| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se léčí bradavice

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 238 [Dalších 128 >>]
Lída
  • 
4.2.2006 21:14:49
Káťo,
ráda Ti dám informace, nám to zatím pomáhá, ale úplný výsledek ještě nemáme.
Podávám preparát Remasan - je to hlíva ústřičná, dává se dvakrát denně, já jí míchám do jídla a na posílení imunity dávám Echinaceový sirup ( koupí se v lékárně, cca 30 Kč) a jednou denně 1 tabletu preparátu Acerola - opět z Finclubu, což je vitamín C v přírodní formě.
Preparáty lze koupit přes dealery, mají střediska skoro ve všech větších městech. Napiš mi, odkud jste. Jinak lze nakupovat i přes ineternet, na www.finclub, ale je lepší se s někým spojit, protože Ti poskytnou rady a pomůžou. Jsou to léky, schválené Minis. zdravotnictví ČR, nemají žádné vedlejší účinky a jsou pouze přírodní. Jsou docela drahé, Remasan kupuji asi za 450 Kč.
Káťa+2 Škubánci
4.2.2006 20:41:56
Ino, dík. Zapátrám na internetu pro bližší informace. Myslím, že jádro pudla je právě posílení té imunity.
Ina
  • 
4.2.2006 20:25:02
To právě už nevím,ale přes google a různé lékařské poradny a porady jsem se dopátrala k těmto výrobkům,který byly mezi jinými doporučeny.
Sulfothion asi proto,že vysušuje a glukavin,že podporuje imunitu.Obsahuje myslím echinaceu a hlívu ústřičnou.Tedy určitě,ne asi.Jsou to jinak pivovarské kvasnice.
Na glukavinu se píše,že podporuje virová,bakteriální a plísňová onemocnění,tedy některé složky a je proti chřipkovým a herpetickým virům atd.,atd.
Tak ho já nyní beru sama.
Káťa+2 Škubánci
4.2.2006 20:17:23
Ino, můžeš mi prosím napsat, jak často jsi zasypávala a za jak dlouho se přibližně dostavil nějaký výsledek? Jestli si vzpomeneš.. dííky!!
Ina
  • 
4.2.2006 20:02:40
Otravná věc,dcera nejspíš v bazénu chytla napřed klasické bradavice na nohách(nechali jsme je odstranit) a poté molusky,což jsem viděla poprvé v životě.Hledala jsem rady na netu a dle toho postupovala.
Dnes již nejsou.
Čili jsou potírala nebo spíše sypala sulfothionem a koupila v lékárně Glukavin na imunitu.
Jestli to bylo ono,co zabralo,těžko říct.
Ale našla jsem to mezi radami a brala jako nejsympatičtější z doporučovaného.
Také jsem se je myslím pokoušela vyštípnout a pak sypat nebo alpou,už ani nevím.
Ale sulfothion a glukavin vím jistě.
Od té doby ho kupuju.
Káťa+2 Škubánci
4.2.2006 19:54:11
Lído, pamatuji se, že jsme si psaly :-)) Můžeš mi prosím popsat, jaké preparáty přesně používáte, kde se dají obstarat a jak posilujete imunitu?
Budu opravdu moc a moc ráda, když mi pomůžeš, molusky už mi fakt pijí krev!
Díky!
Lída
  • 
4.2.2006 19:09:00
Káťo,
psaly jsme si někdy v prosinci, když jste byly na zákroku. My stále pokračujeme ve stejné léčbě, tzn. dávám dceři preparáty z Finclubu a k tomu posilujeme imunitu.
Původně jich mohla mít několik desítek, nyní po 3 měsících užívání, jich má asi 15, už asi dva měsíce se žádné nové netvoří a ty současné postupně odcházejí. Bylo mi řečeno, že je dobré i v budoucnu podporovat imunitu a už by se molusky nikdy neměly vrátit. Tak doufám, že dojdeme do zdárného konce. Přeji hodně sil v boji!!!
Káťa+2 Škubánci
4.2.2006 11:31:23
Petro, přeji hodně sil k dalšímu boji s moluskami! Snad se jich všichni jednou zbavíme.

Homeopatika jsme brali cca 5 týdnů, doktorka mě poučila, že účinek by se měl dostavit kolem 3 týdnů, takže dále jsem podávání ukončila.

V prosinci jsme byli pod narkozou, odstraněno bylo nejméně 50 molusek, Karolinka to sice snášela velice dobře, ale samozřejmě bych to nerada podstoupila znova, byli jsme tam od pondělí 14 hod do středy 7 hod, takže dvě noci. Nic moc. Nyní se jí objevují ojediněle, jak jsem psala, cca 2 měsíčně. Jizvičky po vyškrabování už teď, po dvou měsících už prakticky nejsou patrné.

Nejvíce mě dorazil přístup jedné lékařky, která nás chtěla poslat na zákrok v narkoze kvůli dvěma moluskám, protože se nechtěla zdržovat ambulantním odstraněním z důvodů, že je čekárna plná. To jsem byla na mrtvici, protože záležitost, která jí nezabere ani 10 minut by řešila tím, že pošle dítě na 3 dny do nemocnice, nehledě na to, kolik peněz by stála hospitalizace a narkoza a vůbec. Jen jsem zírala, naštěstí jsem se dostala k moc hodné a ochotné doktorce, která nám pomohla hned. Mmch dostala za to vynadáno, že zdržuje ostatní pacienty v čekárně. Od té výše uvedené doktorky.
kj.
  • 
4.2.2006 9:26:14
zkuste potírat koloidním stříbrem

Ag100 je účinné v boji proti:
- vleklým zánětům
- infekčním chorobám
- mykózám
- lupence, ekzémům, dermatózám
- oparům
- akné
- lupům
- obtížně hojitelným ranám.

http://www.pharmaactiv.cz/cz/produkt.php?id=4
kj.
  • 
4.2.2006 9:12:26
zkuste potírat koloidním stříbrem

Ag100 je účinné v boji proti:
- vleklým zánětům
- infekčním chorobám
- mykózám
- lupence, ekzémům, dermatózám
- oparům
- akné
- lupům
- obtížně hojitelným ranám.

http://www.pharmaactiv.cz/cz/produkt.php?id=4

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 238 [Dalších 128 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.