Markéta |
• |
10.3.2007 21:45:55
Ahoj Kláro, asi před měsícem jsem tady na diskusi psala, jakou radu jsme našli na moluska, a že budeme zkoušet (trápilo nás to od července, dvakrát jsme byly na seškrabávání a pokaždé je Káťa měla do týdne znovu). Opravdu jsme už bez nich, Káťa nemá ani jedno, takže mohu potvrdit - funguje to 100%. Jen v krátkosti - v noci, když dítě spí, propíchnout molusko vydesinfikovanou jehlou (desinfekce Betadin neštípe) a poté ho ještě Betadinem potřít, je nutné, aby se objevila aspoň kapička krve, tak se pozná, že se molusko narušilo.
Ze začátku jsme to dělali v noci, ale potom několikrát i přes den (dceři jsme četli a neviděla na to, opravdu to nebolí :-)) |
Petra |
• |
26.2.2007 18:14:57
Prý existuje nový pripravek, co je v lekarnach ... Aldara ... mel by mit 70 % ucinnost
|
• |
16.2.2007 16:35:59
Se synem jsem byla u doktorky kvůli moluskám už asi 2x.Získali jsme je v bazénu na plavání kojenců.Byly malé a pokaždé asi jen 3.Doktorka mu je vypíchla jehlou, vymáčkla a vydezinfikovala.Trochu brečel, ale celý zákrok mi nepřišel tak tragický.Vypadalo to jako vymačkání akné.Říkala, že je potřeba je vypíchnout dříve než se hodně zvětší, jinou metodu mi také neporadila.Občas se mu nějaká objeví, ale chvíli trvá než se zvětší natolik aby byla na vypíchnutí.
|
žanika |
13.2.2007 10:40:09
Mrkněte na článek, funguje to i na bradavice
http://www.nasezdravi.ic.cz/seznam_nemoci6.html |
• |
5.2.2007 8:27:31
Dobrý den Katko,Honzík prodělal v létě první molusky,tak jsme šli k doktorce a ta nám řekla,že si musím koupit v lékarně lokální umrtvení a namazat mu to hodinu před a pak jít k doktorce.Paní dokktorka nám to seškrabovavala.Byl to hrozný pohled,všude krev.Doktorka nebyla ani schopná mu to pořádně zavázat,Honzík měl na sobě trenýrky,takže když jsme vylezli z ordinace,tak lidi na nás koukali co se tam dělo.Píšu Vám proto,že to máme zase a ještě víc,dokonce i mezi nohama.Šla jsem k doktorce a ta mi zase řekla vyříznout,ale mě se tam nechce.Je mi hrozně líto Honzíka,abych ho zase trápila.Prosím Vás mohla byste mi poradit.Vím,že to chytil od holek mý sestřenice,které žijou v Anglii a prý je to tam zakázané seškábávat,že to zmizí samo,nevím co je na tom pravdy.Děkuji mockrát předem za info.Klára
|
• |
9.1.2007 11:11:25
Mám už několik měsíců problém s bradavicemi na obličeji...původně jsem myslela, že se jedná o akné,které se neléčilo, ale když jsem navštívila dermatologa, bylo mi řečeno, že se jedná o ploché bradavice...dostala jsem vodičku na potírání, ale bradavice se neléčí a navíc se velkou rychlostí šíří po celém obličeji. Už nevíc co s tím. léčit to babským způsobem mám strach, aby nevznikly ještě nějaké jizvy...děkuji za každou radu...
|
Tommy |
• |
27.11.2006 21:01:48
Prosím poraďte mi někdo mám problémy s condylomatama. Má někdo nějakou zkušenost čím je potírat? Jak se toho zbavit? Prosím poraďte někdo
|
Lucka |
• |
7.11.2006 19:49:32
Dobrý den, zkuste jekékoli tablety, ktere obsahuji vytažek z hlívy ustřičné, já mám v kombinaci s pivovarskými kvasnicemi od firmy Glukavin, stojí asi 65 kč a po měsíci všechny zmizí - popere se s nimi imunitní systém:-)
|
Ina |
• |
5.11.2006 12:03:57
Kožní lékař poradil cibuli do octa a předepsal vodičku z lékárny,kde složení je éter a další látky z toho snad účinná látka je podolino,která leptá.
PO 14 dnech byly bradavice pryč i ta,která už předtím 2 krát odolala dusíku. |
• |
4.11.2006 10:48:12
ta rastlinka sa vola lastovičnik.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.