.2012 9:28:27
Stánky jsou opravdu povětšinou průšvih. Něco jiného je jednou za čas na výletě nebo na koupadle..ale pokud jste třeba týden na kolách či na vodě a máte se stravovat tímto způsobem, třetí den už to fakt nejde...hranolky, párek v rohlíku, hambáč,langoš,klobása, utopenec - jak přes kopírák. Musí se najít KAMENNÁ hospoda, tam už je přece jen větší šance přes oběd dostat normální jídlo...Na kolech to není takový probém, absolvoval jsem ted Sázavu na lodích a pár opravdu dobrých obědů proběhlo -ale vždy v restauraci, stánky jsou fakt na to dát si tam pivo.
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101104 z 104 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.