| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Soud rozhodl: očkování dětí je povinné

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 131 [Dalších 81 >>]
.kili.
23.2.2014 13:14:17
- "Jde o porušení vyhlášky."

Mýlíte se, Jde o poručení zákona. Když se chcete k něčemu zasvěceně vyjadřovat, měla byste o tom aspoň něco vědět.

- "Jinak je mo fajn, že umíte latinsky. Znám ale chlapy, který umí machrovat i lepšíma věcma. "

v dané věci je vcelku jedno, koho znáte. Argumentatio ad hominem patří mezi logické klamy, kterých užíváte hojně. Allegans contraria non est audiendus.
IK:
23.2.2014 12:46:12
Nesouhlasím s tvrzením, že je povinné očkování hexavakcínou. Rodič si vždy může vybrat třeba Paediacel, ovšem pouze hexa je plně hrazena pojišťovnou.
Valentina1
23.2.2014 12:21:01
O kazdem pacientovi zvlast? Spis jen celkovy pocet naockovanych tim a tim, ne?
23.2.2014 11:54:31
Jistě. Já to vím. :-)
Na druhou stranu doktor musí dát k dispozici hygieně, přijde-li na kontrolu, údaje o očkování... A asi taky i jiný.
Valentina1
23.2.2014 11:51:06
Nenaockovani porusuje vyhlasku, ale pokud vas doktor nahlasi, tak tim porusuje zakon na ochranu osobnich udaju a za to ho muzete zalovat.
23.2.2014 11:22:19
U těch dětí, o nichž mluvím, nezjišťoval nikdo nic. A ano, připadá mi trochu zvláští, že medicína postupuje tímhle způsobem. církev to samozřejmě dělá taky, ale ta už dneska nebezpečná není.
23.2.2014 11:18:57
"Ne" bylo ve smyslu "není protizákonný nenechat naočkovat svoje dítě". Myslela jsem, že je to zjevný.
Jde o porušení vyhlášky. Samosebou, že existuje zákon, kterej o očkování pojednává, jenomže tam jsou jistý rozpory s ústavou... už si nepamatuju přesně jaký, řešila jsem to před rokem... Ale jistě je to dohledatelný. Můžu po tom zapátrat.
Jinak je mo fajn, že umíte latinsky. Znám ale chlapy, který umí machrovat i lepšíma věcma.~j~
.kili.
23.2.2014 10:57:52
- " Ne."

Ignorantia iuris non praesumitur nec toleratur
.kili.
23.2.2014 10:56:09
"zákon na očkování existuje? "

tak zákon o očkování jistě ne, nicméně očkování je zákonem dáno a v tomto smyslu tedy zákon, který očkování určuje, exstuje. Jen někteří "zasvěcenci" o ale neví.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 131 [Dalších 81 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.