Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
11.6.2017 9:15:43
Matky jsou nejspíš v práci.
|
Silvie03 | 80313 |
11.6.2017 9:03:22
Tak to je mazec. Matky řeší, jak to udělat, aby děcko nemuselo spát ve školce... Co takhle si ho vzít po obědě domů? Ostatní děti se ve školce aspoň v klidu vyspí.
|
kreditka | 85904 |
11.6.2017 8:52:19
Teorie hezká do doby než přijde inspekce a omlátí to učitelkám o hlavu... to se stalo u nás... Podle soudrušky inspektorky musí být dítě na lůžku, at spí nebo ne
|
Lída+2 | 28136 |
11.6.2017 6:26:57
Tino, prevlekanim se trénuje údajně na Tv ve škole, kde tolik času není a když to to dítě nezvládne je to pak problém. Což věřím, byla jsem několikrát pomoci při plavání,teda po něm, foukat vlasy do sucha. Některé děti problém se strojit....takže když nás tam na né bylo 5-6 to znamená 2 uci+ uklízečka že školky a dobrovolnici, bylo to akorát.
|
Lída+2 | 28136 |
11.6.2017 6:20:42
Jak luxusně, snad normální né?
Takto to mělo moje mladší dítě už když chodilo do školky před 10 lety. A předškolního děti si po O už ani na chvilku nelehaly. A pokud bylo jako nyní po obědě razily na písek, který je ve stínu, nebo se válet k bazénu. Naštěstí architekt přemýšlel a tyto místa jsou mimo okna místností kde se spí. Pravda je, že jsem si tu před roky přečetla, že naší školku by nechtěli, protože v 8h už se mizí ven a děti jsou po svačině. Na zahradě se není, takže kdo přijde pozdě měl smůlu...ven se chodí v dešti, pláštěnky a holinky byli trvale ve školce. Za dobu co tam syn chvil, nebyl do oběda venku jen 2x a to po Kyrilovi a pak ještě 1x byl špatný vzduch. Rozhodně jsem vítala to, že měl dost pohybu a venku.ve třídě byli hlavně odpoledne po svacine při dešti, protože jinak se vyzvedl na zahradě. Školka je o ucitelkach a ty naše byly skvěle. |
TaJ | 81121 |
11.6.2017 1:07:21
Přesně, syn taky na spaní ve školce nejvíc nesnášel to převlíkání...přijde mi to zbytečné...proč by se nemohly prostě natáhnout v tepláčkách a tričku na lehátko a hodit přes sebe lehkou deku....nebo třeba jen sundat tepláky a zůstat jen v tričku....syn takhle spával jako malinký doma, nepřevlékali jsme, ani nespal v postýlce, ale prostě si sundal bačkory, natáhl se na pohovku v obýváku, přehodil přes sebe lehkou deku, kouknul na dva díly Krtečka a spal . Ve škole v první třídě to tak dělali i v družině, přišli z oběda, natáhli se ve třídě - měli tam takové matrace a polštáře, paní vychovatelka jim četla...sem tam někdo i usnul, ale všichni si trochu odpočinuli a pak měli další program...
|
Oliverka | 70017 |
11.6.2017 1:01:16
Pisek, Ne pixel
|
Oliverka | 70017 |
11.6.2017 1:00:35
Navic deti velkou cast dne bylo bez bot, pixel mely casto nejen ve spodnim pradle, ale I ve vlasech. K tomu any ulehaly ciste na lehatko, by je myself ucitelky kompletne vysprchovat vcetne vlasu. Proste prevlikani do pyzama by je si nemelo smysl. Koupaly/sprchovaly se kazdy vecer doma.
|
TaJ | 81121 |
11.6.2017 1:00:35
U syna ve školce to měli zorganizované tak, že po obědě zalehly všechny děti, paní učitelka nejdřív četla pohádku, potom pustila pohádku na CD....kdo usnul, ten spal, kdo neusnul, tak si mohl potichu hrát na lehátku s plyšákem (mohli si nosit i svého), nebo něco prohlížet...po nějaké době ty nespavce pak nechali jít ke stolečku a něco si malovat apod...Syn doma nespal od necelých 3 let, do školky začal chodit ve 4,5...usnul tam tak 2-3x do měsíce, když třeba jeli dopoledne na koně, nebo na nějaký výlet, prostě když se nějak víc unavil...
|
Oliverka | 70017 |
11.6.2017 0:56:55
Anebo muze byt jeste treti cesta. Kazde dite ma svoje lehatko, svoje luzkoviny. Na spani si akorat sunda boty. Luzkoviny jsem prala kazdy tyden, tedy po dvou pouzitich, deti chodily do skolky jenom 2x tydne. Nepamatuju se, ze by se obplenkovane dite pri spani pocuralo, ale v kazdem pripade nahradni obleceni mely.
Moje prvrozene dite bylo jedno z prvnich, ktere skoncilo s odpolednim spanim. Moje druhe dite bylo jedno z poslednich, odpoledni spanek potrebovalo dlouho. Ucitelky tak nejak vedely jak se k tomu postavit, nic se nemuselo komplikovane resit. Meli jsme na skolku stesti. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.