Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Radosl | 29457 |
6.3.2011 12:24:39
Ja saunu doporucuju, pokud se za posledni rok nezmenil kuchar a personal, je tam hezky da se vyjit v klidu ven a opravdu vynikajici kuchyne.
Naopak na hrad jsme prestali jezdit uplne, jidlo nudne, premastene a obsluha (v rezervovanem salonku) naprosto zoufala a pomala. Ne kazdy host taky zkousne radoby vtipne a stylove poznamky. Venku se spatne sedi a v restauraci jsou obite talire a tma takze ani nevite co jite (to asi neni vzdy uplne na skodu veci). Jani chodim se prilezitostne kochat na tvoje mmb stranky s cepickami, jsi straaasne sikovna, uplne me pred par tydny vydesilo, ze tam nic nebylo, ze snad nejaky problem, ale asi uz je to ok. |
Mamisek | 92670 |
5.3.2011 22:17:39
Ahoj, salónek a pěkné prostředí (nevím, jak personál, už jsem tam pár let nebyla) Pension pod Kašnou (ve Frýdku na náměstí). Jínak se mi líbí taky Hrad (na Berlíně- Nové Osadě). Z Frýdlantu bych určitě doporučila Fucimana (Harcovnu), tam jsem byla s jídlem vždy spokojena a salónek tam je. Letohrádek mě minule zklamal nedopečenou kachnou, vůbec jsem si nepochutnala, ale mají to tam pěkné a mají vlastní pivo.
|
lenkaa.kluci02/00 04/0305/07 | 73266 |
5.3.2011 17:54:04
Katko Sauna neni spatna ,ale pokud Ti nevadi Frydlant je fajn i Harcovna myslim,ze ted je to u Fucimanu.Na Letohradek jezdime v lete kvuli tomu detskemu koutku.
|
Katka |
• |
3.3.2011 19:20:44
Ještě mě napadl Frýdlant n/O a Letohrádek??
|
Katka |
• |
3.3.2011 15:58:09
Ahojky, prosím mamka bude slavit 60 a hledáme nějaké vhodné místo na oslavu. Mělo by mít samostatný salonek, východ ven není podmínkou (terasa) a hlavně dobré jídlo a personál. Napadla mě Sauna ve Frýdku -máte někdo zkušenost? Moc dík
|
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 | 25314 |
9.2.2011 16:34:20
Přesně takhle by mu to měla Lenka říct, že ta možnost tady je, že se mu dařit nebude, že se může vrátit, ale že se prostě může cítit "nepříjemně". Jako já nevím, jak moc tam chce....
Jinak i děti v první třídě se někdy vracejí zpátky do školky a nikdy jsme neměli negativní reakci, spíš naopak, dítko to jen prospělo. Stejně to záleží nakonec na nich jak se rozhodnou. JInak já si střední vybírala podle toho, aby vedlejší předměty byly ty hlavní a v 18nácti jsem si připadala pořád jako velké dítě a přišlo mi úplně nepřijatelné, že bych měla jít do práce, tak jsem šla na výšku, která podstatě navazovala na mou střední. |
Vladi,Vojta 3/00 Anička 6/04 | 51184 |
9.2.2011 15:19:24
No já nevím. Myslím si, že než aby se dítě stresovalo-zvládne nezvládne a pak se třeba vracelo na ZŠ kde by se mu ostatní mohli posmívat, že to nezvládl tak radši ať jde z devítky. Když na to bude mít tak i v té devítce. Vždyť vůbec rozhodování o svém povolání v nějakých patnácti je úplně nesmyslné. Je pár vyjímek co mají jasno a ví co chtějí,ale většina dětí prostě neví. Vidím to kolem sebe. Zase se hodně řeší přijímačky na střední. Ale je to věc názoru. To je jasné.
|
9.2.2011 13:17:48
Vladi, to je jasný, že nezvedne, ale jestli se tam má trápit, tak myslím, že byt vysvobození. Jinak kolegyně mi teď řekla, že ten gympl můžeš v devítce prostě skončit a jít na kteroukoliv střední školu. Já jsem taky pro školy se zaměřením, klidně i učňák, vždyť ty profese nikdo nechce dělat a budou tudíž velmi žádaní. Tak proč nejíč na učňák + maturitu a pokud chce, tak klidně na výšku. V tomlhe bych třeba své děti podpořila. Už jsme se v práci byvili, jestli si nepůjdeme udělat učňák dálkově, abychom v tom důchodovém věku mohly dělat taky něco jiného a nebo třeba pro psychický odpočinek
|
Vladi,Vojta 3/00 Anička 6/04 | 51184 |
9.2.2011 12:01:48
Ahoj.
Vrátit na běžnou ZŠ se sice dá,ale dítěti to určitě sebevědomí nezvedne. Lenka můj názor na gympl zná. Jelikož na nich učí oba moji rodiče tak zhruba vím o co jde. Každopádně zastávám názor, že jestli na to dítě má, tak bude mít dobré známky i v devítce a pak je větší předpoklad, že školu zvládne,dodělá a dá se uvažovat i o výšce. Těžko říct, jak se k učení dítě postaví cca za dva-tři roky. Začínají jim v té době ta slavná telecí léta-puberta. Já vůbec nijak teda gympl nepreferuju. Bavili jsme s Vojtou doma. První taky, že by chtěl a když jsme to rozebrali tak ani ne. Domluvili jsme se, že pokud na to bude mít z devítky a bude chtít,ať jde. Každopádně jsem mu nastínila i stránku takovou, že by mohl jít na střední školu se zaměřením s maturitou a pak klidně na výšku. Ale už by měl alespoň zaměření a kdyby vysoká nevyšla tak má šanci se věnovat tomu co vystudoval na střední. S gymplem je to bez výšky horší. Toť můj názor. |
9.2.2011 9:05:58
zkusila bych se poradit i s jinou vyučující, určitě nějakou má, ne? POdívej a jestli tam moc chce, tak proč ne, už přijímačky ukážou, jestli by na to měl - bývá tam velký zájem a případně, vrátit se na běžnou ZŠ jde taky.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.