ferda mravenec |
• |
9.12.2008 14:44:27
Mě na bradavice pomohl česnek,ale ne čínský ze supermarketu ale ostrý moravský poctivý.Normálně jsem ho mačkadlem na česnek rozdrtil,ihned aplikoval na bradavici,pálilo to ,nechal tam zaschnout,svědilo to ale chce to vydržet.Po dvou třech dnech jsem to umyl,nechal pokožku tri dny zregenerovat a pokud bylo třeba postup opakovat.A bradavice normálně zmizela.Hodně úspěchů
|
David Pauzar |
• |
4.12.2008 10:48:08
Nevím jestli to už někdo nepsal, nečetl jsem všechno, ale zrovna jsem odstranil dlouholeté bradavice braním sirupu s Echynaceou (z kořene), je to na imunitu a viry. Je to sice dlouhodobější (několik měsíců) záležitost, ale asi lepší než obvyklé "středověké" metody.
|
Petr |
• |
30.11.2008 13:41:20
Zdravim vsechny, presevsim autora predesleho prispevku Eddieho.
Na jeho doporuceni jsem na svou bradavici na plosce nohy (2 roky stara, cca 1cm v prumeru) pouzil metodu lepici paska. Duvod proc jsem odkladal reseni tohoto sice nijak bolestiveho, ale spis neprijemneho problemu, byla neucinnost napr. Duofilm (~150Kc) nebo Wartner (~500Kc), ale predevsim nechut nechat se oleptavat ci zmrazovat "stredovekymi" metodami u klasickych lekaru. Celou dobu jsem si rikal, ze prece musi existovat nejake jednoduche reseni... Po precteni prispevku Eddieho, jsem zkusil prave lepici pasku. Zhruba pred 4-mi tydny jsem zacal "nezkusene" olepovat chodidlo kolem dokola klasickou ceskou pruhlednou paskou na krabice sirky cca 5cm (utahl jsem ji tak, aby se na bradavici nedostaval vzduch). Oblepeno bylo vzdy temer na cely den (24h). Po par dnech nastal problem s hranou pasky, ktera zacala na nartu trochu rozedirat (docela tenkou) kuzi. Takze muselo nastat vylepseni, neb jsem tomuto reseni veril a nechtel jsem "lecbu" prerusit. Stacilo na nart pod pasku prilozit kousek tenkeho obvazu zhruba stejne sirky jako izolepy, coz eliminovalo jak dreni kuze, tak i zlepsilo "dychani" kuze ze strany, ktera nemusela byt zadusena. Vysledek se zacal dostavovat zhruba po dvou tydnech (tmavnuti bradavice pod hrubsi kuzi chodidla) a po 3-4 tydnech byla "neprijemnost" pryc. Bezbolestne, zadny lekar, zadne leptani kuze, zadny dusik, proste v pohode. Zmizely i malinkate okolni bradavice na jinych mistech plosky. Stacilo zadusit "centrum" problemu. Velmi tento postup doporucuji s malym "tuningem" ve forme podlozeni tenkeho obvazu pod izolepu na kuzi, kterou neni treba drzet bez vzduchu. Jeste jednou diky a hodne zdaru!!! Petr |
Marcela + Monika |
• |
21.11.2008 13:16:34
Dobrý den,
chtěla bych se s Vámi podělit se zkušenosti s Moluskou. Moji čtyřleté dcerce se před rokem objevily první molusky (cca 10) na zadečku. Vůbec jsem nevěděla, co to je a ani kde jsme to chytli. Zašla jsem na kožní a paní primářka mě sdělila, že se jedná o Molusku. Dala nám na potírání jodovou tinkturou. Dcerka je navíc těžký ekzematik. Od 2 měsíců věku má těžký atopický ekzém – měla období, že ekzém ji mokval a neměla na tělíčku místečka, které by bylo bez ekzému. Z ekzému ve 2,5 letech jakž takž vyrostla (ekzém má už jen lokálně) a ve 3 letech nás potrápily Molusky. Byla jsem rozhodnutá, že dceru na seškrabání molusek nedám. Nakonec se ji bradavičky tak hrozně rozlezly, že místo původních 10 jich měla asi 300 a možná i víc po celých nožičkách. Pátrala jsem po různých lécích, jen aby dcerka nemusela na šrabání. Zkusila jsem homepatika DULCAMARA 9 CH, THUYA OCCIDENTALIS 9 CH, zelenou řasu Chlorellu, vitamíny, Echinaceové kapky, hlívu ústřičnou… Bradavice jsem ošetřovala 2x denně jodovou tinkturou, nebo dezinfekcí Betadine, mastí endiaronem, umývala dezinfekčním mýdlem Cytealem, malou koupala v Oilatum Plus, který taky obsahuje dezinfekční přísady. Vůbec nic nepomáhalo. …. Zkusila jsem i bradavičky napíchnout injekční stříkačkou a stříknout do nich trošku dezinfekce Betadine, ale to si malá nechala udělat asi 10 bradavic denně. A při našem počtu stovek bradavic to nebylo řešení. Navíc molusky měla na hodně citlivých místech (vnitřní strana stehýnek, zadeček a celé nožky), tak napichování molusek bylo hodně bolestivé, ale i tak byla statečná a několik jsme jich touto cestou zlivikodovali. Byla jsem z jejího stavu zoufalá. Nic nám nepomáhalo. Stav se ji zhoršil ještě na jaře – to se ji pravidelně zhoršuje i ekzém a do ekzémových ložisek se ji dostaly molusky. Tak bradavice se ji najednou objevily i na bříšku, ručičkách, za krkem. Nebylo jiného vyhnutí, než jít na šrabání. Koupila jsem umrtvující mastičku Emlu – tím jsem molusky natřela a zabalila do potravinový fólie a jela do nemocnice na kožní na šrabání. Dcerka byla opravdu moc statečná a vůbec neplakala. Tak jsem se přesvědšila o tom, že mastička Emla skutečně funguje a pro malou to není až takové utrpení. Sama paní primařka a sestřička na sálku říkaly, že ještě nikdy neviděly Molusky v takovém hrozném poštu. Po šrabání nějaké zmizely, ale udělaly se ji nové. Čekalo nás další a další šrabání. A další šrabání bylo pro dceru horší a horší – molusky byly pořád ve stovkách. U posledního pátého už plakala a doma mě přemlouvala, že nikam nechce jet. Problém jsem řešila i na alergologii. Dcera je navíc i alergik. Paní doktorka nám dala prášky Isoprinosine – po vybrání celé dávky se počet bradavic trošku zmenšil. Po pátém šrabání se bradavice úplně vytratily. V září dcerka nastoupila do školky a přihlásila jsem ji do solné jeskyně. Možná pomohlo i to, navíc jsem ji začala koupat ve slané vodě…. Vůbec nevím, co nám pomohlo. Jestli to opravdu chtělo jen čas, aby se s tím tělíčko vyrovnalo a začalo bojovat, nebo ji pomohla ta solná jeskyně, ale každopádně má opět hezky hladký zadeček a nožičky!!!!!!!!!!! Trvalo nám to rok, než se z toho dostala. |
krutihlav obecný |
6.10.2008 21:55:35
Jednoznačně doporučuju česnek! Ukrojit kolečko, přiložit přímo na bradavici, přelepit a nechat do rána. Nevěřila jsem, ale asi za 14 dní po bradavici nebylo ani památky a to jsem ji měla skoro rok...
|
eddie |
• |
21.9.2008 9:25:47
po vypalovani dusikom sa mi bradavice na nohe obnovovali, mal som tam take lozisko velkosti desatkorunacky + este zopar dalsich na nohe. cibula tiez nepomohla. NAKONIEC SOM NASIEL NA NETE RIESENIE KTORE JE LAHKO PREVADZKOVATELNE A ASI NAJUCINNEJSIE (ASPON U MNA) BOLA ROBENA AJ VEDECKA STUDIA S NIM. PRICIPOM JE ZE BRADAVICIAM TREBA ZAMEDZIT PRISTUP VZDUCHU (ZJAVNE POTRBEUJU KYSLIK) A ONI CASOM "ZAHYNU" AKO RASTLINA BEZ ZAVLAZOVANIA. PRAKTICKY SA TO ROBI PRELEPENIM BRADAVIC NEPRIEDUSNOU LEPIACOU PASKOU, KONKRETNE SA DOPORUCUJE "PRIEMYSELNA PASKA" -TA TAKA SIVA, UPLNE BEZNA, V ANGLICTINE "DUCT TAPE" (NAJDITE SI OBRAZKY NA NETE PRIPADNE). JA SOM JU MAL NA NOHE ZHRUBA 21 HODIN DENNE A KOMPLETNE MI ZMIZLI PO PAR TYZDNOCH VSETKY BRADAVICE. NIC NETREBA VYLUPOVAT. TREBA LEN CAKAT KYM ODRASTIE STARA KOZA A NAHRADI JU NOVA ,CO DOST DLHO TRVA NA NOHE. TAZKO POVEDAT KEDY UZ BOLI BRAD. MRTVE A UZ LEN "ICH MRTVOLY SA DRZALI KOZE".
2. MOZNOST KTORU SOM POUZIL NA ZOPAR JEDNOTLIVYCH BRADAVIC BOLO NATRETIE LAKOM NA NECHTY. ZREJME AJ TEN DOSTATOCNE BRANI PRISTUPU KYSLIKU. TIEZ TO FUNGOVALO._________ LIECBU POMOCOU PASKY (PRIPADNE LAKU) POVAZUJEM ZA DALEKO NAJDOKONALEJSIU. JE LAHKO POUZIVATELNA, UCINNA,PRIJEMNA. PERFEKTNA ELEGANTNA METODA. .................KEBY VAM NAHODOU PREDSA LEN NEFUNGAVALO TOTO, TAK DALSOU UDAJNE VELMI UCINNOU METODOU A PRIJEMNOU JE OCOT - BUD OVOCNY ALEBO OBYCAJNY. STACI UDAJNE NOHY DENNE 30 MINUT MOCIT (ALE PREDTYM TREBA ZO 20 MINUT MOCIT NOHY VO VODE, ABY KOZA NASIAKLA VODOU). MOZU SA SAMOZREJME KOMBINOVAT VSETKY METODY. .......A ESTE PRIDAM STRANKU ,ALE V ANGLICTINE, KDE JE SPUSTA DALSICH MOZNOSTI UZIVANYCH VO SVETE: www.health911.com/remedies/rem_wart.htm ......... DODAM ESTE ZE SOM LEKAR A POVAZUJEM ZA HANBU ZE KOZNI LEKARI O METODE PASKY, LAKU A OCTU NEVEDIA (MOZNO SU VYNIMKY) A PROPAGUJU (AJ NA WEBE) HLAVNE DUSIK A VERUMAL (NEVIEM CI NIEKTO SI VERUMALOM NOZNE BRADAVICE KEDY VYLIECIL), CO SU DOST TAZKOPADNE A BOLESTIVE (DUSIK) METODY. TAK PRAJEM VAM SKORE ZBAVENIE SA TEJTO HNUSNEJ PLIAGY (KTORA MNE STRPCOVALA ZIVOT PAR ROKOV) AND YOU ARE WELCOME :) |
Libor |
• |
25.8.2008 12:25:34
tak jsem nasel neco na anglickych strankach, co dat na bradavice:
březova kura mliko z pampelišky nebo vlastovičniku ananas bazalka vonna bila hmota ze šlupky bananu..zajimavy:) olej z túje západní jakasi vrbová kyselina..nevim |
• |
22.6.2008 11:17:37
jak se to leci v obliceji????treba na rtech??? na nose???? pls poradte
|
mildim |
• |
19.5.2008 21:36:02
zajimave jak kazdy dermatolog radi neco jineho mam dcerku 7 let ma bradavicky na cele a pan doktor v zadnem pripade nechce pouzit dusik doporucuje duofilm a trpelivost je to pry dlouhodoba zalezitost pravda na nohach jsme zlikvidovaly behem pul roku na celo ted zkousim vlastovicnik rekla bych ze to pomaha na rozdil od duofilmu nepali je to setrnejsi doporucuje se k tomu zobat hliva ustricna podporuje imunitu s tim mame problem ponevadz dcerka nechce polykat kapsle jsou osklive ale jako dospelim by vam to nemuselo delat problem
|
Taurus |
• |
18.5.2008 22:49:23
Ahoj všichni! taky jsem dlouho bojoval s bradavicemi - nejen velká "hnízda" na chodidlech, ale postupně i na rukou skoro 5 let. Nepomáhalo vyříznutí, vypálení dusíkem, masti, verrumal, náplasti s kyselinou salicylovou, bradavičník nakonec ani drahý opakovaný laser! Nakonec mi po 2 měsících ZCELA zmizely po každodením užívání zinku v tabletách... (Občas jsem ještě nedoléčená místa natřel Verrumalem, ale hlavní zásluhu měl zinek!) DOPORUČUJI !!!!!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.