Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
lipoo | 47870 |
17.1.2012 18:07:13
zkušenost s gelem nemám..ale oteklé mívám taky někdy-zánět...chce to pořádně čistit a čistit...kdž se mi to stane,používám slivku nebo propolis...zubař mi radil peroxid vodíku-samo zředěný a nepolykat-jen na výplach dásně.
|
Eiffela | 115303 |
29.4.2011 18:07:53
Zkuste OK gel osobně vyzkoušeno. Trpím bolestmi zubů při telplém a studeném. Například mi vadí hodně teplý čaj nebo studená zmrzlina. Při namazání OK gelem bolest ustane. Jsem moc spokojena. www.okg-fit.cz/silvik je i na ostatní problémy nejen na dáseň. U nás je to taková domácí lékárna na vše.
|
Zuby |
• |
29.4.2011 14:44:08
Dobrý den,
už delší dobu mám oteklé až zarudlé dásně. Známý mi poradil zubní gel nazvaný „Microsilver“, jenže na internetu jsem našel dva - od firmy LR (nevím kde se dá online koupit) a od Blue Nature : http://www.produkty-aloe-vera.cz/microsilver/antibakterialni-zubni-gel Máte s nimy skušenosti? Děkuji za rady |
julas1 | 113598 |
25.12.2010 14:22:10
Já a několik mých přátel máme vyzkoušenou ústní vodu dr. Landy. Je to naprostý unikát v léčbě paradentózy. Nebýt tohoto přípravku, nemám už v ústech ani jeden zub. Je jasný, že bez hygieny voda nepomůže, ale až tento přípravek mi zastavil nemoc a nyní nemám problémy ani se záněty. Mohu všem poradit na mailu julas1@seznam.cz
|
verunka88 | 112272 |
11.11.2010 16:10:52
Milí diskutéři, paradentóza je onemocnění destruktivního charakteru. Pokud, tedy není včas zahájena léčba dochází k úbytku všech struktur, které chrup drží v ústech. Následkem dlouhodobě trvající paradentózy jsou odhalené a citlivé krčky, vyklajicí se zuby a v nejhorším vypadnutí zubu. Proto vyhledejte zubního lékaře nebo lépe paradentologa, který zahájí včasnou léčbu. Pokud žádného neznáte podívejte se www.nechcikazy.cz, kde můžete vyhledat zubaře podle jeho specializace nebo si přečíst něco bližšího o paradentóze.
|
vlasta |
• |
15.10.2010 11:59:07
OK gel-bradavice,akné,odřeniny,neštovice,opar,různá bolest,zánět dásní,kuří oka,hojení jizev.Je tu pro Vás Ok gel je to přírodní produkt zcela bez chemické stabilizace.OK gel mě velice pomohl při zánětu dásní.Stačilo pouze mazat jak vně tak z venku a bylo po problému .
Pokud máte zájem dozvědět se více pište ,ráda poradím .Vlasta.Fucikova@seznam.cz skype vlastafu http://okg-zdravi.webnode.cz ( 03-000334) |
Helča a dva puboši | 91362 |
2.9.2010 17:52:23
Na paradontózu je výborná zubní pasta z Ganodermy.Pokud Vás to zajímá, koukněte na www.zdravivkave.dxnkava.cz . Je bezva i na opary a popáleniny
|
10.5Libik12 | 31046 |
2.9.2010 16:58:57
Nutné je paradontozu léčit ve specializované ordinaci, není pravda, že je to konec
|
lipoo | 47870 |
2.9.2010 16:57:44
pokud už má paradentozu,tak ti žádná pasta nepomůže,pokud se ptáš na chronický zánět dásní-tak možná ten paradontax-či jak se to jmenuje?ale mi to nechutná,je to hnusně slaný..ale vím,že někde zubaři kritizovali nějakou pastu "proti paradentoze"-že právěže ona stahuje ty dásně,ale stáhne ti tam i ten zánět-takže to má opačný účinek.někde to pohledej-bylo to asi v nějakým testu?netuším
|
Meta | 12497 |
1.9.2010 20:59:05
Podle mé zubařky žádná. Ale ukázala mi měkoučký kartáček na zuby s 3600 štětinkami (mají v lékárně, či zdravotnických potřebách) a hodně mi pomohl. Na pastě nezáleží, ale na kartáčku a způsobu čištění velice. A pak mezizubní kartáčky (ty mi vybrala na míru) a niť, prostě vylepšené čištění.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.