Honza |
• |
3.8.2006 22:35:52
Nevíte někdo jak najit tu matku?
|
Katka |
• |
16.7.2006 16:40:31
Já bych teda bradavici na obličeji sama doma neřešila a objednala se na kožní. Jako dítě jsem měla jednu na nose, jednu pod nosem. Na kožním mi to nějakým nástrojem "vydloubli" (nebylo to nic moc příjemného) a mám pokoj, nezůstala ani jizvička.
|
13.7.2006 22:40:19
Dobrý den,mohl by mi někdo poradit,co s bradavicí na obličeji?Čím ji natřít?Co koupit?Děkuji za odověď.
|
• |
26.5.2006 19:50:44
Dobrý den, mohla bych Vám doporučit Echinaceový sirup od firmy Just a Nahrin, který by určitě pozřely! Můj syn ,necelé 2 roky, si sám říká, že chce medicínku. 250 ml, 505,- Kč
Pokud by jste měla zájem, ozvěte se mi na mail. Jsem z Prahy, mohu ho i zaslat. Jana |
perlicka |
7.5.2006 21:02:50
Drazí rodičové, i my jsme se trápili s moluskami, jezdili jsem s dcerkou na plaváčka a v roce a půl chytla v bazénu moluska. Poprvé jsem je objevila na bříšku asi 10 kousků, doktorka je seškrábla a během tří týdnů jich měla asi dvacet, poté jsme začali jezdit na vypalování, když bylo molusek přes padesát a vypalování trvalo 3/4 hodiny plného hysterického křiku, tak jsme to vzdali. Používali jsme Duofilm, Varumal, homeopatika, prostě kde co a nic nezabíralo. Když jich měla dcerka přes 200 tak jsme se rozhodli pro seškrábání pod narkózou (od počátku infekce uběhl téměř rok) a 14 dní před operací moluska sama odpadala. A tak vám dávám radu, dejte tomu rok a samo to zmizí. Přeji Vám všem pevné nervy a ten propolis klidně zkuste, ten už jsme vyzkoušet nestihli :)
|
fíďa |
• |
27.4.2006 10:37:25
Tak jak jste je mělí dlouho? Píšeš v létě to a v zimě to, to by vypadalo na celý rok nebo alespoň půl roku a pak píšeš , že za pár týdnů bez molusek. Stejně na každého zabírá něco jiného.
|
• |
27.4.2006 9:43:19
Zdravíme všechny nešťastné rodiče. Naši kluci - 6 a 7 let si předali tyto potvory patrně při společném koupání ve vaně. Doktoři neměli jako obvykle nic jitého. 100% zabijákem se nakonec ukázala, jak to bývá, příroda. V létě čerstvá šťáva z vlaštovičníku a v zimě švédské kapky. Stačí 1x denně potřít pokud možno pouze molusku (bradavici). Za pár týdnů je po starostech!!! Moluska se nejprve jakoby zduří a pak odpadnou. Pozor, v poslední fázi stačí nešetrně zavadit a jak jsou "zralé", tak se snadno utrhnou. Ranku ale stačí vyčistit a je to. Tak hrr na ně!!!
Kubálci |
Jana |
• |
26.4.2006 23:43:29
koupila jsem si propolisovou mast na molusky a myslíte si, že ji mohu dát dceři, které jsou 2 roky?
|
lolo |
• |
25.4.2006 18:22:51
Ta kytka se jmenuje vlaštovičník
|
Jana, dcera Natálka 3 roky |
• |
10.4.2006 12:52:50
S moluskama jsme "bojovali" od Natálčinýho jednoho roku. Měla je přímo v konečníku. Absolvovala operaci pod narkozou, pak jsme chodili půl roku každý týden na mazání nějakou radioaktivní látkou. Ale molusky se nevzdávaly. Nakonec jsem v lékárně na radu kamarádky koupila propolisovou mast a kapky a mazala a mazala. A už rok máme od molusek pokoj.Tak vyzkoušejte a třeba to taky zabere. Držíme palce :-)!!!!!!!!!!!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.