| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se léčí bradavice

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 238 [Dalších 138 >>]
Milada
  • 
7.2.2006 22:05:03
Naše dětská doktorka mi ukázala, jak na ně. Prostě je vymáčkněte (jako uher) a pak ještě utrhněte. Pkud se objeví na místě moluska trochu krve, tak jste to udělali správně (vydezinfikujte). Dcera jich měla na bříšku a ruce cca 10 a všechny jsme je zlikvidovali. Teď se jí objeví po asi půl roce tak 2, které hned vymáčknem,a je pokoj.
Jen vždy dcera "prodává" 1 molusko za 1 lízátko - jako bolestné
  • 
7.2.2006 21:30:24
Chci Ti poradit perfektní věc na bradavice. Měl jsem jich v nějakých 16. letech asi 100 a za pomocí tohoto přípravku, který mi poradil můj děda, který už bohužel nežije mi všechny zmizeli asi za tři týdny.Sežeň si od včelařů surový propolis a až si uděláš tinkturu tak užívej 1 krát večer před spaním polévkovou lžíci. Ze začátku to bude pěkně hnusný, ale za týden Ti to bude i chutnat, alespoň mě už to dneska chutná. Posílám Ti návod ze stránek sk2.goo.cz/zdravi_na_dlani/vcely/propolis.htm ,ale já jsem si tinkturu podle dědy udělal tak, že jsem do krabičky od sirek(normální velikosti)dal propolis (plnou zároveň ne vrchovatou!, aby se dala zavřít) a potom jsem to dal do půl litru 40% vodky a nechal těch 9 dnů vylouhovat. Ovšem jsem tu tinkturu nescedil, nachal jsem ji na dně a vesele užíval. Doufám že Ti to také pomůže jako mně, byl to pěknej hnus ty blbý bradavice. Ahoj Petr

Návod na zhotoveni propolisové tinktury
30 g propolisu pokrájíme na drobné kousky a dáme je do 5 dcl čistého lihu do tmavé láhve. Dobře protřepeme a necháme 9 dní vyluhovat a každý den protřepeme. Na desátý den scedíme a máme hotovou propolisovou tinkturu. Cedíme přes sítko z umělé hmoty - tekutina nesmí přijít do styku s kovem. Dá se použít ¼ 1 vodky a ¼ l čistého lékárenského lihu.

• 
7.2.2006 21:18:23
Chci Ti poradit perfektní věc na bradavice. Měl jsem jich v nějakých 16. letech asi 100 a za pomocí tohoto přípravku, který mi poradil můj děda, který už bohužel nežije mi všechny zmizeli asi za tři týdny.Sežeň si od včelařů surový propolis a až si uděláš tinkturu tak užívej 1 krát večer před spaním polévkovou lžíci. Ze začátku to bude pěkně hnusný, ale za týden Ti to bude i chutnat, alespoň mě už to dneska chutná. Posílám Ti návod ze stránek sk2.goo.cz/zdravi_na_dlani/vcely/propolis.htm ,ale já jsem si tinkturu podle dědy udělal tak, že jsem do krabičky od sirek(normální velikosti)dal propolis (plnou zároveň ne vrchovatou!, aby se dala zavřít) a potom jsem to dal do půl litru 40% vodky a nechal těch 9 dnů vylouhovat. Ovšem jsem tu tinkturu nescedil, nachal jsem ji na dně a vesele užíval. Doufám že Ti to také pomůže jako mně, byl to pěknej hnus ty blbý bradavice. Ahoj Petr

Návod na zhotoveni propolisové tinktury
30 g propolisu pokrájíme na drobné kousky a dáme je do 5 dcl čistého lihu do tmavé láhve. Dobře protřepeme a necháme 9 dní vyluhovat a každý den protřepeme. Na desátý den scedíme a máme hotovou propolisovou tinkturu. Cedíme přes sítko z umělé hmoty - tekutina nesmí přijít do styku s kovem. Dá se použít ¼ 1 vodky a ¼ l čistého lékárenského lihu.

Jitka, Dan (9/2002)
  • 
6.2.2006 19:59:03
Káťo,
když nemáš peníze, tak začni tím Gkukavinem, jak psala Ina. Jsou tam stejné látky (hlíva a echinacea), jak používá Lída a není to předražené. Ale chce to taky vydržet delší dobu jako u Lídy a uvidíš, že to taky pomůže. Neříkám, že výrobky finclubu nejsou dobré, ale podle mě předražené.
Káťa+2 Škubánci
6.2.2006 17:31:51
Lído, opravdu mnohokrát ti děkuju za vyčerpávající odpověď, už jsem koukala i na ty www stránky a mají v Praze i prodejnu, tak se tam vypravím. Jen je problém, že ty děti mám dvě, takže na 3 měsíce mi to vyjde tak 4000,- což momentálně nemám, tak možná začnu první měsíc jen s posilováním imunity, něco našetřím (ještě nechodím do práce) a pustíme se do toho. Dobré je,že momentálně máme jen asi dvě molusky.
Lída
  • 
5.2.2006 19:49:35
Káťo,
ještě jsem zapomněla dodat, že molusky odcházejí každému jinak, takže se nedá přesně popsat průběh. Má se očekávat, že někomu nastane velmi rychlá reakce a po zhoršení jsou všechny pryč tak do měsíce ( to u nás bohužel nebylo :-) ). Jinak molusky zasychají nebo ošklivě hnisají. Nám hodně vyhnisávají, nechám to být, jenom je potírám desinfekcí - rozhodně je nemačkám!!! a tak do 2 dnů má malá stroupek a je po molusce.
P.S. pro představu, na stehně jich měla tak 20 a dneska jsem se dívala, má jich tam 5 a z toho tři začaly hnisat.
Lída
  • 
5.2.2006 19:07:20
Ahoj Káťo,
bylo mi řečeno (od lékaře, který mi preparáty doporučil), abych je dávala 3 měsíce nebo i méně, kdyby molusky najednou zmizely. Teď v půlce února to budou 3 měsíce, co jsme je začaly užívat, ale protože ještě všechny nezmizely, tak budu pokračovat dál. No, a jakmile molusky zmizí ( musí být pryč všechny), tak se má vysadit Remasan, ale pokračovat v posilování imunity a to i v budoucnu - třeba vždycky po několika měsících, aby se nevrátily. Ještě je důležité vědět, že po začátku užívání se to může dočasně zhoršit, ale to je v pořádku a hlavně léky nevysadit. U nás to bylo tak, že se objevily na rukou, kde je předtím neměla, ale je to prý dobře, protože molusky jsou v těle a vyráží postupně, takže tímto zhoršením se přimějí k tomu, aby vyrazily všechny z těla a potom se zlikvidují. Řezání vůbec neléčí příčinu, je k ničemu. Tak hodně zdaru!!!
  • 
5.2.2006 16:38:02
prosim pradte mi....uz dlouho se trapim s bradavicemi....nejdriv se mi objevily na velkem prste na prave noze....podarilo se mi je zlikvidovat lapisem...po nejakem case se mi ale objevily znovu a neskutecnym zpusobem se rozmnozily i na druhe chodidlo....znovu jsem vyzkousela lapis ale uz mi to nepomohlo...proto jsem se vydala ke koznimu lekari a pravidelne asi pul roku chodila na bolestive vypalovani...par se jich ztratilo ale nic moc...vypalovani bylo velmi bolestive tak jsem ztratila nadeji...vzhledem ke studiu na stredni skole jsem nemohla tak casto chybet na vyucovani a prestala jsem dochazet na vypalovani....nyni se mi objevila dlasi bradavice na leve dlani...bradavice na chodidlech jsou citlive pri kazdem kroku...prosim poradte jak se mohu zbavit teto neprijemne choroby...za pripadne rady vsem velmi dekuji....
Káťa+2 Škubánci
5.2.2006 10:22:51
Lído, moc Ti děkuju za odpověď! Prosím Tě, jak dlouho už se tímto způsobem léčíte? Mně je samozřejmě jasné, že se molusek nezbavíme ze dne na den, přeci jen posílení imunity bude záležitost na dýl.. ale jen abych orientačně věděla, kdy je možné čekat nějaké výsledky, abych vytrvala a nevyměkla moc brzy. Jinak jsme z Prahy, tak určitě nějaký obchod bude nablízku :-)

Ino, taky moc díky, vypadá to podle složení, že se jedná o podobný preparát.

BOJI PROTI MOLUSKÁM ZDAR!!!
Ina
  • 
4.2.2006 21:22:35
Glukavin je tedy v podstatě levný přípravek,stojí sice různě(dle lékárny),ale ten,co mám doma stál 64,50.A má taky tu hlívu a echinaceu.Na krabičce je vyloženě napsáno - Imunita.
Sulfothion nevím a francovku jsem asi taky použila.
Myslím,že jsem se pokusila ty molusky vymáčknout,pak potřít francovkou a pak zasypat,tak nějak.
[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 238 [Dalších 138 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.