| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Frýdek-Místek

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 4979  [Dalších 4829 >>]
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314
9.5.2011 19:00:16
Leni, však Ondrova třídní uč. měla taky angínu, ale zítra už by měla prý přijít
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314
9.5.2011 18:58:59
Ahoj holky, tak jsem se dnes dozvěděla, že nám přijali Simonku do školky. Příští týden má 3 roky, do léta ji bude hlídat ještě mamča, přes léto jsem stejně doma, takže od září budou holky chodit spolu a další rok nás čeká taky první třída.

Dejo, nechala jsem si větší volno na květen, protože mám každý víkend nějakou akci, tak kdybys chtěla, není problém - mám už jen jednu objednávku a konečně se dostane na mé holky~y~

Jinak u nás je celkem pohoda, holky jsou někdy na zabití, tedy spíš ta mladší, v práci stříháme metr, ani nevíte, jak se těším na konec školního roku, snad více než ty děti. Učivo máme téměř dobráno, takže červen bude pohoda. Na výlet jedeme do Liščího mlýna, to se bude dětem líbit a nám taky~b~
Vladi,Vojta 3/00 Anička 6/04 51184
9.5.2011 18:06:12
Ty jo, Dejo já už si to heslo do denníčku nepamatuju. ~f~ A to jsou tam naše fotky. Můžeš mi to prosím oživit? Třeba na mail. Díky.

No já vím, že to máš blízko. ~:-D A k nám tady už nechodíš? Že bychom to prubly na Hříbku. Ale já můžu jen o víkendu. No když to jinak nepůjde dorazíme i do Golfu. Jen mám teď toho trochu povícero. Pár akcí z práce a taky s dětma. No uvidím jak termín a buď se zúčastním nebo ne.
lenkaa.kluci02/00 04/0305/07 73266
9.5.2011 8:04:49
Ahojky no tady se toho fakt moc nic nedeje~t~Deji srazik by sel ,kdyz tak hod termin.Jinak dneska jsme byli s Vojtou u doktorky dostali jsme atb ma anginu.Minuly tyden Kuba ted Vojta tak cekam kdy to chyti Ondra.Doktorka rikala ,ze to ted radi.~n~
Deja 55071
8.5.2011 21:39:16
Tak je to v deníčku ~2~.
Deja 55071
8.5.2011 21:20:05
Ahoj Vladi nakukuji, ale moc se tu neděje :-)) Pavlínka už má 4 měsíce, už má i náušničky - no letí to letí... Kluci jsou úžasné chůvičky, jen doporučuji ;-). Jinak jsou občas samozřejmě taky na zabití. Ondra jde do prázdninách do školy oba dělají judo.
Bude stačit foto od deníčků? Pokud ho teda najdu...
Koukala jsem i k Janči na čepičky, ale prošvihla jsem termín, tak napřesrok ~z~.
Jinak co takhle srazík, třeba až to spraví na Golfu? My si dáme kafe, malí tam mají písek a větší dost místa. A já to mám kousek ~j~.
Vladi,Vojta 3/00 Anička 6/04 51184
8.5.2011 18:45:50
Dejo, jestli nakoukneš, hoď nějaké foto vaší princezny s klukama. A dojmy co kluci. Jak se pořád máte?
Mamisek 92670
11.4.2011 18:20:24
Penzion Design u Harcovského mostu 3lůžák za 1350 za noc se snídaní, Letohrádek myslím 1350, ale byl to dvoulůžák se stolem pro šest (nechápu :-) ), kam by se přistýlka cpala dost těžko, taky Budoucnost (ale to není v centru), ta je zrekonstruovaná, ale nevím, jak drahá, před rekonstrukcí to nebylo nic moc a stál 1600. U Harcovny u Fucimana je taky ubytování (nepatří to přímo k tomu), to je levnější, ale vypadá to trochu jako pionýrský tábor.My jsme bybírali pro nevl. bratra mého partnera,žije ve Švýcarsku, a vybrali jsme Design. Ze všech penzionů, co jsme obešli, nám tenhle jediný připadal natolik luxusní, že cena odpovídala kvalitě. Měli tam nádherný dvoulúžák s prosklenou koupelnou za 1000 Kč . jinak docela pěkné ubytování jsem měla na NOvé vsi, byl to apartmán v soukromí, byl kolem 250 kč na os/noc (děti méně)- pokoj s malou kuchyňkou a koupelnou v rod. domku (manželská postel + přistýlka). Ale to už není Frýdlant a kontakt bych musela někde pohledat, bylo to jak se jede kolem Čápů směr Ostravice, tak u telefonní budky doleva.
lenkaa.kluci02/00 04/0305/07 73266
9.4.2011 15:52:07
Corall nevim skus se podivat na penzion Letohradek,ale nevim kolik se tam plati.
Rotem 40041
9.4.2011 15:42:40
Vim ze to vkladam do spatneho mista ale potrebuju vedet ,jestli nektera nevite o ubytovani ve Frydlante nad Ostravici.

Nechci penzion Merlin a hotel Bezruc a penzion Sance,chceme maly penzion ktery by nebyl drahy jak chteji,1.300kc na noc.

Vite o necem??

Chceme aby to bylo v centru a neco levneho,jestli nebude tak nebude dekuju
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 4979  [Dalších 4829 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.