Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Liška s banem :) | 80734 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 13:41:32
A dělat z Petelíka agresivního stalinistu je od Musílka ubohé. Jen proto, že ho Petelík párkrát docela šikovně (a jinými slovy) poslal kamsi.
|
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 13:26:57
Inaaa - tak to jsi jedna z mála.
|
Inaaa | 119752 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 13:16:19
A jsem pro AFI Karlín Business Centrum, mám pocit, že ty ne...
|
Inaaa | 119752 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 13:12:59
Pamatuju ho jako starostu na Praze 8, včetně jeho partnerky Terezy atd.
|
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 12:42:04
Inaaa- odkud? Víš něco o jeho korupční minulosti, jakými stranami prošel, apod?
|
Inaaa | 119752 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 12:41:17
Vím.
|
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 12:37:34
Inoo - víš kdo je pan Musílek? To opravdu není důvěryhodný zdroj.
|
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 12:35:22
Persepolis - ono se přebírá jak co. Asi před rokem jsem poslala několika novinářům hodně propracované informace o jedné korupční kauze. Tu zprávu (cca 20 stránek) vypracoval expert v té problematice. I bylo v té věci podáno trestní oznámení a nikdy se nic dosud neobjevilo! Policie nic nedělá, novináři o tom mlčí. A tady takovou pitomost převezmou během pár minut snad všechny noviny a televize!
|
Inaaa | 119752 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 12:34:41
Musílek: Petelík je známý agresívní stalinista
Údajné výroky člena KSČM Jaromíra Petelíka nepřekvapily zastupitele na Praze 8 a Václava Musílka. Komunistický zastupitel a asistent místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše měl na svém profilu na facebooku napsat, že je čas věšet pravičáky a podnikatelům zabavit majetky. Místopředseda Suverenity Václav Musílek, který "sedí" s Jaromírem Petelíkem v zastupitelstvu na Praze v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz prohlásil, že Petelík je svými názory dobře známý. "Názorově jsem od pana Petelíka zcela na druhém břehu což dokazuje i řada našich vypjatých kontroverzí na zasedání zastupitelstva. Petelík je známý jako nenávistný stalinista. V minulosti byl členem komunistické mládeže a jeho rétorika i názory jsou velmi agresivní," řekl Musílek v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz. "Vůbec mě nepřekvapuje, že se něco podobného objevilo na jeho profilu na facebooku. Z jeho podobnými názory se utkáváme prakticky na každém zasedání zastupitelstva. Víme to o něm už mnoho let," dodal politik. Na facebooku diskutují o Petelíkově skandálu stovky lidí. Senátor Jaromír Štětina v debatě na zdi svého profilu prohlásil, že "výhružky zabitim a násilím jsou běžnou součástí komunistického třídního boje". "Některé si zaznamenávám a taky je nepovažuji za folklor. Jsou autentické, chodí mi poštou a emailem," řekl senátor. Výroky na profilu Jaromíra Petelíka Jaromír Štětina okomentoval slovy, že se někdo snaží vzbuzovat atmosféru strachu". http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/musilek-petelik-je-znamy-agresivni-stalinista/ |
Persepolis | 107413 |
Re: Jak si představujete vládu komunistů?28.10.2012 12:29:55
Že si novináři neověřují zdroje je u nás standart. A u reportéra Blesku, Aha nebo Rytmu života to vůbec nepřekvapuje, ale pořád mě nepřestává udivovat, že nejrůznější "vejšplechty" převezme klidně "seriózní" tisk.
Úroveň našich novinářů je dost zoufalá. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.