| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Sex v těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1486  [Dalších 1426 >>]
Medvědí máma 132811
10.10.2012 12:45:05
Ahoj, mám menší problém...sex s přítelem mi přijde divný, celkem mi je na obtíž...Když ale se vše změní a je mi to příjemné, dosáhnu i orgasmu, ale pak brečím....Je to normální? ~f~
hranatá bublina 110354
2.9.2012 21:54:55
taky se mi to stalo, nic to nebylo, jen podráždění čípku. v těhotenství je všechno nějak překrvený. pokud není krev jasně červená a ve větším množství, neplaš.
x x 15263
2.9.2012 17:38:23
Kvůli jednorázovému malému zakrvácení po styku bych nepanikařila.
Insula 28056
2.9.2012 17:32:44
Děloha je překrvená. Mohla prasknout nějaká žilka. ~d~
Nadixx 131648
2.9.2012 17:31:42
Zdravím,
jsem 12+1tt a dnes jsem po styku lehce krvácela. Během chvilky to ustalo, teď už nic. Máte s tím některá také zkušenosti?
K doktorce jsem objednaná na čtvrtek (půjdu tam pro výsledky krve a zároveň donesu výsledky z NT+ testu, kam jdu ve středu).
Mám k ní zajít už zítra?
Břicho mě nebolí, krvácení bylo jen lehké a proběhlo (nejspíš) při styku a pak chviličku po něm, takže si říkám, že to bylo jen třeba podrážděním čípku nebo tak něco. (dříve se mi to nestalo, teď kvůli většímu břichu jiná poloha - v sedě - takže možná nebyla naprosto ideální?)
Díky za rady.
Simča, dcery *1988 a 1997 3201
27.5.2012 15:49:23
Vzhledem k tomu, že jsem celkově silná, nebyl pro manžela moc velký rozdíl :-)...
Ne, bez legrace - muži jsem připadala velice přitažlivá a měli jsme sex po celou dobu těhotenství. Podstatné je, že jsem měla naprosto bezproblémová těhotenství... Naopak - vzhledem k tomu, že jsem obě holky dost přenášela, snažili jsme se takto přitozeně "vyvolat porod" a s první dcerou se nám to i povedlo. V pátek odpoledne neviděl doktor ani náznak blížícího se porodu, tak jsem v sobotu převlíkla postele (a hlavně vyprala bez pračky) a v neděli umyla okna... A po oba dny jsme "vyvolávali" a v pondělí ráno jsme jeli do porodnice :-).
Jinak jak tu někdo psal, jaké polohy a praktiky v těhotenství používá - poloha, kdy je muž nahoře se mi právě zdá nejméně vhodná, Žena většinou nahoře být nechce, neboť si připadá nepřitažlivá... Takže šetrná je poloha "lžíčky"a nebo - když se vám líbí jen "face to face", tak on, klečící u postele mezi jejími (případně zvednutými) koleny...
S. ~b~
Bez_Nicku 113109
27.5.2012 12:36:02
Tady na Rodině normálně nepíšu, náhodou jsem objevil diskusi ohledně učení se jazykům. Ale dnes jsem si všiml po straně tématu a nahlédl jsem tam.
Takže ve stručnosti z pohledu muže. Vím velmi dobře, že v těhotenství je sex možná, zvl. když se nezasunuje tolik do hloubky. Na začátku těhotenství to nevnímám, ale jak je břicho větší, tak se mi sice takové ženy (to platí obecně)líbí, vnímám je žensky, jako velmi hezké, jenže podvědomě mi něco říká, že zasunout nejde. Něco jako vrozený instinkt, přestože doporučení lékařů znám. Fakt to není o tom, že by muži vnímali takovou ženu jako nehezkou.
Podobně to vnímal i můj otec, v těhotenství sex odmítal. Přitom tu je stálé vnímání partnerky jako ženy. Např. uspokojení rukou nebo ústy, to vnímám zcela normálně a bez zábran. Myslím, že většina mužů u pokročilejšího těhotenství vaginální sex chtít nebude a ani náhodou to neznamená, že se jim partnerka nelíbí.
janna001 59890
27.5.2012 9:36:00
A víš určitě, že nechce? U nás se manžel téměř přestal angažovat krátce poté, co jsem otěhotněla. Brzy následovaly mé slzy, že už mě nemiluje a nestojí o mě, takže jsme si to záhy vysvětlili - bál se, aby tím šťoucháním mrňouskovi neublížil, taky že třeba nebudu chtít - tak mám pusu, můžu si říct, že. Jak mi pak rostlo břicho, už jsme o tom mluvili normálně.
*Niki* 19980
26.5.2012 22:49:13
Ano. Krom konce druhého, v tom jsem přibrala asi 25 kg a nic moc hezkého to nebylo. A mě to s tou obludnou váhou taky nijak nebralo.
Insula 28056
26.5.2012 22:33:23
Byla jsem pro ex manžela odpudivá. Bohužel to už pak tak zůstalo i po porodech. ~n~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1486  [Dalších 1426 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.