Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Chrysantéma | 100475 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 14:03:11
Mám na mysli stránky mladých komunistů... www.smkc.cz ...to je počteníčko...jak starého Grebeníčka uštvala k smrti Konfederace politických vězňů...jak chudák Štěpán byl odsouzen v politickém procesu a podobné lahůdky....
|
Kudla2 | 58452 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 13:54:12
Liško, a on je někdo (krom hlasu lidu) odsoudil (myslím skutečně odsoudil, aby si šli sednout)?
To byla specialita komančů, ti se s tím nemazali. To s tím "s nějakými důkazy si tu nikdo hlavu nelámal (a ty také ne, mimochodem). Tobě stačí členství v KSČM (což je mimochodem legálně existující parlamentní strana), aby byl onen dotyčný vinný." je od tebe velmi účelová manipulace. Jak můžeš tvrdit, že jsem někoho odsoudila a že mi něco stačí? Podmínila jsem veškeré soudy (myšleno "úsudky", nikoli soud jako soudní řízení, ty to směšuješ) už předem tím, jestli to opravdu řekl (což nevím a není na mně to prokazovat, to je věc orgánů činných v trestním řízení). POKUD to ale skutečně řekl, je to velmi závažná věc a nelze operovat s tím, že "je přece demokracie" - i ta má své meze a vybízení k fyzické likvidaci protivníků je už těžce za jejich hranou. |
Liška s banem :) | 80734 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 13:44:27
Chrysantémo - které stránky myslíš? Komsomol?
|
Chrysantéma | 100475 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 13:39:45
Liško,
stačí si najet na stránky mladých komunistů...tam je taky podle Tebe jeden nevinný vedle druhého...stačí jak se profilují... |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 13:35:27
Kudlo - není problém, pokud ti extremisté dostanou spravedlivý proces. Ale - nejdříve ty extremisty musíš správně identifikovat. A to je oč tu běží. Tady se začal honit nejdříve jeden člověk a pak druhý, protože jim bylo přiřazeno autorství nějakých výroků. Nejdříve je nutné mít důkazy. Tady již byli oba hned i odsouzeni a s nějakými důkazy si tu nikdo hlavu nelámal (a ty také ne, mimochodem). Tobě stačí členství v KSČM (což je mimochodem legálně existující parlamentní strana), aby byl onen dotyčný vinný.
|
Chrysantéma | 100475 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 13:34:50
Chrysantémo - ČSSD byla nuceně spojena, proti vůli většiny členů a proti stanovám!
...mohla se rozpustit a ne fúzovat s KSČ...historická chyba a doufám,že se brzy zviditelní... |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 13:31:13
Chrysantémo - ČSSD byla nuceně spojena, proti vůli většiny členů a proti stanovám!
|
Kudla2 | 58452 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 13:25:42
"Pokud chceš bránit demokracii krvavými totalitními metodami, tak si jaksi protiřečíš a těžko tak udržíš demokracii. Nemyslíš?"
to je neuvěřitelné, za prvé- o "krvavých totalitních metodách" mluvíš manipulativně pouze ty, za druhé - myslíš, že je v pořádku nechat volně pobíhat extrémisty, kteří se netají tím, jak by demokracii zakroutili krkem a na co všechno by rozvěšeli ty, kteří s nimi nesouhlasí? Pro upřesnění pro úplné trotly nebo manipulátory - ani tím "nenechat volně pobíhat" NEMYSLÍM "totalitní krvavé metody", ale normální soud - nemyslím si, že by byť demokratická společnost měla tolerovat lidi, kteří otevřeně vyzývají k zabíjení a mučení jiných lidí. |
Chrysantéma | 100475 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 13:22:41
Liško,
horko těžko...už jen proto,že ČSSD už se historicky s KSČ spojila v minulosti...takže fakt NEE!! |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?29.10.2012 13:19:31
Chrysantémo - a proč by se nedomlouvaly koalice s KSČM? Kdyby VV dostaly 20%, tak by se domlouvala koalice s vámi.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.