| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Svrab

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 201  [Dalších 151 >>]
vlad. 38059
17.1.2012 22:24:29
nějaké informace zde - praktické na konci článku

http://medicinman.cz/?p=nemoci-sympt/svrab
Valoria 98559
17.1.2012 22:22:19
Vis ale porad mohli tatinkovi rici, vemte si veci domu na vyprani a to vsechny mame tu pripad svrabu.
Muz by veci vzal informaci predal a ja bych veci vyvarila. O nic nejde. Na listku bylo pouze prokaz pripad svrabu, dbejte na zvysenou hygienu a kontrolu deti.
Ja se s touto nemoci nikdy nesetkala takze ani nevim co a jak.
Ivuljenka 98698
17.1.2012 21:55:04
jo to máš pravdu a pravdu máš,že jsem se taky styděla jít k doktorovi ~;) No ty postupy jsou na palici ~o~ Máš pravdu,že spousta funkčních léků je buď zrušená nebo jsou na předpis ~o~
Delete 8214
17.1.2012 21:48:00
Valorio,
něčemu nepředejdeš, prostě ty brebery žijou na světě a kdo ví, jestli ne déle než lidi, mají právo tu být....
Ale souhlasím, že šlo udělat víc, než lípnout lístek na nástěnku....určitě by si rodiče měli odnést domů vyprat věci a ve vlastním zájmu to provést pořádně, ve školce povyvařovat lůžkoviny, nechat promrznout matrace, čalouněné věci, plyšáky.....to by asi udělat šlo, i když by na to nejspíš obec musela vyčlenit prostředky, protože školka by to z rozpočtu neutáhla....
No znamenalo by to jistě nějaký ten den zavřenou školku a to by se zase mnoha lidem nelíbilo, získat náhradní školku by byl také problém, protože kdyby se tam podávalo vysvětlení, mohli by se zase začít vztekat rodiče v té náhradní školce....
Takže za mě, pokud má člověk strach a možnost, tak nechat děti chvíli doma, jinak hlavně vyprat oblečení ze školky na co nejvyšší teplotu a případně ve školce zdůraznit, že si přeji výraznější upozornění v případě, že se bude věc opakovat, aby si toho člověk snáz všiml....ale upřímně, mám pocit, že tatínek by si toho nevšiml, ani kdyby to viselo na bilboardu, můj se to učil sedm let (ale nakonec naučil a poslední rok už jsem se i občas dozvěděla, kdy je focení nebo nějaký akce ~;) ).
Balbína 99798
17.1.2012 21:39:06
kamaradcina maminka to chytla v nemocnici. Jako prevence se mazali necim smradlavym ale nevim cim
Valoria 98559
17.1.2012 21:19:29
Vis co , ale nekterym vecem jde proste predchazet. Nebo alespon lepe upozornit.
Delete 8214
17.1.2012 21:16:33
To jo, v té šklce se určitě mělo dít víc, než jen lísteček na nástěnce...
withep 93862
17.1.2012 21:16:12
Taky si myslím, že to až tak nakažlivé nebude. Pokud si vzpomínám, ségra svrab měla, já ho ale nechytla. Sdílely jsme pokoj, postele prakticky vedle sebe.

Ale příjemné to není, to chápu. Syn ve školce nespí, takže by byl snad méně ohrožený. Nám visí na nástěnce výskyt angíny a neštovic, u těch jsem si zrovna říkala, že by byly fajn, kdyby se odbyly, dokud jsem na RD ~k~. No nic. Tak ať jsou děti ok ~x~
Delete 8214
17.1.2012 21:15:27
Valorio,
ale když nebudou tyhle nemoci, přijdou jiné ~d~. Ať už si to člověk vykládá tak, že příroda má tendenci dojít k rovnováze, takže přemnožený druh (lidi) má snahu zregulovat, nebo to můžeš brát tak, že svrab může být přirozeným nepřítele něčeho jiného, takže když uvolníš místo, zabere ho něco, co ještě neznáme a boj začne zase od začátku...
A je snazší bojovot s nepřítelem známým, byť nepříjemným, než s něčím, o čem nic nevíme ~d~.
Delete 8214
17.1.2012 21:12:23
qwerty,
taky mám ten pocit, že to tak je...
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 201  [Dalších 151 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.