| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Soud rozhodl: očkování dětí je povinné

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 131 [Dalších 41 >>]
Ananta
20.2.2014 22:44:56
No způsob testování nenavrhnu, nejsem imunolog, ale když jsme chodili do rizikové poradny, tak právě tu imunitu testovali a na základě výsledků odsouvali očkování až do 6 měsíců, já jsem to pak ještě odložila o dalších 6, protože ty výsledky nebyly úplně dobré.
Andělka
  • 
20.2.2014 21:45:12
Vás platí nějaká farmaloby, tolik času na obhajobu očkování........... no vaše volba :-)
.kili.
20.2.2014 20:16:36
"spousta zemřelo, jistě, ale právě v tom je síla dalšího života, silných genů pro další generace. Pak další pokolení může být zdravější. "

madame, to, co jste napsala, je děs, víte. Je možné že fandíte vzniku druhů přírodním výběrem, ale kdybych se chtěl pouštět do thematu darwinismu a moderní evoluční synthesy, namítl bych Vám, že očkování je právě zím nástrojem pomocným pro zachování druhu. Jenže se do takových věcí nepustím. Pokusy imputovat přírodní zákony do společenských nekončily v histolie nijak extra dobře, ani pro ty, kteří chtěli být silnější aby přežili, ani pro ty ostatní.

Homo doctus in se semper divitias habet
eva k., 2 dcery
  • 
20.2.2014 19:49:13
A vidíte, a možná jste tu proto taky, zdráv a silný nebo silna hi hi . Takže moudrá příroda. Nabízí se jistě argument, že jich spousta zemřelo, jistě, ale právě v tom je síla dalšího života, silných genů pro další generace. Pak další pokolení může být zdravější.
.kili.
20.2.2014 19:24:00
" tu řádný svůj názor !

opr. : žádný
.kili.
20.2.2014 19:17:13
"děti se očkují bez toho, že by se imunita testovala"

jednak se do jisté míry mýlíte, jednak zkuste navrhnout způsob a předmět takového testování (co by mělo sdělit) a jeho úhradu.
.kili.
20.2.2014 19:15:20
" doktoři, kteří začnou víc pátrat, obvykle už tak jednoznačný názor nemají. "

Inu, nikdo, tím méně já, Vás nenutí považovat mnou napsané za pro Vás závazné.
Mé informace jsou nabídkou, je jen na Vás, jak s ní naložíte, mně je to docela lhostejné.

Medicína není ostavena na názorech, ale na důkazech, případně konsensech. Já jsem tu řádný svůj názor neuvedl, tím méně jednoznačný. Od toho jsou možná ti, které jste zmínila, to ovšem nevím.
.kili.
20.2.2014 19:08:44
- "A proč se asi čeká u nedonošenců než budou mít v pořádku imunitu? "

jednak tu není řeč o nedonošencích, ale když už, tak byste musela specifikovat které z NNPH máte na mysli, jednak se čeká (např. 9 týdnů nebo 13 měsíců) i u donošených, ne však na to až vyzraje imunita

- "vy jste schopen nařknout všechyn doktory, kteří neskáčou zcela nadšením nad schematem očkování z nevzdělanosti a šlendriánu a rodiče, kteří se zajímají jsou žvastalové a nemají se o nic zajímat, ale poslouchat, komunismus hadra, jako sorry, i v návaznosit na jiná témata byste se možná mohl zamyslet na tím jak reagujete. "

k věci sděluji fakta. zop je má reakce. Ostatní z Vámi napsaného je Vaše nepatřičné předjímání.
Ananta
20.2.2014 18:50:14
"Jednak nevím, kde jste přišla k tomu, že imunitní systém takto "dozraje"!

A proč se asi čeká u nedonošenců než budou mít v pořádku imunitu?

A donošené děti se očkují bez toho, že by se imunita testovala, většina rodičů se ale nezajímá, takže neřeší, řeší až když je malér a že z toho bývají maléry hodně velké.

Kili, vy jste schopen nařknout všechyn doktory, kteří neskáčou zcela nadšením nad schematem očkování z nevzdělanosti a šlendriánu a rodiče, kteří se zajímají jsou žvastalové a nemají se o nic zajímat, ale poslouchat, komunismus hadra, jako sorry, i v návaznosit na jiná témata byste se možná mohl zamyslet na tím jak reagujete.
Ananta
20.2.2014 18:41:12
Máš pravdu, toho si taky všímám, je to otázka času, doktoři, kteří začnou víc pátrat, obvykle už tak jednoznačný názor nemají.
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 131 [Dalších 41 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.