| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tuzemská politika

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 91886  [Dalších 91756 >>]
Girili 117849

Re: Litujete rozdělení Československa?

24.10.2012 23:42:13
To ale abys uvazovala bohuzel i o odstehovani z Ceska. :-(
Gladya, bývalá dasa, 63023

24.10.2012 16:41:54
Lituju, ale asi to bylo nevyhnutelné. A jsme si pořád blízko.
Alraune 129596

24.10.2012 15:56:49
Jo? Jezdím na Slovensko dost často a nemám ten pocit. Policajti a mafiáni, v běžných restauracích převážně lidé, které považuju za polosvět.... Znám tedy jen Blavu a jak mám na Slovensku plno přátel, uleví se mi, když se vrátím domů. Bát se zase policajtů? Kriminál za géčko trávy? Buzerce pět minut před desátou, že je policejní hodina?
Alraune 129596

24.10.2012 15:51:20
Po tom, kam se to na Slovensku hýbe, tak nelituju. V policejní státě bych už žít nechtěla.
Binturongg 104880

dodnes jsem si nezvykla

24.10.2012 14:41:31
Pokud bych jela na Slovensko, můžu mít i potíže typu - dětem nevezmu pasy atp., jelikož nechápu rozdíl mezi cestou třeba do Ostravy a cestou do Blavy ~:-D

Stejně tak mi připadá mapa Čech poloviční, nedokreslená - vypadali jsme jako ryba uprostřed Evropy.

Nadávali jsme na oddělení Zakarpatské Ukrajiny a pak si za mnohem méně dramatických okolností necháme rozseknout otčinu úplně - achjo! ~7~
ronniev 8556

24.10.2012 14:18:57
Girlli, odstěhuj. Uvidíš totiž, že všude je chleba o dvou kůrkách, že to tam taky není taková sláva, jak se ti zdá, a třeba pak budeš zas uvažovat o návratu do Krkonoš.
ronniev 8556

24.10.2012 14:17:03
Já jsem ráda, že se to stalo.
Samozřejmě, že se na Slovensku dodnes cítím "doma" a je mi divné, proč tam mám platit eury ~;), ale jestli si dobře vzpomínáš, před rozdělením byly ty vztahy už dost vyhrocené a jedna půlka země druhé vyčítala, kdo na koho maká a kdo jen bere (samozřejmě vždycky ta druhá). Tohle všechno teď není, zůstali jsme přátelé, dokonce nadstandardně blízcí přátelé, což se o jiných oblastech i v Evropě nedá tak docela říct. Jen to, že děti nerozumí běžně slovensky, to mě mrzí - i když zase - těžko říct, nakolik OPRAVDU nerozumějí: Máme kamarádku Slovenku a když byly děti malé, vůbec jim nepřišlo, že mluví jiným jazykem, protože smysl pochopily vždycky, až později jim začalo být divné, proč ona sbírá čučoriedky, když my borůvky, a chtěly vědět, jestli se z toho taky peče koláč (prostě když začaly rozumět většině českých slov a od ní nápadně často slýchaly slova, která neznaly).
Len 108740

24.10.2012 14:09:59
Slovenstina ani francouzstina se mi nelibi, neni univerzalni pravidlo pro sexy jazyk~t~
Inaaa 119752

24.10.2012 14:07:56
Navíc slovenštinu považuju za nejvíc sexy jazyk

Ano, ale ještě francouzština !
Inaaa 119752

24.10.2012 14:03:16
Rodina je taky napůl ze Slovenska, takže slabost a vzpomínky mám a miluju erotickou slovenštinu. Slovenky jsou hezké a sexy, nedá se to srovnávat s Češkami, mají v sobě něco jiného. Líbilo se mi být větší země a líbí se mi i Bratislava a její možnosti, blízko do Rakouska, po Dunaji a jinak a vůbec i ten Dunaj má něco do sebe.
Vánoce slavíme taky ve slovenském duchu, pokud seženeme, tak oplatky s medem, polévka zelňačka, kapustnica, nikdy ne rybí.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 91886  [Dalších 91756 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.