| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žaludeční problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 188  [Dalších 88 >>]
Pam-pela 97353
14.11.2015 15:15:51
Kouličko, tak jestli jsi měla nějakou virózu, tak to břicho tě bolí z ní...to zmizí - dala bych si třeba heřmánek.

Pokud tě bolívá často a jsou vyloučeny fyzické příčiny, pak je to fakt často psychické, hodně lidí bu´d svírá na hrudníku a hodně psychických problémů "leží lidem v žaludku", ona ta rčení mají něco do sebe :-). "nemůžu něco spolknout", "nemůžu to strávit"...takže bych šla po tomhle, co mi dlouhodobě vadí a snažila se to změnit.

Jinak existují akupresurní body na snížení bolesti.
Koulička M 128389
14.11.2015 15:01:38
Hrozně mě bolí žaludek, včera vyloučili zánět, slepák, žlučník, vlastně už mimo té bolesti nemám žádné problémy. Vypadá to na bolavé břicho z nervů. Docela by to i odpovídalo, jen proč to přijde v okamžiku, kdy už je zase dobře?

Co na to pomáhá? Je to otrava, když se jen tak povaluju, ještě to jde, ale jak se začnu hýbat, bolí to jak čert. Dá se tomu nějak předcházet? Jak to přežít? Jak si pomoc? Za jak dlouho mi bude líp?

Jak se vlastně projevují žaludeční vředy? S těma mě pořád straší mamka.
susu
  • 
11.2.2015 9:19:47
Měla jsme nějakou dobu, spravilo se to překvapivě častějším jezením česneku, tělo si zvyklo, asi. Nějakou dobu jsem dávala česneku spíš míň a občas jsem si dala stroužek do pusy a cucala a okusovala. Potíže přešly, teď jím česnek normálně a hodně.
katka * 131821
11.2.2015 9:14:49
opravdu to funguje. Je potřeba stroužek česneku podélně rozříznout na půl a vyloupnout takový ten "klíček"
Manžel míval žlučníkové záchvaty po česneku --- a už nemá :-) Poradila mi to doktorka.
radka
  • 
11.2.2015 8:01:09
tak ho vynech
mám to stejně a česnek už několik let nejím
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
11.2.2015 7:45:36
děkuji moc všem za rady. Já včera nakonec skončila v nemocnici na kapačkách, bylo mi čím dál hůř...takže česneková dieta, musím si dát fakt pozor.

Cimbur 64764
10.2.2015 21:48:18
Já to mám taky, po příčině nepátrám a na syrový česnek si dávám pozor.
Dajli 47319
10.2.2015 21:16:37
Withep, to je zajímavá informace, díky. Jen nevím, jestli budu mít odvahu.

Mikito, ano, každá sekunda...
Ale že u mě nic neviděli na ultrazvuku ~:( Na jednu stranu jsem byla ráda, na druhou jsem se nedozvěděla příčinu. A jak se mi orosí čelo, když pocítím jen malý záchvěv bolesti břicha, to je hrozné. Nejdřív to u mě začíná takovou nevinnou bolestí břicha - střeva, pak to přešlo v neurčitou bolest v oblasti žaludku.
Ale po tom česneku je to trochu jiné, to je mi prostě jen hodně hodně šoufl, teda dřív, tak 4 roky už ho nejím. Souvisí to, nesouvisí, nevím...
withep 93862
10.2.2015 21:09:36
Jestli máš česnek ráda a jestli je to fakt žlučník, šlechtitel Ing. Kozák pěstuje a prodává i odrůdu, která by žlučníkářům vadit neměla: bjetin a blanin II
Mikita.miki 141149
10.2.2015 20:57:35
zabírají, ale sama to znáš - každá minuta je nekonečná, takže nějakou dobu čekáš než to zabere. no díkybohu už sem je dlouho nemusela brát~R^
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 188  [Dalších 88 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.