Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Palac + 1 | 74013 |
6.11.2024 17:18:38
bohužel v rámci nejvážnějších světových hrozeb to mimo je
aby to nebylo mimo, muselo by dojít k úplnýmu kolapsu globalizovanýho systému, což by v současný době dokázala vyvolat jen nějaká menší apokalypsa |
K_at | 121378 |
6.11.2024 17:15:29
Palac, nemyslím, že je mimo. Je to součást problému, a hlavně je to to, co rozhodovalo volby. Domácí politika. Vzájemně se to nevylučuje.
|
Palac + 1 | 74013 |
6.11.2024 17:10:27
ten post O. Langra je mimo. jako bychom nežili v globalizovaném světě, ke největší problémy a rozika neznaji hranice státní ani kontinentální
Trump je celosvětová hrozba (z hlediska klimatu, lidských práv, bezpečnosti) |
K_at | 121378 |
6.11.2024 17:09:00
Ropucho, zrovna toto nikde nevidím - že někdo chce, aby za nás USA cokoliv řešilo. S obranouatd je to samozřejmě mnohaletý průser většiny Evropy. A to je asi jediná výjimka, kdy jsem s Trumpem souhlasila, že je prostě nefér spoléhat na USA (s jejich celkem velkými výdaji na obranu), když u nás mnoho zemí nedávalo ani ta 2%.
V mnoha zemích EU včetně ČR samozřejmě jede ta agenda typu "USA světový nepřítel no.1 a tak". Takže předpokládám, že dost občanů napříč Evropou vůbec po americe nic nechce. |
Ropucha + 2 | 120300 |
6.11.2024 17:05:05
Kat, já absolutně netvrdím, že světový trend není znepokojivý a že Trumpovo vítězství nehraje do karet darebákům všeho druhu.
Ale ztotožňuji se s myšlenkou, že Evropa by si měla vytáhnout hlavu z pozadí a vzít na vědomí, že občané USA mají dost vnitřních starostí a nemají chuť tahat horké kaštany z ohně za nás. |
K_at | 121378 |
6.11.2024 16:55:10
Ropucho, ok. A k tomu je tam ještě milion dalších věcí. Jinak Trumpovo vítězství souvisí s dost děsivým zneužíváním a využíváním např. sociálních sítí. To není nic nového. Ale tohle třeba je něco, co se nás týká. Stejně jako trend příklonu k radikálům, populistům a šmejdům - nyní i v USA. K tomu vynášení kvant tajných informací a napojení na nehorázně bohatého Elona Muska, majitele sociálních sítí a obrovského extremistu s maximálním dosahem napříč světem. K tomu komunikace s Rusy. To jsou věci, které já svým mozečkem nedomyslím do detailů, ale vnímám je jako velmi rizikové pro anglo - americký svět.
K tomu popularita Babiše u nás, Fico a spol na Slovensku. A náš nejsilnější spojenec bude veden takovým člověkem. To asi není hysterie. Je to velmi znepokojivý trend. |
Okolík | 129526 |
6.11.2024 16:52:08
Tak to jsem sice zaregistrovala, ale přiřadila jsem tomu pravdivostní hodnotu asi jako Putinově speciální operaci.
|
Len | 108740 |
6.11.2024 16:49:22
Okoliku, to nemam potvrzeno ja, to bylo publikovano napric svetovymi medii. A napriklad egyptsky prezident o tom mluvil na pude OSN. Mela jsem zato, ze to vi vsichni, v mem okoli to tak je.
|
K_at | 121378 |
6.11.2024 16:46:20
Okolíku, psalo se o tom hned během pár dnů po atentátu na festival. Tuším, že s tím přišly jejich vlastní tajné služby. Že ty informace měl dopředu. Rozhodl se to smést ze stolu ... Navíc tuším i odvolával některé vysoce postavené šéfy z různých pozic. Ale teď nevím, zda si nespojuji už něco jiného. To se omlouvám předem.
|
Okolík | 129526 |
6.11.2024 16:41:50
Len, jak máš potvrzeno, že izraelská vláda věděla o útoku takhle předem? Nějak se mi tomu nechce věřit.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.