| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Když je vám špatně, tak je to dobře

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 121 [Dalších 31 >>]
mirka
  • 
9.12.2004 21:27:43
Míšo, s cystama zkušenosti nemám,ale ty lehké křeče,to jsem měla taky na začátku těhu,je to jak se roztahuje děloha.Samozřejmě pokud by ty bolesti byly velký,tak se raději zeptej dr.,ale takový to bolení něco jako při menstruaci je rozepínání cělohy.
Misa,26
  • 
9.12.2004 11:01:13
Ahoj holky,

moc se omlouvam, ze vam rusim diskusi,ale mam prosbicku. Ja jsem cerstvoucka tehulka[stastna jako blecha!!!]Jen mam strach. Mam totiz 2 cysty na levem vajecniku.Jedna je 5cm a druha 2,5cm. Bojim se , jestli to nemuze nejak ohrozit miminko ci nezpusobit potrat[ci predcasny porod]nemate s tim nektera zkusenosti?A dalsi otazka je, jestli jste meli pobolivani bricha[ neco jako pri menstruaci]. Ja totiz nevim, jestli mam lehke krece, ci je to ta cysta, ci jenom "zarazene vetry"[tech mam skutecne dost-haha]Ja vim, asi moc stresuju, kdyz ja jsem tak stastna a chci aby vse probehlo o.k.[ jako kazda z nas!!!]Diky moc za odpoved
  • 
8.12.2004 17:24:02
Vždycky to asi neplatí, mně bylo nevolno od začátku těhotenství a většinou celý den. Ve 20. týdnu jsem potratila. Byla to dvojčata.
Dora
stankas
8.11.2004 15:41:40
Milá Ivano,
DĚKUJU !!!
:-))
Michala 26,
  • 
8.11.2004 1:55:10
Ahojky Marianno,


moc ti dekuji za tu krasnou odpoved.Moc je to potesilo a trosicku zahnalo moje starosti. Abych byla uprimna musim rict, ze me tohle brouzdani rodinou trosicku vystrasilo. Kdyz ted ctu jak tu vsechny ty holky maji problemy otehotnet, a ze se snazi pres dva roky intenzivniho snazeni a to nemaji zdravotni problemy, tak si rikam, jak dlouho to bude trvat me. Hormony mam jako v puberte[ nahoru a dolu],cysty....No co, musim verit tomu, ze az to bude muj cas, tak se nam postesti. Snazim se mit chladnou hlavu,ale stejne mi to tam dloube a hloda. No co budu verit, ze to vsechno dobre dopadne. Jeste jednou moc dekuju za tva povzbudiva slova a snad sem brzy napisu sve prozitky z tehotensvi a porodu. Diky moc ,Misa
Marianna:syn 8 mesiacov
  • 
7.11.2004 21:09:49
Ahoj Miska!

NEBOJ! To,ze mas cysty,neznamena,ze nebudes moct otehotniet. Tiez som mala taky problem,dokonca mi robili 2krat laparoskopiu a 2krat ma presviedcali,ze otehotniem len tazko.Dokonca raz na zenskej klinike v Nemecku! A teraz mam po bezproblemovom krasnom otehotneni,bezproblemovom krasnom tehotenstve a totez porode syna. Takze ver sama sebe a svojej laske.Strasne silno drzim palceky a zelam vsetko dobre!
  • 
6.11.2004 14:59:46
Ahoj holky,tak o sobe davam konecne vedet.Tak mi konecne volali vysledky z krve a ultrazvuku. Ta dobra zprava je, ze to neni mimodelozni tehotensvi,spatna ale je, ze to je cysta na vajecniku. No, ale aspon tak.Takze ted na vas mam dalsi priblblou otazku;"znamena to, ze ted tedy nebu schopna otehotnet[treba i z toho druheho vajecniku]a cekat, nez mi praskne? Vite o nejakych cajich ci bylinkach co by na to mohli pomoct?Diky moc a preju vam at si uzibvate tech svych brisek ,protoze nas bez brisek je tu tak moc a tolik bychom si je praly. No, snad jednou budeme take obdareny jako vy. Hodne stesti a ZDRAVY pro pupiky!!!!
Ahoj a diky Michala
5.11.2004 17:34:48
Ale ono i když je vám dobře, tak to nemusí znamenat nic zlého!!! Protože kdyby to tak bylo, neměla bych teď u sebe dvě děti:-) Během obou těhotenství jsem ani jednou nezvracela, ani nepocítila jakoukoli nevolnost, pokud nepočítám mírné závratě z horka krátce před porody (červenec, srpen:-). Tak se zbytečně nestressujte a užívejte bezproblémové těhulkovství!!!:-)))
stankas
5.11.2004 7:55:41
Ahoj Terezko,
zajímalo by mě, jak jsi na tom teď, po 5 měsících? Doufám, že Ti je dobře a mimi prospívá. Já jsem teď asi v podobné situaci jako Ty - začátek těhotenství, trošku víc unavená, ale žádné nevolnosti! Po přečtení článku se teď budím každé ráno s nadějí, že mi snad bude špatně - aby bylo miminku dobře. Ale ono nic ...
Marta
  • 
26.7.2004 10:11:39
Normálně vážím 54 kg. Před otěhotněním jsem přibrala 2 kg (asi důsledek příchodu jara a vysazení antikoncepce:), po otěhotnění jsem je opět zhubla, takže současná váha - 54 kg. Nejsem tlustá, ani anorektička, spíš normální postavy. Naštěstí nejsem zastáncem vážení, takže váhu doma nemáme. Mám dojem, že teď ani nehubnu, ani netloustnu, ale bříško už pilně roste. Lékař mi nabídl, že v případě jakýchkoliv problémů (únava, mdloby, krevní obraz atd.) mě pošle preventivně na vyšetření do nemocnice, kde jsou prý schopni zjistit, co přesně v organizmu chybí a potřebné vitamíny a minerály dodat pomocí infúzí. Ale zatím je mi dobře, takže se neděsím, pilně zvracím a alespoň vím, že bobísek je pořád naživu a pěkně si urve, co chce.
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 121 [Dalších 31 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.