| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Vytírání a luxování

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 4200  [Dalších 4160 >>]
Vážný2 158667
24.3.2024 0:46:24
Máme už asi 10 let - ještě 500 Roombu a je i tak dobrá. Jediný vysavač, co zvládne v obýváku seno vyházené našimi morčaty. A popadané seno na balkóně. Zvyšoval jsem před pár týdny kvůli němu stolek, na kterém mají morčata klece, aby se dostal i pod něj.

Modernější budou samozřejmě lepší, ale základní problémy, jako posbírat popadané věci na zem a odklidit kabely, resp. dát židle tak, aby všude projel, asi zůstanou. Vcelku je schopen vyluxovat na 1-2 pokusy celý složitý obývák, nebo bez problémů kuchyni. Jediná podmínka je ho udržet v místnosti, což v našem bytě s omezenými skládacími dveřmi a ještě ne všude je někdy problém, když běháte pořád z pokoje jinam s něčím a zapomínáte/nechcete zavírat ty šoupačky.

Zvládá i rohožko-koberec před balkónem, chlupatou fiktivní ovci na podlaze atd. Akorát ji někdy shrne.

Tím jak žena po školce už nezvládá úklidy a já chodím hodně pozdě z práce - pracujeme s Američany a ve zkušebce chci být fakt aktivní, tak je to veliká pomoc.

Žena ještě má ráda parní ruční mop, který sám generuje páru a vytírá. A pak se jeho hadr vypere v pračce.

Ještě bychom potřebovali něco na umývání oken a hlavně bezrámových skel zasklené lodžie.
Lexi. 141305
23.3.2024 22:44:16
Robotický vysavač je skvělý vynález, ušetří spoustu práce.
Máme již druhý a nedám na něj dopustit.
Aktuálně máme Etu, rozchodit aplikaci sice chvíli trvalo, ale teď na něj nedám dopustit.
Nesmí se tedy nechávat na zemi poházené oblečení, do toho se namotá, a pozor na šňůry od elektrospotřebičů
Beat 107867
23.3.2024 21:53:07
https://www.datart.cz/roboticky-vysavac-xiaomi-vacuum-e10-bily.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw-_mvBhDwARIsAA-Q0Q7tpWMQtwTlvpxwfooZ2lzozlVc00ZsCjixqwHCZ5UMcGIYZJEqTx8aAk8AEALw_wcB

Mám tohle a jsem spokojena. Zrovna teď se zaparkoval, protoze uklidil kuchyň po pečení.. Vyhovuje mi, ze na aplikaci úplně jednoduše nastavim přesně prostor, kam chci aby jel. Nebo ho pustím všude. Umí i vytírat, ale to používám méně. Mám centrální vysavač a tenhle a ruzne to kombinuju. Vytiram raději ručně.
AZAZ 39666
23.3.2024 21:48:35
Ahoj,
už poněkolikáté váhám na pořízením robotického vysavače, načetla jsem starší diskuze, cílem je někde zmíněné "aby doma bylo o něco víc čisto, ale bez denodenního manuálního uklízení", úklid nestíhám a chuchvalce prachu a fleky v kuchyni neustále řeším za pochodu.
Má smysl něco pořizovat? Přála bych si, aby to fungovalo, ale nevím, manžel je ještě skeptičtější, že to bude jen další krám.
A pokud máte a jste spokojené, co máte? Raději bych tedy něco levnějšího...
Hlavní obytná místnost je relativně členitá, resp. jsou tu židle, stůl, gauč atp., občas se tu válí nějaká taška. Koberce ani prahy nemáme, podlahy PVC.
Předem díky za tipy!
AZAZ 39666
23.3.2024 21:47:36
Ahoj,
už poněkolikáté váhám na pořízením robotického vysavače, načetla jsem starší diskuze, cílem je někde zmíněné "aby doma bylo o něco víc čisto, ale bez denodenního manuálního uklízení", úklid nestíhám a chuchvalce prachu a fleky v kuchyni neustále řeším za pochodu.
Má smysl něco pořizovat? Přála bych si, aby to fungovalo, ale nevím, manžel je ještě skeptičtější, že to bude jen další krám.
A pokud máte a jste spokojené, co máte? Raději bych tedy něco levnějšího...
Hlavní obytná místnost je relativně členitá, resp. jsou tu židle, stůl, gauč atp., občas se tu válí nějaká taška. Koberce ani prahy nemáme, podlahy PVC.
Předem díky za tipy!
H2O 14621
21.12.2023 16:09:59
Eta Moneto. Dostala jsem loni na Vánoce a jsem maximálně spokojená.
Slonisko 65085
19.12.2023 22:32:25
Napadlo mne, že by to mohl být praktický dárek pro mámu, už se hůř hýbe a hlavně ohýbá, ale podmínka je aby byl lehký. Nemáte nějaký tip?
:-) zaregistrovaná 133043
22.11.2023 22:21:33
Jedině iRoomba. Koupila jsem Karcher a lituju. Zachytí se o každý káblik a řve. iRoomba vydrží víc. Máme tři, jeden nezvládne všechen bordel z podlahy po těch našich zvířatech
Saténové povlečení na Favi.cz - top výběr
B twiňáci 32616
21.11.2023 23:00:05
Máme Roborock S7 Max Ultra a protože jsem žádný jiný předtím neměla, tak ze mě hodně dobrý. Stanice je trošku větší. Dá se celkem jednoduše naprogramovat přes aplikaci, přejede v pohodě všechny přechodové lišty a snažil se i na vodorovné podpěry židlí, které jsou vyšší, ale tam jsem mu nastavila, že jezdit nemá. Jako rychlý pomocník je fajn.
Kaipa 98564
21.11.2023 19:40:57
Náš starý se zřejmě odebírá do věčných lovišť, i po dlouhém nabíjení vydrží pracovat poměrně krátkou dobu. Asi je problém v baterii, ale zřejmě se nevyplatí kupovat jinou, rozhodli jsme se pro nový. S jakým jste spokojené?
Chci také funkci vytírání. Cena není úplně rozhodující, prostě aby to mělo pořádný výkon.
Děkuji.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 4200  [Dalších 4160 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.