| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Z deníku mentální anorektičky

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2124 z 24 
  • 
22.3.2013 8:34:49
Ano, postup leceni teto nemoci vede spis ke zhorseni stavu divky. Zde je nutna davka citu a pochopeni. A co hlavne pochopeni kazde divky a zeny, ze jediny kdo jim muze opravdu pomoci, jsou ony sami. Jen na nich je zda chteji zit, nebo pomalu umirat. Stav, kdy si zena nevazi sama sebe, je dusledkem detstvi a jiz v nem nam osoby blizke ukazovaly, jakym zpusobem se mame chovat sami k sobe a k druhym.
stormer
21.3.2013 21:12:53
Ano, takto se u nás "léčí" anorexie. Proto většina anorektiček skončí na bulimii. Za svůj život jsem poznala mnoho psychiatrů a psychologů. Nikdo z nich mi nikdy nepomohl...
J.
  • 
21.3.2013 13:54:15
Znám, taky jsem zažila před lety..
Je to hrozné číst to takhle černé na bílém, ale uvažovala jsem téměř stejně.
Přešlo to po několika letech tak nějak samo, můžu být šťastná, že mám dvě zdravé krásné děti, zdravotní následky mi nezůstaly.
Ale pisatelce rozumim, oni se ty myšlenky do duše vkradou nenápadně a pomalu, člověk si toho ani nevšimne, že už je otrokem (ne)jídla a vlastně nic jiného ani neřeší.
Že vám je věčně zima? Tlačí kosti při sezení v tramvaji? Motá se hlava? Každý na potkání vám říká "najez se konečně pořádně" atd.atd.Člověk jakoby neslyšel, jediný co vás zajímá je, jak nepřibrat ani deko, ideálně spíš nějaký ještě shodit..

Pisatelce držím palce,ať se z toho dostane!!
  • 
21.3.2013 12:47:45
Ja taky nesnasela sebe a sve telo. Tyrala jsem sebe a uzirala se.
Ted mam dve deti a sve telo i svoji dusi miluji. At vypada jakkoli na pohled, ja vim, ze je krasne. Ostatni at si mysli co chteji, jsou to jen jejich myslenky, jejich nazory, ne moje. Kazda holka se jednou stane zenou a co potrebuje? Lasku od matky a prijeti a to at uz vypada jakkoli...
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2124 z 24 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.