| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Chudoba rozvrací rodiny

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1114 z 14 
Majda
  • 
21.3.2013 7:47:24
Také se mi zvedá žaludek. Tím spíš když si uvědomím, že to dělají pod heslem :MYSLÍME TO S VÁMI DOBŘE!
Mia87
20.3.2013 21:38:37
Taky nechápu, proč se ty peníze nedají ve formě přídavků raději rodině původní, samozřejmě za předpokladu, že se tam nevyskytuje alkoholismus, gambling apod, jde jen o chudobu např. z důvodu ztráty práce. Nejvíc ujeté mi ovšem přijde, že se nemalými penězi budou platit pěstouni, aby se postarali o děti, které jejich rodiny nemůžou uživit~o~
TS Garp
20.3.2013 20:09:53
Jo hledá se Kefalín a proslov o množství lidí.
Nejlepší otrok je nevzdělaný bez jakéhokoliv zázemí. Takový vezme jakoukoliv práci za jakýkoliv plat - a o to tu přece de o kapitalizmus. Tuším že už osm Čechů vstoupilo mez řady miliardářů, buďme šťastni - máme systém produkující šťastné Čechy. Už osm šťastných Huráááááá

A už se mi zase zvedá kufr - Kefalín - sakra kde seš.~;)~;)~;)
Jája
  • 
20.3.2013 14:29:42
Zavedeme komunismus? Děti odebereme rodičům a umístíme je do kolektivní péče, kde o ně bude nejlépe postaráno. Děti budou mít první poslední, protože na 1 dítě v dětském domově platí stát cca 20.000,- Kč. Takovou sumu rodina těžko vydělá, protože 4-členná rodina by musela mít měsíční příjem cca 80.000,- Kč. Děti vyrostou v relativním dostatku, načež je stát okamžikem dovršení 18 let kopne do pr..(zad)ele. Děti budou na ulici, s pětistovkou v ruce, kterou okamžitě utratí, protože v dětském domově se někdo postaral o jídlo, někdo umyl nádobí, někdo vytřel, někdo vypral a někdo jiný uklidil. Děti nemusely nic, jen si třeba hrály, že umyjí okno. Ale od toho je tam přece uklízečka, ne? Děti neumějí nic, jejich vzdělání není ukončeno a my je pošleme na ulici bez rodinného zázemí. Pokud tvrdíme, že toto je pro děti to nejlepší, tak já jsem Panna orleánská.

Pro rejpaly: v dětském domově jsem pracovala a dodnes kritizuju odtržení těchto zařízení od běžného života. A nejvíc to, že děti odebíráme rodinám z důvodů chodoby té rodiny. Pardon, tak to už i ti komunisti byli humánnější, ti odebírali děti ze zanedbání péče, nikoli z důvodu chudoby.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1114 z 14 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.