22.11.2007 21:10:29
Pouze když se dohodnete,pokud se nedovedete dohodnout ani o to neusilujte jinak je to peklo pro všechny zučastněné osoby.Já to prožívám a je to děs.
|
22.11.2007 21:06:51
Před rokem a půl jsem požádala po rozchodu,o svěření dítěte do péče.Nebyla jsem vdaná tak jsem čekala že to nebude problém.Ale byl,otec náhle projevil velký zájem o dceru a chtěl ji do střídavé péče,já jsem nechtěla nebot do té doby jsem se o dceru starala pouze já.Dceři byly dva roky,tak si umíte jistě představit jak těžké bylo dávat dceru člověku který se o ni nestaral.
Jenže v pruběhu soudu si pro dceru chodil vždy když mněl volné dny v práci,dva výkendy plus jeden celý týden,když jsem mu dceru na takovou dobu nechtěla dát bylo to použito proti mne že bráním styku. Bylo mne sice právníkem řečeno že si pro ni mohu dojít a on mne ji zas pro změnu musí vrátit,což jsem učinila ale on mne oznámil že si za hodinu pro dceru příjde a že mu ji musím vydat.A tak jsem to vzdala nebot by to pro dceru bylo hrozné,aby jsme se o ni přetahovali.A doufala že soud takový styk nedovolí,jenže soud se vlekl a dcera si na tento styk už zvykla tak jsem souhlasila s tímto stykem.Aby přestalo ovlivnování dcery,a napadání mé osoby ze strany otce. Doufala jsem že se otec sklidní a po čase spolu budem moct komunikovat kvůli dceři aspon na urovni.Ale bohužel se z otcem nedá vyjít a domluvit vůbec na ničem,a dělá mne jen naschvály.Nepomohlo ani chození do poradny kterou dostal příkazem z OSPOD.A tak mne nezbývá nic jiného než požádat soud o změnu styku s otcem. Tentokrát vydžím do konce.Ale už ted se děsím co bude následovat,co si dcera a já zkusíme. Jinak si myslím že střídavá péče když se rodiče dohodnou je pro dítě užasná věc.A držím palce všem co mají rozum a myslí na dítě a ne na sebe. |
huhu, holky 4.5 a 2.5 |
• |
31.10.2007 17:12:42
Romane, promin, ale dat par facek jinemu dospelemu cloveku, at jiz jsou tvoje duvody jakkekoliv - to je ubohy. I kdyz se chovala manzelka nevhodne, fackama se veci mezi dospelyma neresi. Tudiz zamyslet by se nad sebou mela nejen ona, ale i ty. Nejlepe spolecne v manzelske poradne....
|
• |
25.10.2007 16:03:56
Ahoj, píšeš , že tě muž bill. Všimla sis , že v médiích je vše jednoznačné - domácí násílí - příčinou je mužská agresivita ? Muž je na vině ? Už vím , žena má "nástroje" jak muže ponížit a zranit, aniž by se ho fyzicky dotkla... I já jsem dal své ženě pár facek a to proto , aby se probrala z hysterického záchatu - urážela mě i moje rodiče, ničila zařízení bytu.... A vůbec mě nemrzí těch pár facek co sem ji dal. Bylo by dobré jít do hlubky a hledat příčinu nejen v tom druhém, ale uvědomit důvody proč se ti dva vůbec potkali a čemu se spolu mají naučit. Už víš čím sis takového muže přitáhla? Měj se OK. Roman |
Alice Houšková, dospívající syn a dcera |
• |
10.5.2007 20:39:01
Chtěla bych Vám napsat o střídavé péči. Dohodli jsem se na ní s bývalým manželem pár let po rozvodu.. nejdříve to bylo kvůli mé nemoci, ale uznali jsme že děti potřebují i tátu. Bylo nám to hodně vyčítáno, že děti žijí trošku neuspořádaně...Střídali jsem se po týdnu, děti měli v každém bytě svůj pokojík... oblečení. Stěhovali se jen s učebnicemi.Bydleli jsem pár ulic od sebe, takže nebyl žádný problém se stěhováním, zapomenutými věcmi. Byla jsem ráda, že jsem děti nepřipravial o tátu. Vše skončilo asi před 2 lety, protže bývalý muž si našel partnerku s dcerkou ve věku naší dcery a té sa samozřejmě nelíbilo, že se má starat o 3 děti. Bohužel, to že byl konec se střídavou péčí byl jen začátek nezájmu o vlastní děti. Vyměnil je za jinou holčičku, což je smutné. Dnes tam chodí na návštěvu jednou za 14 dní a podle jejich reakcí je jen otázkou času, kdy nebudou chtít vůbec. Já z hleiska matky nedokáži pochopit, že muži dokáží měnit děti, tím nechci říct, že by měl dávat přednost vlastním dětem, jen by se na ně neměl vykašlat. Dnes ej nezajímají jejich školní výsledky, a veškeré dohody ohledně placení vyšších nákladů.. v případě třeba škol v přírodě padli, on přece živí novou holčičku... a já bych zřejmě měla najít chlapa který by se staral o jeho děti.. a ten by se zřejmě měl vykašlat... na děti které by třeba měl .. a tak dokolečka.. diná logika. Přeji hezký večer.
|
• |
11.4.2007 10:56:42
Ahojky tak to je pech právě mě čeká soud o děti po12letem manželství jsem si našla odvahu a odejit od mého manžela pomohla mi v tom dovolená ve Francii kde jsem byla se starší dcerkou Bárou a potkala tam svého spolužáka z 8třídy je mi30let a tak jsem se rozhodla že to začnu řešit už vzhledem k tomu že mám někoho kvuli komu jsem to povinna udělat děti se odstěhovali se mnou kromě věcí a pár hraček jsem siu nevzala vůbec nic manžel je hotovej z toho že jsem mu nasadila parohy ale to že jsme už spousty let nežili jako rodina to už nevidí a nejdříve řikal že problémy dělat nebude a ted přišel se střídavopu péčí o děti mám z toho hrůzu jak by mohl takový člověk jako on ktery byl neustále v prachu se starat o mé děti můžu ti říct že jsem z toho uplně na dně nedokážu si představit že mé holčičky bude mít někde 14dní on ten koho já nenávidím už jen pro to že do toho zatahuje děti upřímně tě chápu a věřím že to máš těžké bohužel za prachy si dnes koupíš všechno máme stejnou situaci on má peníze já ne jsem zvědavá jak to dopadne napiš mi email jak se to u vás vyvíjí já ti na 100%odepíšu pevné nervy a drž se Lucie
|
Majka |
• |
11.3.2007 8:12:29
Ty Feministko, děláš ostudu nám normálním ženám.Jseš obyčejná zlodějka dětí!
|
• |
15.2.2007 20:49:12
Myslím, že pokud jdeš do střídavé péče máš své dítě ráda.Držím palce Majka.
|
Markéta |
• |
15.2.2007 20:45:58
Holky ruku na srdce, naše děti mají taky tátu a pokud jste normální určitě jste pro střídavou péči.Ve Francii a ve Skandinávii je to běžné.Já jsem rozhodně pro!!!!!!!!!!!!!!!!
|
TEREZA |
• |
11.2.2007 9:18:42
Myslím, že je to spravedlivé ta střídavka.Je to v zájmu našich dětí.Terka
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.