.kili. |
20.2.2014 17:35:06
Lnaše generace 70 let byla ockovana jen na tetanus, davivý kašel, zaškrt, obrna spalnicky a tbc"
A generace 200 let před Vámi nebyla očkována vůbec. |
eva k., 2 dcery |
• |
20.2.2014 17:31:22
Ahoj,naše generace 70 let byla ockovana jen na tetanus, davivý kašel, zaškrt, obrna spalnicky a tbc. Toť celá estrada. Prosím vás, nikdo nedělal takové nesmyslné očkovací procedury, jako teď.když byla matka podezřelá že zloutenky, tak se s děckem podle toho zacházelo a nenutily se ostatní matky, aby očkovály své děti. Prodělali jsme priusnice super, máma nám mazala krk mastí připomínající pastiku, a jsme taky naockovani, ale přirozeně,díky za to.možná je to i uspechanou dobou,stačí nestovice a některé matky zoufaji co budou takovou dobu dělat doma, že musí do práce. S tim zase souvisí podpora rodin státem, ta je nulová. A lidé tedy někteří, tak rádi podporují banky ohledně půjček, hypoték atd. Ale to jsem zase jinde všechno souvisí se vším.
Jinak také žijeme a jsme docela zdraví hi hi hi. Nejvíce se musím smát nad ockovanim cervarixem. Virů je několik druhů co rakovinu způsobí a toto je snad jen na dva či tři.myslim, že by bylo lepší, kdyby se mládež učila zodpovědneji, ono stačí jen onemonení jinou pohlavní nemocí. Jinak si myslim, že jde o velký farmaceutický nadnárodní byznys. Hezký vecer |
.kili. |
20.2.2014 16:26:18
- "s tím souhlasím!! Proč já bych měla své děti očkovat, snižovat tak riziko nákazy v populaci a někteří rodiče by se se svými dětmi pěkně "vezly"."
no, víte, jednak ony se ty dti až tak nevezou, jak ukazuje nedávná epidemie příušnic a malé epidemi spalniček v různých místech Evropy, nebo epidemie poliomyelitidy naindickém poloostropvě, případně jinde. Nicméně něklteré děti s "vézt" potřebují, pokud je u nich to které očkování kontraindikováno. jak o tom píšete -" Uznávám odložit očkování nebo neočkovat těžce nemocné děti u kterých je očkování kontraindikací." |
.kili. |
20.2.2014 16:21:53
" jak se to během pár let může změnit."
samozřejmě, např. proti variole se už neočkuje vůbec. Vo obšem neznamená, že se nemělo očkovat ani dříve. |
.kili. |
20.2.2014 16:20:20
" Jinak jsem dala myslím dost jasně najevo, že další debatu s Vámi pokládám za zbytečnou, nebo ne? "
to nemám jak a z čeho vytušit |
Marlenka |
• |
20.2.2014 15:56:49
s tím souhlasím!! Proč já bych měla své děti očkovat, snižovat tak riziko nákazy v populaci a někteří rodiče by se se svými dětmi pěkně "vezly".
Uznávám odložit očkování nebo neočkovat těžce nemocné děti u kterých je očkování kontraindikací. Stejně tak už mi lezou krkem ty "nejinteligentnější" matky, které odmítají ATB, když je lékař naordinuje správně...jednu takovou máme ve třídě, její dítě je "samoléčitelné", ATB vyhazuje a děťátko celý rok chrmlá bacily, což, bohužel, odnáší moje dítě které má srdeční vadu a nutnou prevenci infekční endokarditidy.. |
Katy |
20.2.2014 15:47:00
No mám pocit, že vy se v tom a v mnohém dalším orientujete úplně nejlíp ze všech, takže se s vámi nechci přít, neb to evidentně k ničemu nevede. Mějte se hezky
|
Katy |
20.2.2014 15:42:14
Ano, to jsem ve svém příspěvku také napsala v souvislosti s těmi rodiči, kteří své děti nechtějí očkovat, pokud jste to pozorně četla. Napsala jsem, že využivají dobré proočkovanosti populace.
Kalmetizace je selektivní, to máte pravdu, chtěla jsem tím jen říct, jak se to během pár let může změnit. |
20.2.2014 15:32:18
Dají, neboj. A když ne oni, tak někdo další. znám několik neočkujících rodin, co už se na takovou situaci preventivně připravujou.
|
20.2.2014 15:00:48
jé, vy jste muž? Omlouvám se, z nicku to není poznat. Jinak jsem dala myslím dost jasně najevo, že další debatu s Vámi pokládám za zbytečnou, nebo ne?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.