Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mufina + 4 rarášci | 5426 |
1.4.2012 15:12:47
Mamisku, moc díky. Já teda chodím k jinému dr., tak to tam asi budu muset vydržet do konce těhu. Nemyslím si, že by ten můj byl špatný odborník, ale prohlídky jsou taky letem světem (má toho moc, ani se nezeptá co a jak a jestli mě něco třeba nezajímá) koukne na UTZ a jdu zase domů) a komunikace veškerá žádná, pokud se něco zeptánm já, koukne se na mě jako na debila, takže mě vadí spíše tato stránka věci a když už chybí taková ta důvěra, tak se pak těžko něco řeší.
U Mičaníka jsem byla taky na velkém UTZ, byla jsem tam i na plodovce, to tam byla dr. Kyselková a max.spokojennost. Takže zkusmo se tam můžu zeptat i teď, jinak se s nimi domluvím, že bych začala k nim chodit po porodu, jestli mě vemou. Hezkou neděli |
Mamisek | 92670 |
1.4.2012 14:26:05
Víš co, ono je to asi jedno. Chodila jsem k dr. Vojkovskému, sídlí v Místku naproti starému autobusáku, jak je Čedok. Na předepisování antikoncepce by byl asi dobrý, nikdy jsem tam nečekala, sestřička mi dokonce řekla, že preventivní prohlídka není třeba, že stačí, když zaplatím regulační poplatek a ona zapíše, že jsem na ní byla.Zajímavý přístup. A v těhotenství ve mně důvěru nevzbuzoval už tedy vůbec.
U Mičaníka je to fakt super, nechodím sice přímo k němu,ale vždycky mi doktorka na ultrazvuku ukázala srdíčko, ledviny, všechno změřila, řekla mi co a jak, opravdu jsem odtamtud odcházela s vědomím, že vím, jak na tom jsem. Velký ultrazvuk mi dělal přímo Mičaník a byl to nejdelší ultrazvuk ze všech mých těhotenství, opravdu všechno poctivě prohlíel a udělal nám i 3D fotku. NEvybrala jsem si to tam podle toho, že je vše moderní, to zas tak velkou roli nehraje, ale doporučily mi to tam kolegyně z práce, že jsou tam všichni svědomití, a to jsou. Ale někdy déle čekám v čekárně. Děti jim tam nevadí, doktorka vždycky nechá dcerky mačkat tlačítko na ultrazvuku, když poměřuje tělíčko, všechno jim vysvětluje, už jsou z nich poloviční gynekoložky :-DDD |
30.3.2012 16:43:17
Mamisku, prosím, můžeš mi na meil napsat jméno Tvého bývalého dr.? Připadá mi, jako bys mluvila o tom mém Tak jen ať vím, jestli se mám štrachat do kopce, abych se zeptala, jestli mě vezmou, čekáme taky mimi. Díky moc a přeji příjemný zbytek těhu a bezproblémový porod
|
Mamisek | 92670 |
30.3.2012 15:12:16
U Mičaníka berou, přijímali mě tam před koncem roku 2011 a to dokonce jako těhotnou. Sestřička mi tehdy říkala, že normálně berou, ale v průběhu těhotenství ne, ale nakonec když zjistili, od koho jdu (nebudu jmenovat, stačí jen říct, že každá těhu prohlídka trvala cca pět minut i s ultrazvukem, byla jsem naprosto vynervovaná, jak na tom vlastně jsem, nic mi neřekli), tak mě vzali i těhu. Zbytek těhotenství naprostá spokojenost, příjemné prostředí, hodné sestřičky, hodná paní doktorka, která se na všechno poptala, vše vysvětlila, na ultrazvuku mi ukazovala co je co, zda je vše vpořádku atd. Mohu jedině doporučit. Škoda, že mě už odveleli na další kontrolu do porodnice, mám to za pár :-(
|
22.3.2012 20:19:44
Ahoj Jani, Katka bude chodit do školy ve Starém Městě.
Na Mičaníka jsem se dívala na netu, píšou, že přijímají nové pacienty, ale nevím, jak je ta informace stará. Zkusím se tam zeptat, až budu mít cestu někde poblíž. To jsem nevěděla, že si můžeš i vybrat, ke komu byd chtěla na kontrolu. Několikrát jsem u nich už byla jako těhotná, na plodovku a velký UTZ a líbilo se mi tam. |
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 | 25314 |
22.3.2012 18:03:23
Ahojky, a kam nastupuje do školy?
Jinak já chodím do vilky k Mičaníkovi, ale vesměs hlavně k Dr. Maráčkové. Je moc příjemná, má osobní přístup...je tam více doktorů a když se objednávám, mohu si vybrat, kterého z nich chci. Jen si nejsem jistá, zda ještě berou. Jsem tam moc spokojená - super vybavení - mají snad všechno a neustále něco inovují, vždy mi při problémech pomohli, neměnila bych. Navíc, kromě povinných poplatků 30Kč a třeba 30Kč za skla, nic neplatíš. Jiní si za to samé nechají pěkně zaplatit (např. v Ostravě) |
21.3.2012 13:50:51
Ahoj! Hooodně dlouho jsem tady nebyla, pamatuji si akorát Janču z diskuse září 2005 :o)
HLásím, že naše Katka taky v září nastupuje do školy. Jinak sháním dobrého gynekologa ve FM. Díky za tipy. Přeji krásné jaro |
19.3.2012 22:24:21
To víš, ve školce je už nejstarší a přece jen 4 roky. Je podzimní dítko, tak jsem to nechtěla hrotit předčasným nástupem do školy. Navíc o škole začala opravdu mluvit až kolem prosince. Momentálně pokukujeme po aktovce
|
Vladi,Vojta 3/00 Anička 6/04 | 51184 |
19.3.2012 19:20:23
Předpokládám, že už se Adélka těší.
|
15.3.2012 23:26:48
Mamísku gratuluji
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.