| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dásně - paradentóza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 288  [Dalších 208 >>]
lipoo 47870
30.12.2012 23:20:24
zánět dásní...zvláště pokud jsi to měla oteklé...vykloktej třeba slivkou:-),super je na to Corsodyl-ale ten asi nemáš..ten zabírá okamžitě.K zubaři bych s tím nešla..a hlavně čistit,i když to krvácí a třebas bolí.
25.12Ali.......14 97620
30.12.2012 23:01:43
Těhotná fakt ne.

Vitamín C hned zítra koupím.
Červená řepa 55518
30.12.2012 23:01:19
no já nevím, parodontoza takhle z ničeho nic? Spíš možná zánět dásní, nějaká podrážděnost, alergická reakce? Objednala bych se k zubaři a dofala že se to spraví samo dřív než tam půjdu a pak to zrušila, protože se zubaře bojím.
Klára
  • 
30.12.2012 22:59:35
Jíš vitamín C? Může se tak projevovat jeho nedostatek.
Cimbur 64764
30.12.2012 22:57:33
Vitamin C, pokud máš i ascorutin, vypláchla bych prostě ústní vodou a v novém roce pospíšila k zubaři. Nejsi těhotná?
25.12Ali.......14 97620
30.12.2012 22:55:27
Dnes mi z ničeho nic začaly krvácet dásně - prostě jsem najednou měla plnou pusu krve - může to být paradentóza? Někdy se mi to stávalo po čištění kartáčkem, ale jen tak ještě nikdy... Dásně mám pár dnů citlivé, nateklé, ale co s tím? Existuje něco na zklidnění dásní?
Matyldaa 128986
30.6.2012 18:40:51
V tomto případě bych se na něj vykašlala a ať mu ty zuby v puse třeba vyhnijí! Chápu, že to pro vás není příjemné. Navrhněte mu alespoň čištění elektrickým kartáčkem. Jinak na záněty a různé problémy je výborný wobenzym. Ale v jeho případě by byla vskutku návštěva zubaře výborný nápad. Můžete jej zkusit, spíš než sexem, strašit stářím a protézou. S protézou jsou nekonečně dlouhé problémy- při jídle kolikrát vypadává, obrušuje se a ani lepidlo nepomáhá. Respektive pomůže, ale po každém jídle se musí mazat znovu. Zkuste to jako s malým děckem:)
Mrej 70533
20.6.2012 14:50:29
Já manžela objednávám, ale po dohodě. Řeknu - budu se objednávat, chceš taky? Protože termín bývá za cca 3 měsíce, jen se klepu aby do toho žádnému z nás nic nevlezlo. Kdyby řekl, že nechce, neobjednám ho, ale on není na sebe lempl a tak vždycky zatím chtěl.
Bohužel to není tak, že je to jen manželův zájem. Tcháni mají nové třetí zuby, taková lepší verze klapaček - 2 implatáty v každé dásni a na to nanadavací zuby, jako na patenty, takže dobře drží. Stálo to spoustu peněz a ještě víc bolesti, vypadali chvíli jak po útoku válečkem na nudle a určitou dobu jedli jen mixovanou stravu, fuj. Dnes v pohodě, ale děsím se toho, že bych měla o vlastní zuby přijít. Bolí to fyzicky i finančně.
Nějak na něj vyzraj.
Pole levandulové 23006
19.6.2012 21:33:03
No, tak ja teda souhlasim s kamaradkou - nejsi jeho matka a kdyz si predstavim, ze by mne manzel nekam objednal bez meho vedomi, tak bych teda zurila hodne. A manzela chapu naprosto, mne nekde doktor nechat objednanou cekat dve hodiny, tak uz je to byvaly lekar a v zivote k nemu nejdu.
Simeona+3 110315
19.6.2012 19:51:33
Tak se nečerti, ale já jsem na tohle konkrétně dost háklivá, mám za sebou takové perličky jako návštěvu mé babičky v porodnici u primáře, aby s ním probrala můj nastávající porod (babička je povoláním dětská lékařka, přes 20 let v důchodu). Vždycky mám chuť dělat že to není má přízeň, ale těžko si mě s někým spletou, můj muž je totiž taky cizinec a to jméno je holt zapamatovatelné.

[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 288  [Dalších 208 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.