| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Spaní ve školce

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1557  [Dalších 1487 >>]
K_at 121378
3.6.2023 11:13:13
Andrs, tento typ učitelky se jen tak nevzdává. Obávám se, že se bude točit na ponožkách klidně dál....
A. Andrs 157190
3.6.2023 11:08:54
tak problém je vyřešen, maminka dojde do školy a řekne, že to jinak nejde, že její syn BUDE spinkat v ponožkách a v pyžamu

dítě úplně chápu

mám ráda ponožky, včera jsem to už přehnala, koupila jsem si ponožky v ceně bot, vlastně jsem přemýšlela, jestli nemám občas dražší ponožky než jsou boty,
K_at 121378
3.6.2023 10:49:13
Vlad, no já hlavně nechápu, jak ty děti udržíš na zádech. 🤣 Je fakt, že pokud mají nějaký pitomý prostěradla a děti se melou, může to být dost o nervy. Tam bych to řešila asi pruzenim kvůli jinému ložnímu prádlu.
Víš co, já nechápu vůbec to, že si rodiče leckdy nestěžují hromadně na všelijaké nápady a drzosti. ~e~
vlad. 38059
3.6.2023 10:43:48
"děti musí ve školce spát jen na zádech. Mají prý matrace pokryté něčím šustivým, a při otáčení by ostatní děti rušili"

~e~ nechápu, jak je možné ve školství tolerovat šikanózní nápad nějaké ženské, ponožky dtto
K_at 121378
3.6.2023 10:42:10
Jo, a to že někdo má pedagogické vzdělání nevylučuje to, že nebude pipka.
holkamodroočka 156337
3.6.2023 10:31:02
Taky nosím ponožky na spaní, celý rok. Nevidím nic špatného na tom, aby je syn měl ve školce. pokud by mé dítě ve školce plakalo kvůli takové bú učitelce, a ona nadále trvala na tom, že syn nemůže mít ponožky, které jsou jen na spaní, řešila bych to s ředitelkou. Kámoška zase řeší, že děti musí ve školce spát jen na zádech. Mají prý matrace pokryté něčím šustivým, a při otáčení by ostatní děti rušili. Tvl, kde to jsme! ~8~
Půlka psa 24064
3.6.2023 10:28:32
"Nebo on chodi do skolky pro male vojacky, kteri musi mit vsechno stejne a ve stejny cas?"

Třeba je to ten druh škoství, co posléze vyprodukuje dospělé, kteří se ze sebe neumí postavit a říct například to, že nepojedou na víkendový teambuilding. Od malička nemají svobodu ani v úplně neškodných osobních věcech, až je to nevěky poškodí.
K_at 121378
3.6.2023 10:17:09
Fern, a další profi učitelky ti píšou, že je to buzerace a učitelka nemá důvod toto regulovat. Je to stejné, jako by chtěla zákat dlouhé rukávy na pyžamu nebo krátké nohavice u pyžama v lednu. Ponožky nejsou nic, co by mělo jakýkoliv význam pro kázeň a klid ve třídě.
P.S. nebuď vztahovačná. Mamince píšu to samé, co tobě a napíšu to komukoliv jinému.
kysnutá knedla 99495
3.6.2023 10:15:09
Fern, niekedy to vieš trafiť a musím súhlasiť. Dnes to ale fakt neplatí 🤷🏽♀
Pole levandulové 23006
3.6.2023 10:11:03
Nevidim jediny duvod, proc by nemohl mit ponozky? Proste mu vyhovuji, nikoho dalsiho tim neomezuje, oznamila bych ucitelce, ze je mit bude a hotovo. Nebo on chodi do skolky pro male vojacky, kteri musi mit vsechno stejne a ve stejny cas?
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1557  [Dalších 1487 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.