| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tuzemská politika

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 91886  [Dalších 91796 >>]
Liška s banem :) 80734

Re: Jak si představujete vládu komunistů?

28.10.2012 13:41:32
A dělat z Petelíka agresivního stalinistu je od Musílka ubohé. Jen proto, že ho Petelík párkrát docela šikovně (a jinými slovy) poslal kamsi.

28.10.2012 13:26:57
Inaaa - tak to jsi jedna z mála.
Inaaa 119752

28.10.2012 13:16:19
A jsem pro AFI Karlín Business Centrum, mám pocit, že ty ne...
Inaaa 119752

28.10.2012 13:12:59
Pamatuju ho jako starostu na Praze 8, včetně jeho partnerky Terezy atd.

28.10.2012 12:42:04
Inaaa- odkud? Víš něco o jeho korupční minulosti, jakými stranami prošel, apod?
Inaaa 119752

28.10.2012 12:41:17
Vím.

28.10.2012 12:37:34
Inoo - víš kdo je pan Musílek? To opravdu není důvěryhodný zdroj. ~t~

28.10.2012 12:35:22
Persepolis - ono se přebírá jak co. Asi před rokem jsem poslala několika novinářům hodně propracované informace o jedné korupční kauze. Tu zprávu (cca 20 stránek) vypracoval expert v té problematice. I bylo v té věci podáno trestní oznámení a nikdy se nic dosud neobjevilo! Policie nic nedělá, novináři o tom mlčí. A tady takovou pitomost převezmou během pár minut snad všechny noviny a televize!
Inaaa 119752

28.10.2012 12:34:41
Musílek: Petelík je známý agresívní stalinista

Údajné výroky člena KSČM Jaromíra Petelíka nepřekvapily zastupitele na Praze 8 a Václava Musílka.

Komunistický zastupitel a asistent místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše měl na svém profilu na facebooku napsat, že je čas věšet pravičáky a podnikatelům zabavit majetky.

Místopředseda Suverenity Václav Musílek, který "sedí" s Jaromírem Petelíkem v zastupitelstvu na Praze v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz prohlásil, že Petelík je svými názory dobře známý. "Názorově jsem od pana Petelíka zcela na druhém břehu což dokazuje i řada našich vypjatých kontroverzí na zasedání zastupitelstva. Petelík je známý jako nenávistný stalinista. V minulosti byl členem komunistické mládeže a jeho rétorika i názory jsou velmi agresivní," řekl Musílek v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz.

"Vůbec mě nepřekvapuje, že se něco podobného objevilo na jeho profilu na facebooku. Z jeho podobnými názory se utkáváme prakticky na každém zasedání zastupitelstva. Víme to o něm už mnoho let," dodal politik.

Na facebooku diskutují o Petelíkově skandálu stovky lidí. Senátor Jaromír Štětina v debatě na zdi svého profilu prohlásil, že "výhružky zabitim a násilím jsou běžnou součástí komunistického třídního boje". "Některé si zaznamenávám a taky je nepovažuji za folklor. Jsou autentické, chodí mi poštou a emailem," řekl senátor.

Výroky na profilu Jaromíra Petelíka Jaromír Štětina okomentoval slovy, že se někdo snaží vzbuzovat atmosféru strachu".

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/musilek-petelik-je-znamy-agresivni-stalinista/
Persepolis 107413

28.10.2012 12:29:55
Že si novináři neověřují zdroje je u nás standart. A u reportéra Blesku, Aha nebo Rytmu života to vůbec nepřekvapuje, ale pořád mě nepřestává udivovat, že nejrůznější "vejšplechty" převezme klidně "seriózní" tisk.
Úroveň našich novinářů je dost zoufalá.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 91886  [Dalších 91796 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.