| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se léčí bradavice

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 238 [Dalších 198 >>]
Týna
  • 
16.1.2008 17:03:03
mám podobný problém, doktorka mi doporučila léču tekutým dusíkem..uvidíme co to udělá:)
H
  • 
7.1.2008 21:53:56
Jan upozornění, není vhodný pro těhotné.
25.9.2007 11:51:03
No, mi trikrat opakovany chirurgicky zakrok nepomohl. Ba naopak, vzdy se mi bradavice na chodidle vratila a pokazde v jeste "vetsim baleni". Doktor mi tehdy rekl, ze se s tim proste budu muset naucit zit, protoze to ma tak velke koreny, ze se to neda odstarnit.
Tehdy se mi dostala do ruky nejaka knizka o prirodnim lecitelstvi. Bylo tam napasano, ze mam po dobu peti tydnu aplikovat (nekolikrat denne, aby to bylo pokud mozno stale co nejcerstvejsi) bananovou slupku. Bylo to uz vice mene ze zoufalstvi, ale zkusil jsem to. Zaspinil jsem tim vsechny ponozky a boty zevnitr, ale po nejake dobe se s tou bradavici cosi zacalo dit. To mne povzbudilo a vydrzel jsem zhruba tech pet tydnu. Bradavice velikosti petikoruny uplne zmizela a zustala mi pouze jizva po chirurgickych zakrocich. Je to zhruba deset let a uz se mi to nikdy nevratilo.

Nevim, jestli za to mohl ten banan, nebo slepa vira, kazdopadne mi to pomohlo. Mel jsem neustale v lednicce banan, ze ktereho jsem ukrajoval kolecka a slupku si prikladal na bradavici. Myslim, ze za pokus to stoji. A asi to chce tomu i verit, i kdyz i ja jsem byl ze zacatku skepticky.

Honza
P.Novak
  • 
17.9.2007 18:41:45
Níže jsou uvedeny odkazy s bankou fotografií a jmény.Bohužel jsem našel jen ty zahraniční.

http://www.dermnet.com/moduleIndex.cfm?moduleID=16

http://www.lib.uiowa.edu/hardin/md/gallery.html

http://www.mshc.org.au/professional/content_prof.cfm?categoryId=101&topicId=103&infopageId=216

2.9.2007 23:11:40
Po dvouměsíčním léčení černou masí(předepsala nám ji MUDr. z kožního) jsem vzala dceru k jiné MUDr. ta nám předepsala Verrumal a za 14-dní byla bradavice z paty venku.Pak měl i syn a taky do 14- dní z palce na nožičce byla pryč. Pujčila jsem to i kamarádce a taky se konečně zbavili bradavic. Je to jako lak na nehty.
hned
  • 
17.8.2007 18:58:09
na bradavice jedine tento pripravek,je sice trosku drazsi ale stoji to za to ,vsem doporucuji http://www.prozdravi.cz/bradavicnik-wartner.html?idd=1796
drsnak
  • 
17.8.2007 18:47:54
hej tak to je husty sado maso :)) mozna to vyzkousim,pokud se predem nepose.. strachy :)
mm
  • 
16.7.2007 10:42:15
Pomocí internetových rad jsem vyléčila svému synovi molusky během měsíce do úplného vyhojení. V půlce června mě dětská lékářka při 11leté prohlídce poslala na kožní s molusky na vyškrabání, vzhledem k tomu že byl syn měsíc před tím na odstranění dvou pih (mimochodem jedna údajná odstraněná piha byla 100% moluska,ale doktorka nic nepoznala, i když ostatní molusky na nohách viděla, řekla že je to atopický ekzém a zakázala nám skoro dýchat a vycházet ven, už mě tam asi nuvidí)!!!!!, nechtěla jsem hned zase letět na kožní, otevřela jsem tedy druhý den internet a našla rady co s tím. Koupila jsem do dvou dnů následující homeopatika a začala podávat Dulcamara (3 kuličky denně) a Thuja (3 kuličky jednou týdně) (druhé jméno teď nevím) a desinfekci Betadin (nepálí) a mast Calcium. Začal cucat homeopatika (jsou sladká takže s tím nebyl problém) a denně jsem mu tak 5 molusek vymáčkla a vydesinfikovala (trochu to asi bolí, ale rozhodně míň než drastické vyškrabání lžičkou)) a namazala Calciovou mastí. Musí vytéct alespoň kapka krve nebo bílý maz. Na místě se udělá strup, který za dva dny odpadne. Než odjel na tábor všechny molusky jsme vymačkali (měl jich asi 15 na jedné noze, 5 na druhé, 2 na břichu, a asi 10 na ruce) (pak si některé mačkal i sám), vzal si sebou homeopatika a mast, včera se vrátil z tábora a nemá nikde nic, jen červené místa jako když vypadne strup. Řekla bych malý zázrak. Uvidíme jestli se objeví znovu, ale už alespoň víme jak na to.
  • 
18.4.2007 19:18:25
Zdravím,
tak jsme na tom stejně. Mám 2 kluky.Ten 5 letý, bojuje s moluskami( asi měsíc). Ten mladší( 1rok), to zatím nedostal a pevně doufám, že taky nedostane. Kubíkovi (5let) včera molusky odstraňovali ( lokálně znecitlivěli krémem Evla a pak odštipali pinzetou), vzhledem k tomu, že jich měl dost,paní doktorka předpokládá, že se nám ještě vyskytnou a máme zkusit odstranit sami doma ( zbytek mastičky jsme dostali domů). P. doktorka doporučila samostatné sprchování, vlastní ručník a mazání ranek po odstranění novikovem.
No tak uvidíme, jak se to dál vyvine. Držím všem pěsti,kdo s touto zákeřnou kožní nemocí bojujete.
Marcela
Pjotra
  • 
19.3.2007 22:24:09
Ahoj,pred nejakou dobou se mi na obličeji udelali ploché bradavice,bylo to příšerné,od jedné se rozmnožili,až jsem jich mela na pravé tvváři spousty.Vetšinou vypadali jakobych mela akné,ale rozhodne memu sebevedomí neprispely.Doktorka na kožním mi je vypalovala dusíkem,ale to vubec nepomahalo,ba naopak.Jeji lečba me nijak nepomahala a prestalasem tam chodit,obednalasem se k jine kožařce,samozrejme me obednala až asi za mesic a pul,jak to bejvá ve velkých mestech.Za tu dobu se mi zase rozmnožili.Já jsem ale hledala na internetu rady a dočetlasem se,že to je onemocnení treba i psychického puvodu.Tak jsem se s nemi smířila a potíralasem si je citronem,nekolikrat denne co to jen šlo,klidne každou chvilu co si jen vzpomenete.Nakapejte si do nejaké malé sklenky citron a takovým tím tamponkem na čištění uší si ten citron nanašejte,klidne i agresivne,klidne at to štípe.Ty potvurky za krátký čas zmizí.Najednou byly pryč,bylo to snad zedne na den.Proste se slouply a byla pod nimi hezká kuže!!!!K té doktorce jsem šla,povedela jí to a jen se smála,proste jsem si pomohla sama a mám zas peknej ksychtík!!Funguje to i na normální bradavice,hezky je vypálit citronem!!Hodne stestí!
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 238 [Dalších 198 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.