Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Malea | 84697 |
2.9.2018 7:48:11
Není to zbytečně moc útočné? Nic takového, co píšeš, jsem z Mandarina příspěvku nevyčetla. Trávu jsem kouřila skoro celou střední školu, přesto jsem PROTI legalizaci. Nemyslím si, že je vhodné, vyslat mladistvým signál, že kouřit trávu je v pořádku. Namísto toho bych byla pro dekriminalizaci; právě proto, aby si lidé mohli vypěstovat léčebné konopí bez toho, že by jim hrozil postih.
|
Ruth | 147384 |
2.9.2018 7:10:12
To je divné, už druhá nebo několikátá oznamuje, že zná léčivé účinky, ale je zásadně proti. Ten rozpor - churavých je asi míň, tak ať si naserou. My, spravedliví, budeme bránit.
Nepřeju ti, ani nikomu, bolesti, kdy nezabírá chemie. Hlavně ať nikdo trávu nehulí, to vám zdravým dělá dobře (žijeme správně) a ti blbci, co by jim to pomohlo, jsou bezvýznamní, nám se to přece nestane. |
Flora15 | 137771 |
2.9.2018 1:37:35
Legalizovat pěstování marihuany je pitomost, ikdyž na to doplatí ta menšina, která by vyráběla mastičky nebo jiná léčiva, mimochodem velice účinná. Stejně účinná je ale jako droga a kdo si myslí, že je to cigaretka, po které se hezky zasměje, tak se dost mýlí. Znám pár bývalých huličů trávy, dva z nich dnes tráví život na psychiatrii s těžkou psychózou a ostatní jsou všeobecně mimo a je to na nich na první pohled poznat. Srovnávat marihuanu s tabákem nebo alkoholem je hodně naivní. Jsem zásadně proti legalizaci. Přečtěte si alespoń něco o účincích marihuany, pokud osobně neznáte nikoho, z koho udělala psychickou trosku.
|
Mr. Miçkey | 124689 |
2.9.2018 1:29:56
Ja jsem pro legalizaci vsech drog. Clovek by vedel, co kupuje, kolik jake ucinne latky, stat se napakuje na danich, drogy se dostanou od mafianu, cimz se jim znacne zredukuje pole pusobnosti. Kdo chce, drogy si stejne opatri,cimz ponaha organizovanymu zlocinu a ani nevi, co v tom je, cimz si muze poskodit zdravi.
|
Alraune | 129596 |
1.9.2018 22:33:03
Jezděj za hulením už teď, prodává se v každém baru v centru.
|
Alraune | 129596 |
1.9.2018 22:27:00
Jsem pro legalizaci, i když si myslím, že černý trh nezanikne. Skunku se jen v Praze prodají denně desítky kilo. Pokud je něco běžné, mění to normu vlastně samo.
|
kachna_ | 144932 |
1.9.2018 19:24:07
Dříve jsem byla pro, teď nemám jasný názor.
Jsem pro, aby byla na úrovni tabáku a alkoholu, chápu a do určité míry souhlasím s jejich argumenty, nechci, aby mé děti byly "zločinci", když si zasadí jednu rostlinku, ale obecně se mi česká tolerance k tomuto typu drog (edit. myslím, marihuanu, tabák i alkohol) nezamlouvá. |
Martina, 3 synové | 101865 |
1.9.2018 17:29:13
Cesta k tvrdým drogám je od konopí snadnější než třeba od piva.
Je. Protože pivo je legální a konopí ne - takže si jdeš pro trávu a při tom se seznámíš s prodejcem tvrdých drog, který ti je taky nabídne. Pod pípou je nemají. |
sally | 3140 |
1.9.2018 17:24:34
Jsem proti.
Cigarety a alkohol jsou taky drogy, ale jsou to drogy, které nemění osobnost (těžký alkoholik ano, ale strejda, který si dá po večeři jedno pivo, je alkoholik, pokud si ho dá po každé večeři a nemůže bez toho být - ale nestane se z něj troska). Konopí je návykové, čím dřív se začne, tím návykovější. Navíc od zlatých šedesátých let se změnil obsah účinné látky, takže je mnohem silnější než to, co pokuřovali hippíci. Cesta k tvrdým drogám je od konopí snadnější než třeba od piva. Žiju v opěvované Kalifornii a bohužel s "uživateli" se setkávám běžně. Lidi středního věku, co vypadají jak moji prarodiče a žijí na hranici svéprávnosti (a bídy - protože si nejsou schopní udržet práci, často nemají řidičáky, takže se do práce nedopraví a tak dále - ono se to nabaluje). Kolem Santa Cruz byla a je silná hippícká komunita a je to na té komunitě vidět. A není to nijak hezký pohled. Ani na jejich děti. |
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
1.9.2018 17:06:27
Určitě ano. Znám dost lidí, kteří užívají konopí ze zdravotních důvodů a vadí mi, že se proto dostávají do rozporu se zákonem. A konopné mastičky jsou hodně účinné.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.