| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Spaní ve školce

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1557  [Dalších 1467 >>]
Fern 155759
3.6.2023 9:08:14
Uc syna, ze autority se maji poslouchat,zvlast pokud je v MS a pokud se to tyka takove banality,jak pises.Protoze tady fakt o nic nejde jen o to,ze tvuj syn neni ve skolce sam a kdyby mela ucitelka s kazdym smlouvat,kam by prisla,ze.
kysnutá knedla 99495
3.6.2023 9:06:54
Chcela som napísať to, čo Kat 👍
K_at 121378
3.6.2023 8:50:45
Pokud má čisté ponožky na spaní, není to problém. Argument "nikdo jiný" je pitomost. Oznam paní učitelce, že syn bude mít ponožky. Tečka. Pokud bude mít řeči, trvej na svém. Jestliže učitelka neunese odlišnost typu ponožky, má problém ona, ne syn či vy.
Dostálová Lucka 159885
3.6.2023 8:42:23
Ahoj holky, předem se omlouvám, že sem píšu kvůli takové zdánlivé banalitě, ale ráda bych slyšela názory jiných. Sama neusnu ani v létě bez ponožek a nevědomky jsem to přenesla i na svého syna. Doteď jsem to dělala tak, že jsem mu dala k pyžamku zvlášť i ponožky. Paní učitelka má však zarytý názor, že teď v létě je přece moc horko a synovi je nedovolila, ani když ji požádal, jestli si je můžu nechat. Bavila jsem se pak s ní o tom a řekla, že nikdo jiný ve třídě tak nespí a že by si syn už moc vymýšlel. Syn je hodně citlivý a dokonce mi doma kvůli tomu i plakal. Má někdo stejnou zkušenost? Jak byste to řešili vy? Zkusili byste syna přesvědčit? Vím, že je to prkotina, ale nerada bych, aby měl z toho nějaké trauma. I doma trvá například na tom, že musí mít vždycky pyžamo i když je horko a jinak prostě neusne. Na druhou stranu nechci působit jako nějaká hysterická matka, která dělá z komára velblouda. Nevím. Synovi se jinak ve školce moc líbí. Všem moc děkuji za odpovědi a moc si toho vážím. :-) ~s~ Lucka.
Monika 123907
12.9.2018 22:19:31
No jo, tak to bych se fakt nedivila - neempatická učitelka, neschopnost usnout, evidentně reálná možnost být doma s mámou - skoro bych řekla, že Vaše dcera je úplně v pořádku, když se snaží "domoct svého", tj. toho, co je možné a ona nechápe, proč byste to pro ni neudělali. Chápu, že by pro Vás bylo asi v mnohém jednodušší, kdybyste si ji vyzvedli až po spaní, ale v téhle situaci ...
K_at 121378
12.9.2018 22:13:43
Lukasi, jeste jen chci dodat: nevim, jak se ona pi uc chova, mluvi, tvari. Jen chci jeste rict, ze ani ucitelka, ktera v satne ocha, acha, je samy usmev a neha, nezarucuje za zavrenymi dvermi hezky pristup k detem. A naopak, ucka prisnejsiho vzezreni nemusi byt za dvermi mrcha - jenom neni libiva v ocich rodicu. Coz nevylucuje, ze ta vase je fakt tragicka. Jen me to napadlo....
Oliverka 70017
12.9.2018 20:53:24
Proc by musela lezet a dve hodiny koukam do stropu? U nas meli deti tichou aktivitu. Ucitelky vedely, ktere deti uz spat nepotrebuji a po domluve s rodici deti spat nedavaly. Popovidejte si si ucitelkou jake jsou moznosti.
Marika Letní 140743
12.9.2018 20:44:50
"Bohužel nová učitelka není zrovna z těch nejvíce empatických a všímavých, takže ta nám nepomůže "

To bych se tedy vyděsila. Pokud působí na dospělé špatně, jak asi na malé dítě, vydané jí napospas. Tam bych já své dítě nenechala.
K_at 121378
12.9.2018 19:50:44
Lukasi, reknu ti to takhle - ma ve zvyku si veci vynucovat brekem? A mate vy ve zvyku ji na to pristoupit? Pokud je tohle ojedinela vec, tak je to jasny, ne? A je fuk, jestli to je jen zmenou, jen mamkou doma, nebo jde o neco nefunkcniho ve tride. Ten duvod ona ma.
K_at 121378
12.9.2018 19:47:04
Lukasi, neznam konstelaci te tridy. Kolik je novych malinkych deti atd. Proc je ucitelka neempaticka a podobne. Ale: pokud vam se ucja nezda, decko to taky asi trochu citi. Jestlize vi, ze mamka je doma, a jednou spi, potom to ukeca a tak, je to moc emoci a promennych najednou. Jestli ted muze po O domu, nehrotila bych to. Spani bych resila az to bude nutne. A uvidis, jak to bude s atmosferou ve tride.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1557  [Dalších 1467 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.