| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dásně - paradentóza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 288  [Dalších 228 >>]
Gajka + 2 13976
23.1.2013 10:42:23
Pardontózu jsem měla...doufám,že mohu použít minulý čas :) ale toto jsem nikdy neslyšela..tento termín. Šla jsem asi tak 5x za sebou na dentální hygienu, čistila mi kámen pod dásněmi, ale nic neřezala. Měla UTZ a kyretu. Krvácelo to hodně, bylo to i pak polestivé, ale za pár dní ok. Poprvé horní dáseň, pak spodní, pak znovu a znovu. Měřila mi takové ty choboty tj. odchlípnutí zubu od dásně a měla jsem je docela "hluboké". Trvalo to asi 2 roky intenzívní zubní hygieny a nyní až na 1 zub, kde už se chobot nezacelil :) je vše ok. Jinak paradox byl, že jsem ty problémy měla už roky, ale protože nemám žádnou kazivost, tak mo je zubařka mi stále říkala, trošku Vám to krvácí, ale jinak máte zuby úplně perfektní, což mne ukonejšilo a neřešila jsem to. Jinak jsem si koupila zubní sprchu a na počátku nafasovala takovou "hnusnou" vodičku a tím ty dásně prostřikovala..tuším cordysol. HNUS, ale dásně to krásně stáhlo a přestali během pár dní naprosto krvácet.
alena
  • 
23.1.2013 10:35:31
A je to dásní?
Mně mudr. čistila zuby pod dásní. Injekce, rozřízla dásně, obrousila. Nejdříve horní patro za 3 týdny spodní. Bylo to nepříjemné, po probrání bolavé. Pusa poté strašně nateklá. Jedla jsem od druhého dne - jen kašovitou stravu. Je to ale už cca 10 let, třeba to dělají jinak. Zabralo to, dásně nekrvácejí.
Ema58 15165
23.1.2013 10:07:28
Ahoj zubařka mě posílá na oškrábání dásní, ptž mám dost paradentózu i z důvodu štítné žlázy. Absolvoval jste někdo? Jak to probíhá, jak jste pak jedli a vše kolem. Díky
Jan
  • 
1.1.2013 13:28:20
Mně pomohlo důkladné proplachovaní mezizubních mezer a okraje dásní, ústní sprchou. Po 14 dnech pravidelného používání mám krvácení pryč. Po prvním použití to krvácelo dost, ale každý den to bylo už jen lepší. Do nádobky můžeš dát jen obyčejnou teplou vodu nebo i ústní vodu.
Doporučuji Panasonic, ale i ten Philips vypadá dobře:
http://www.kasa.cz/ustni-sprcha-panasonic-ew1211w805/2/?kampan=602&utm_source=heureka.cz&utm_medium=srovnavac
http://www.rodina.cz/diskuse13307.htm
Přístroje se doporučují i jako prevence paradentózy.
Líza 17721
1.1.2013 9:04:39
Lendul a není to náhodou právě obráceně? Když jsem ten parodontax teď v prosinci kupovala, tak lékárnice mluvila o corsodylu v minulém čase. (Kromě toho parodontax máme bezbarvej, corsodyl byl červenej.)
..maya.. 86852
1.1.2013 8:33:24
jj může se max dva týdny...paradontax ústní voda už se právě dělat nebude a bude se prodávat jen ten corsodyl, já s ním mám nejlepší zkušenosti i po trhání zubu, kde se na něj hrabe listerine~R^
Tragika 61116
31.12.2012 16:50:50
Vřele doporučuju vzít zhruba 1dcl olivového oleje. V zavřené puse nechat pořádně ,,probublat,,. Stačí cca 2 minuty, pak vyplivni. Vyplivneš bílou tekutinu. Takto to praktikuj 2x denně a za týden máš po problému.
Libii 55216
31.12.2012 11:35:36
http://www.vitalita.cz/koloidni-mineraly
anemon 100064
31.12.2012 10:55:56
Co to je - koloidní minerál?
Libii 55216
31.12.2012 10:23:24
..vitamín C, B a doporučuji i koloidní minerály ~R^
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 288  [Dalších 228 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.