| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dásně - paradentóza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 288  [Dalších 138 >>]
magrata1 95172
19.6.2012 12:22:28
pokud by byl manžel štíhlý, dbal o své zdraví a já jsem nezřízeně žrala a omítala to řešit, myslím, že by sex stejně nebyl nebo byl zřídka. Tak, jak mě se hnusí bezzubci, by se takovému muži patrně eklovala obéza. Já jsem momentálně tlustá, ale mám po 2 dětech krátce po sobě, kojím a při kojení mi hubnutí nejde. Kdyby mi teď řekl můj 105kg manžel, že bude sex až zhubnu, asi bych s ním skončila. On nedokázal za 10 let od zlomeniny kotníku zhubnout, ještě přibral a mě by vyčítal postavu?V tomto případě záleží na okolnostech. Navíc zhubnout se dá i za rok, za dva, ale nové zuby už mu nedorostou. Já bych byla (a budu) tvrdá a trvala bych na ošetření v nejbližší době.
Emília Fernandéz 123249
19.6.2012 12:17:45
Nech ho být, přestaň mu to připomínat a třeba se k tomu dokope sám. Já jsem na tohle taky paličatá, jak mi někdo něco přikazuje, že musím, tak v tu ránu mám jasno, že fakt nemusím:-) Nešla bych tam už z principu, že za mě rozhoduje někdo jiný. Vadí mi to.
a+b+c+d 38293
19.6.2012 12:15:55
Princip je úplně stejný!
bin prostě 125758
19.6.2012 12:08:36
jj hned by se tady začalo klovat ve smyslu ,,zvážila bych zda chci být s někým kdo mě nemá rád takovou jaká jsem" a podoně~:-D
bin prostě 125758
19.6.2012 12:06:58
doma nekouří,ani v moji blízkosti,ale když jde ven někam o hospody tak jo-tudiž ohrožuje ostatní~;)
a+b+c+d 38293
19.6.2012 12:05:25
Napadlo mě přesně to, co Lízu. Je to stejné, jako kdyby někdo založil diskuzi: manžel mi řekl, že jsem tlustá a zadělávám si na problémy se srdcem a cukrovkou. Dokud nezhubnu, nebude žádný sex. To by byl poprask.
magrata1 95172
19.6.2012 12:05:14
Můj má asi dva roky vypadlou plombu. Odmítá jít k zubaři, že tam bude muset mít korunku a že na ni nemáme. To si ovšem vydedukoval, nikdo mu on korunce nic neříkal.
Když jsme byli posledně u tchánů, ptal se otce, jak je spokojený s protézou, že ho to taky čeká. Tak jsem ho veřejně seřvala, že snad není malé děcko nebo pako, aby si nezašel k zubaři. Řekla jsem mu na rovinu a veřejně, že jestli kvůli tomu, že se bojí zubaře, bude mít třeba v 45 klapačky, hledám si někoho se zubama. A hodlám ho objednat u naší nové zubařky, říct jí, jak to s ním je, aby mu neříkala celou cenu, že jí to zaplatím sama. Jemu řeknu, že vyžaduje i jeho registraci, když nám tam vzala 3 děti, že tam musí chodit i rodiče.
Naprosto tě chápu, je to na pár facek. Mám kámošku, které ve 38 letech vypadaly všechny zuby kvůli neléčené paradentóze. Normálně jsem ji nepoznala, vypadala na 90. Její muž celkem dobře vydělává, tak má zubní implantáty za 260tis. Tak mu zkus říct, kolik stojí protéza a kolik implantáty, třeba si to rozmyslí
NovákováM 120401
19.6.2012 12:03:54
bin, to je ale trochu něco jiného, já pišu konkrétně o osobním pocitu z kontaktu (třeba intimního). To znamená, vadilo-li by mi, že je manžel kuřák, nebudu ho sice vydírat odpíráním sexu, ale nebudu se s ním třeba líbat, když bude smrdět jako popelník.

Katka. 13699
19.6.2012 12:03:28
Vzhledem k tomu, že je pravděpodobně Tvůj muž svéprávný, tak nevidím důvod, proč bys ho měla objednávat k zubaři, pokud sám nemá zájem.
To, že mu píšeš, že nebude sex, dokud nepůjde k zubaři, to je fakt směšné a dětinské ~a~

Ale z druhé strany chápu, že Tě to štve. Zkoušela jsi s ním v klidu probrat, že se jedná jen o kontrolu a že máš obavu, když mu při jeho paradentoze vypadají zuby, kolik budou stát nové, nehledě na všechny ty zákroky kolem, bolest atd?
Řekla jsi mu, že zuby jsou vizitka a že bez zubů by se ti nelíbil?

Musíš to s ním ale řešit v klidu, u kafe si třeba popovídat, ale nějaké vydírání, že nebude sex, nebo že ho někam objednáš za jeho zády, to není řešení situace.
NovákováM 120401
19.6.2012 12:00:14
Mně by ani tak netrápila ta vizitka, ale prostě to na mne působí až odpudivě, ale tohle manžel ví od začátku, co mne zná.

Vím, že se může leccos atd., že o zuby může člověk přijít různě a ne vlastní vinou, ale, já si vždycky vybavím jednoho známého co přes ty falešné zuby tak divně srká a mám žaludek na vodě...
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 288  [Dalších 138 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.