Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Saamajna | 115449 |
17.2.2013 15:18:42
Dekuji za osvetleni!
|
.kili. | 125672 |
17.2.2013 15:17:59
kde o podst. jm. středního rodu, pomnožné, tedy ta játrA se ničilA
|
Saamajna | 115449 |
17.2.2013 15:13:11
No sklonovat umim taky - ja mam problem s jatra "nicila" nebo "nicily"?
TA jatra nicila bych rekla spis ale jatra se nicily mi taky nezni uplne blbe... ? |
.kili. | 125672 |
17.2.2013 14:41:48
játra, podst. jm. rodu středního, pomnožné
1. pád játra 2. pád jater 3. pád játrům 4. pád játra 5. pád játra 6. pád játrech 7. pád játry |
Saamajna | 115449 |
17.2.2013 11:30:15
Ja mela leta (asi 8 let) hodnotu Hb 8,3...
Hledali vse, nic nenasli, polykani ruznych veci (tablety, sirupy atd.) nepomohlo. Hladina zeleza se zvysila az infuzemi (3x tydne nekolik mesicu), potom zase zacala klesat... Nakonec krvotvorba byla to autoimunni hepatitida (= jatra se sama nicila - TA jatra?). Skolni lecbu jsem nechtela, pomohla TCM. Zatim dobry (5 let). |
sylvaina | 77406 |
17.2.2013 6:01:14
U manžela byla příčinou rakovina tlustého střeva. Ten nádor krvácel a proto byl těžce chudokrevný. Po léčbě má už 8 let a je to, ťuk ťuk, dobré.
|
.kili. | 125672 |
16.2.2013 22:01:39
- "Co může způsobovat chudokrevnost u dětí?"
anaemie jsou jednak ze snížen=é tvorby, jednak ze zvýšených ztrát vně a uvnitř těla. Všedhny skupiny mají řadu možných příčin. Nezralí novorozenci s nízkou porodní jmotností si přinášejkí nízké zásoby řeleza, což se zvýrazní růstem. I proto je nejčastější příčinou jejich anemie nedostatek železa. Termín hraniční železo (míněna nejspíše hladina Fe v séru) neříká ovšem zhola nic. Egekt podávání Aktiferinu naznačuje, že to o nedostatek řeleza jde a že substituce (stravou zejména, Aktiferinem případně) je na místě. Nevím, co je od haematol. vyš. očekáváno, nemyslím si, že by to mělo být něco zvláštního a v ohledu na uvedenou rekci na Aktioferrin a nezrálost bych řekl, že nebude zapotření vůbec nic nového. - "zhoršen8 imunita horních cest dýchy." je nesmysl " |
.kili. | 125672 |
16.2.2013 21:52:56
- " bych si ani v jedné knize nepočetla ...!
ro byla reakce pro nick Lupus - "uvítaly rady, proč? - a laicky podanou odpověď" no ale právě to, co uvedl nick Lupus a já ilutruje rozsah thematu, který nelze vtěsnat do příspěvku zde - "měla zánět moč. cest, orientačně na papírek vyšla krev a bílkovina." to neznamená infekci močových cest - "názor na prodloužení antibiotik?" neřekl bych, že se tu jedná o nějaké prodloužení, nicméně já netuším, proč ty léky užívá - "vliv? Už teď pozoruji, že se jí horší zubní sklovina.." to nelze předvídat, na sklovinu ale nevím že by uvedený lék nějaký vliv měl mít |
Martina |
• |
16.2.2013 21:04:33
U mé dcery říkali rok, že má málo krvinek,ale protože bývala často nemocná, svádělo se to na to. Pak teprve někoho napadlo, že by nás mohli poslat na hematologii - a tam se, kromě špatné funkce štítné žlázy, přišlo na to, že je to pravděpodobně dědičná, asi docela vzácná "nemoc". Má to asi po mě, já teď chodím už rok po hematologii a různých jiných vyšetřeních (gynekolog, gastroskopie, kolonokopie) a teď čekám na výsledky nějakých speciálních testů - uvidíme. V každém případě to u nás není nedostatkem železa. Jestli jsem to dobře pochopila, tak doktorka byla naopak zděšená množstvím mého železa a tím, jak maličké mám červené krvinky ...
|
Cimbur | 64764 |
16.2.2013 19:23:06
Dojanko, jak Kili, tak Lupus, tim mimo jine vyjadruji, ze je to problematika na tydny studia. Nelze strucne.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.