Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Claire4891 | 105665 |
16.2.2012 16:09:03
Ja si ten prehled nechavam vyjizdet pravidelne a nestacim se divit, co si nauctujou. Treba jsem jednou byla u psycholozky, ale ona si nauctovala navstevy dve. Jednou si na me dokonce napsal nejake ukony lekar, u ktereho jsem byla pouze registrovana, ale nikdy jsem u nej nebyla (ani nevim, jak vypada). Tak jsem jim to samozrejme napsala a odepsali, ze to prosetrili a moje stiznost byla opravnena. Jako kdyby se jednalo o 50Kc, ale on si nauctoval fakt hodne, coz me nastvalo.
|
lipoo | 47870 |
16.2.2012 16:08:30
tak vše by odpovídalo..až teda na tu injekci-pokud jsi žádnou nedostal...jinak je to normální cena....to máš jako když zaplatíš doktorovi,ke kterýmu se jdeš očkovat 100kč za píchnutí-a má to za vteřinu....nebo když si tam jdeš dát razítkoatd,atd...
|
Mirek_ | 118172 |
16.2.2012 15:54:47
Nechal jsem si vypsat "Prehled úhrad zdravotní péce" a zjistil jsem, že za jednu návštěvu si lékař zdravotní pojišťovně naúčtoval 4 úkony:
a/ MINIMÁLNÍ KONTAKT LÉKARE S PACIENTEM (to beru) b/ TERAPIE EPISTAXE KAUTERIZACÍ (to je to vypalování) c/ PREDNÍ TAMPONÁDA NOSNÍ PROVEDENÁ OTORINOLARYNGOLOGEM (nevím co se tím myslí, ale snad by to spolu s bodem b/ mohlo znamenat, že vatičkou namočenou v roztoku mi potřel sliznici) d/ INTRAVENÓZNÍ INJEKCE U DOSPELÉHO CI DÍTETE NAD 10 LET (žádnou injekci jsem nedostal) Zajímavé je, že za jedno vypálení (trvá to do 5 minut) zaplatí pojišťovna 286 Kč. Pokud jste někdo zkoumal svůj přehled úhrad za vypalování, kolik v něm bylo úkonů? Možná je můj lékař poctivý a jen pro poslední akci volí špatný kód. Taky bych se mohl zeptat přímo jej... |
katka |
• |
29.12.2011 18:00:16
Dobrý den, může jít o rozšíření cévních stěn v nose, jako malá jsem to měla a někdy i krvácela z nosu 10 a více minut. Posílali mě tehdy na orl kde mi leptali nějakou vodičkou aby se mi stěny cév stáhli zpět.
|
amanvireja | 94029 |
29.8.2011 13:37:45
Píši pro ty kdo se vrátí a dočtou nebo někomu do příštích dnů.
U dětské mudry jsme si nechali vypsat žádanku na ORL , změřit tlak :100/60 , a šli jsme na ORL ,naštěstí tam byla hodná doktorka ,syna prohlédla a žlutou vodičkou mu potřela vnitřek nosánku -jen jednu dírku ,tu měl horší. Prý to může vydržet půl roku ,ale i jen týden. Pak mi ještě poradila si koupit mastičku EMOFIX-hemostatická mast. Snad jsem pomohla i ostatním maminkám s problémem Epistaxe. |
amanvireja | 94029 |
29.8.2011 10:27:45
Kili to je pravda ,teď jdu k mudře ,tak jí poprosím
|
kili |
• |
29.8.2011 9:11:55
hm, no já bych řekl, že by nebylo až tak od věci změřit krevní tlak
|
lipoo | 47870 |
29.8.2011 0:08:46
chabibi tak to je na odstřel...naše učitelka nacpala mlaďochovi vždycky do nosu smotaný toaletní papír,a vždycky mu to pomohlo..ale taky záleží,jak moc ta krev teče,že...našemu se naštěstí zastavuje celkem brzo....já taky často krvácela z nosu.
|
lipoo | 47870 |
29.8.2011 0:05:24
Nám řekla pí,učitelka ve škole,abysme s tím zašli za dr.,že je to tak často..tak jsme radši navštívili orl,pro klid duše...vše ok,kdyby mu to vadilo,tak vypálit cévky v nose...ale na to byl mladej velký posera,takže mu to nevadilo...krev se mu zpustí ještě i teď-má 17,ale už to není až tak často..spíš,když je teplo,nebo se do toho nosu trošku praští...chce to céčko a nebo ten ascorutin..
|
Leny+3 | 6674 |
28.8.2011 21:30:59
Ahoj Rendo, na ORL nepotřebuješ doporučení od dětské, stačí se rovnou objednat. Tohle jsem zažila u Zuzky a teď mám stejnej problém s Ondrou, pořád se mu spouští krev. Na ORL chodíme tak jednou za 3 měsíce, kde mu vytřou nosík stříbrem a je na chvíli pokoj. Pokud má dobrou srážlivost, má asi jen slabší cévky v nose, což děti mívaj často, nepomůže nic, než počkat, až z toho vyroste. Zuzce se už spouští krev jen občas, takže vydrž, časem se to zlepší Ale na to ORL si radši dojdi, za to nic nedáš
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.