| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Okresní nemocnice s poliklinikou

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 78 [Dalších 8 >>]
lena nová
  • 
27.3.2008 10:26:42
Milá Markéto ráda bych s tebou probrala téma dr.Puček.Mam taky sve zkušenosti a rada bych našla někoho podobneho potřebuji radu.Díky Lena moje ICG je 446530167:-©
  • 
9.2.2008 20:23:04
Znojemskou porodnici mohu všem doporučit,milý a vstřícný personál,prostě super... porodní asistenky,doktoři,sestřičky jak na předporodním tak na šestinedělí vážně skvělé!!! pokud budu ještě rodit,nebudu váhat a půjdu rodit opět do zn.nemocnice...
jana čermáková,1 syn
  • 
13.11.2007 22:14:30
rodila jsem před rokem ve Znojmě,a nosím si v sobě pořád příjemné vzpomínky na příjemný personál a přístup v porodnici,oddělení šestinedělí i novorozenec.JIP,kde jsme s Honzíkem trávili necelé 3 týdny.Celkem jsem v nemocnici strávila měsíc ,jinam bych rodit nešla.
Jiřka a Jiříček
  • 
5.11.2007 10:35:16
Zdravím všechny maminky a hlavně ty, které se chystají rodit ve Znojmě. Já jsem rodila v 36.tt. Do porodnice jsme přijeli 13.10., kdy mi začala odtékat voda. Když se ani druhý den porod nerozběhl, začali mi ho vyvolávat 15.10.2007 ráno.
Přítel za mnou mohl přijet hned ráno, za to jsem byla vděčná, protože ani druhá "vyvolávací kapačka" nezabírala, žádné bolesti, nic....Díky tomu, že jsme tam byli spolu, jsem to líp snášela, bylo to docela o nervy. Ale pak najednou kontrakce nastaly, to bylo kolem půl čtvrté odpoledne. Šla jsem si sednout do sprchy na míč, za půl hodiny přišla por.asistentka Šulerová, že si mě vyšetří, nebyla jsem ještě dost otevřená. Za chvíli jsem mohla jít na míč znova, to už byly kontrakce dost silné, za další půlhodinu přišla asistentka, že už si mě vyšetří na koze. A rovnou si mě tam nechala a maminko tlačte...Jiříčk byl na světě za pár minut a ten pocit, když mi ho pak por. asistentka položila na břicho...to bylo tak nepopsatelně krásný, že jsem hned zapomněla na jakoukoliv bolest.
Pak nám broučka odnesli a nechali nás na pokoji s přítelem. Po dvou hodinách mě převezli na šestinedělí, my jsme šli ještě na JIPku, podívat se na malýho, spinkal v inkubátoru. Těšila jsem se na ráno, až ho půjdu nakojit, ale ještě v noci přišla dětská doktorka, že má Jiříček infekci, a že mu dali antibiotika. Žádný kojení se nekonalo ani ráno, ani dalších 7 rán. Byl to nejhorší týden, jaký si dokáže matka představit. Měla jsem hrozný strach a nemohla jsem si ho ani pochovat, sotva pohladit...Do toho ještě dostal žloutenku...
Týden po porodu jsem si svého broučka mohla poprvé pochovat a konečně i nakojit. Sestřičky na JIPce byly moc hodné a trpělivé a s kojením mi pomáhaly ještě další tři dny, než nás konečně primář Bloudíček(děkuji za všechno) propustil domů.
Jsme doma 11 dní a s přítelem jsme moc vděční všem, kdo se nám o Jiříčka starali a jsme opravdu šťastní rodiče.
I když ty dny v porodnici byly těžké, znojemské porodnici nemůžu (kromě jídla) nic vytknout.
Děkujeme všem
Milada a Vojtíšek
  • 
25.8.2007 18:11:20
Chci se s vámi podělit o své velmi čerstvé zkušenosti se znojemskou porodnicí. Rodila jsem začátkem tohoto měsíce. Porod byl velmi komplikovaný, vyvolávaný ve 42.tt. Díky porodní asistentce Šulerové a hlavně svému manželovi, jsem vše zvládala v pohodě. Bohužel, Vojtíšek strčil do porodních cest obličej místo temínka a musela jsem podstoupit císařský řez. Všichni k nám byli moc hodní, profesionální a na nikoho si nemůžu stěžovat.
Naše další cesta na oddělení šestinedělí byla taky dost komplikovaná. Malý dostal horečky a jenom jsem se zmátořila z operace, zavřeli mi ho do inkubátoru na novorozeneckou JIPku. Bylo podezření na infekci ze zkalené plodové vody. Opět musím všechny moc pochválit, protože se mi všechny sestřičky a asistentky snažily pomáhat jak to jenom šlo. S Vojtíkem jsme už doma a všechno je v naprostém pořádku.
Závěrem bych řekla snad toto: Na porodním sále i na oddělení šestinedělí jsem strávila pár dní, tudíž jsem zažila snad všechny směny. Nikdo nebyl hrubý, nikdo nenadával, všichni byli usměvavý, hodní a dělali co bylo v jejich silách, aby nám maminám pomohly jak v bolestech, tak s mrňouskama. Všem za to patří můj dík.
markéta
  • 
13.2.2007 11:32:35
Je to už skoro pět let,co jsem rodila ve Znojemské porodnici,ale ráda se podělím o své dojmy.Bohužel v půlce těhotenství,jem musela strávit v porodnici na pozorování.Bohužel toto pozorování probíhalo ponižujícíma prohlídkama několikrát denně,většinou starším slovensky mluvícím lékařem,kterému jsem skoro nerozuměla co říká,dál Mudr.Půčkem o kterém do dneška pochybuji jestli netrpí nějakou ůchylkou!Naštěstí jsem byla po týdnu propuštěná domů a za pár měsíců jsem v termínu porodila.Porod proběhl,díky Mudr.Pavkové a krásnému přístupu dvou asistentek v pořádku,(bohužel nevím jména)a taky nesmím opomenout manžela,který po trefném rýpnutí paní asistentky se porodu zůčastnil.Pokud ještě někdy budu rodit ve Zn.tak znovu chci mít vedle sebe manžela a budu si hodně moc přát aby Mudr.Půček byl na dovolené.
Lucka, syn Jakub (2,5) a dvojčata v bříšku
  • 
7.2.2007 8:05:20
Já měla manžela u porodu celou dobu a jsem ráda. Už jsme od několika maminek slyšela, že před tatínkem si personál tolik nedovolí, jako když je tam maminka sama. Ale jinak mám se znojemskou porodnicí moc dobrou zkušenost a doufám, že to budu moci říci i za pár měsíců, kdy přijdou na svět dvojčata.
4.12.2006 10:54:27
Já jsem rodila ve Znojmě syna.Byl to první porod.Ani vlastně nevím co mám přesně napsat.Bylo to prostě skvělý.Porodní asistentky byli prostě vynikající.Pořád tam se mnou byli.Pomáhali mi jak to šlo.Byli strašně hodný.Pořád se mnou mluvili, hladili mě po vlasech a dodávali velikou odvahu a sílu když už jsem nemohla.Opravdu jsem měla kompletní péči a podporu od začátku až do konce.A to i na šestinedělí a na dětském oddělení.Všichni se tam snaží respektovat všechna přání a styl maminky.Když to jde skoro 100% se vám přizpůsobí.Hlavně vám dávají pocit že jsou tam pro vás a že je vůbec neobtěžujete.Ať příjdete s čím koliv, kdykoliv a třeba už po desaté.Určítě chci podruhé rodit taky ve Znojmě.Můžu jenom chválit a přát ať jim to vydrží.
Ela, 2 děti
  • 
1.7.2006 16:56:41
Dobrý den, ráda bych se podělila s svými zážitky. Poprvé jsme rodila ve Znojmě v roce 2003. O půlnoci mi začaly bolesti a ráno v 9 jsem s manželem jela. Hodinu jsem strávila na monitoru, pak jsem dostala klistýr, holení a do 12 hod jsem pobývala ve sprše. As. Vodičková byla velmi příjemná, mmch. jsem ji znala z těhotenského plavání. Bolesti byly silné a po minutě, mohla jsem si vybrat polohu pro rození, ale chtěla jsem na "kozu". Malá se narodila ve 13.04. Sestřičky na porodním byly skvělé. Zato na normálním pokoji šestinedělí nic moc. Braly vše rutinně, ale vysvětlily vše na co jsem se ptala. Dojmy jsem z toho měla neutrální. Podruhé jsem rodila letos v únoru. Bolesti nastaly opět o půlnoci a já jsem se připravovala na to, jak mě čeká minimálně 12 hodin stahů a bolestí. Nečekalo. Vyrazili jsem s manželem z domu v 2.20, 2.30 jsme byli v nemocnici. Ovšem už jsem sotva lezla. Sestra na příjmu byla pravděpodobně VŠEVEDOUCÍ a se slovy, paní vozík nepotřebuje mě nechala plazit se po zdi k výtahu a od výtahu k porodnici. Tam se mě ujala velmi příjemná mladá sestra tuším Lenka se jmenovala. Řekla, že mám vylézt na stůl u monitoru, to už jsem nezvládla a se slovy, že rodím sem ji k sobě zavolala od druhého porodu. Zjistila, že mám pravdu. Silou vůle jsem došla na porodní sál, kde mi společně s as. TOmkovou pomohly na stůl, kde se během jedné minuty a jednoho zatlačení narodil náš Tomík. Bez klistýru, bez holení, bez nervů. Bohužel i bez nástřihu a odnesla jsem to poté 13 stehy, které mi ušil dr. Kaššai, který se samotného porodu nestihl účastnit. Musím říct, že možná tím, že jsem byla druhorodička, možná tou rychlostí mi to přišlo úžasné a nejvíc ty dvě sestry. Na nadstandartu jsem si užívala návštěv i mého malého broučka. Jediné minus bylo, že na mě párkrát zapomněli s večeří, protože jsem byla u porodního sálu a ne na šestinedělí. Od prvního porodu odpadly ponižující prohlídky lékaře každé ráno. A všechno bylo opravdu OK. Znojemskou porodnici můžu jen doporučit.
27.4.2006 16:28:09
Rodila jsem ve Znojmě 26.12.2005,byl to první porod. Porod byl v podstatě dobrý, po 14 hodinách se naše Terezka podívala na svět. Po porodu mi jí přiložily po dvouch hodinách pak jí odvezli na šestinedělí. Když jsem přišla na pokoj byly tam dvě maminky druhorodičky. Druhy den kdy Terezka se vztekala u kojení mi jedna sestra řekla, že za to můžu já, protože ze mě cítí, že jsem nervozní matka a prý jestli nejsem kuřák, já nesnáším kuřáky. Bylo mi to docela líto, ale říkala jsem si, že jsem přecitlivělá, ale další den se do m naváželi i maminky na pokoji, že proč jí pořád chovám, proč na ní pořád nemluvim už jsem z toho byla na dně. Pořád se mi naše Terezka nemohla přisát, bylo mi to moc líto tak jsem chodila pro sestru ať mi jde pomoct s kojením řekla zachvíli z chvíle se vyklubala hodina takže jsem to zkoušela sama. Bylo to hrozné neustále jsem brečela, těšila jsem se domů, protože jsem měla pocit, že jsem sestrám spíš na obtíž. Přišla jsem domů odsávala jsem msíc mléko, ale pak to už nešlo. Přešla jsem na umělou stravu a Terezce jsou 4. měsíce a je zdravá. Nenechte se odbít vždyť jde o vás a vaše dítě. Martina
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 78 [Dalších 8 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.