| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Přežil jsem vlastní potrat

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 71 [Dalších 51 >>]
berenika
  • 
18.7.2013 19:26:13
Jsi duševně v pořádku?
Petronela s pubescentom
18.7.2013 18:40:48
laskavo si, ty nadhera, neber do huby Jezisa Krista a rodicov, ktorym zomreli deti. Dakujem ti za to.
berenika
  • 
18.7.2013 17:24:20
No, tak to máš asi trochu jinak, než já. Já jsem se nikdy nestyděla za žádné názory, které jsem měla v tomhle věku. Na potrat bych šla kdykoliv, protože na to nevidím absolutně nic špatného (mě by bylo také srdečně jedno, kdybych zemřela dřív, než se narodím)Nemám potřebu shazovat svoje mladší já. I když je pravda, že některé věci bych teď dělala asi jinak, ale to není o věku, spiš o přístupu k informacím z budoucnosti.
Šešule
18.7.2013 16:28:59
Myslet si samozřejmě můžeš, co chceš, je to tvé právo.
A omluva věkem funguje. Taky jsem byla cílevědomé, pečlivé a zodpovědné děvče, ale kdybych v 18ti otěhotněla, šla bych s lehkým srdcem na potrat a "zodpovědně" bych to vyřešila.
Dneska jsem ráda, že jsem před takovou volbu nebyla postavená, protože s dnešníma zkušenostma, znalosma a pohledem bych měla problém se sama se sebou srovnat. Tím nemyslím, že tenkrát jsem byla míň hodnotnej jedinec. Jen bych prostě rozhodovala způsobem, za kterej bych se dneska styděla. Tož tak. V určitým věku člověku přijdou určitý věci zásadní a je to normální. Je ale taky normální s tím názorem taky neumřít. Člověk se vyvíjí.
berenika
  • 
18.7.2013 15:24:56
Víš, ono je to dost urážlivý a neuctivý, když někomu, kdo má na něco jiný názor, ten jeho názor v podstatě naprosto shodíš a degraduješ a řekneš, že ho prý "omlouvá" jeho věk. Kdybys řekla, že to prostě vidíš jinak, tak je to ok, ale tohle, to je opravdu jen opovrhování a neúcta, protože já si to samé můžu myslet i o tvém názoru, ale taky neřeknu: ježišikriste, co to meleš, za to tě omlouvá jenom tvůj věk! Člověk, který normálně argumentuje působí mnohem líp...
Šešule
18.7.2013 13:15:32
Věk, stav a postavení~j~ Nikoli omlouvá, ale vysvětluje~;)
berenika
  • 
18.7.2013 13:05:33
a tyhle tvoje šílené názory taky omlouvá tvůj věk?
berenika
  • 
18.7.2013 13:04:27
No, jestli ty uvažuješ takto....tak to teda potěš kotě ~a~
Šešule
18.7.2013 8:00:10
Myslím, že nejde o souzení podle věku. Spíš nízkej věk by mohl omlouvat nebo vysvětlovat některý názory. Pokud je ti -náct, tak dejme tomu, pokud je ti -cet, tak už je to na pováženou a pokud je ti -sát, tak potěš koště~d~
46XX
17.7.2013 22:28:05
tentokrát s kilim naprosto souhlasím.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 71 [Dalších 51 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.