Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ces |
• |
30.10.2013 10:24:32
Návštěvou lékaře se ještě nikdy nic nepokazilo, naopak.
Já mám mírnou arytmii, dostávám na ní léky - betablokátory (betalok). Je zbytečné své tělo stresovat. |
Jepepa | 125572 |
30.10.2013 10:18:25
..je to ještě normální?
Nebo je nutné zajít k lékaři, neporadí někdo nebo nemáte někdo zkušenost co s tím ? Pro upřesnění, arytmie vznikla v sauně a vydržela cca 8 hodin. Puls byl "rozházený", a trochu tlak a jakoby křeče v krajině srdeční. Po vyspání vymizelo. Od té doby sem tam jakoby takové to tlouknutí mimo rytmus..nebo bušení, nebo jak to nazvat, ale takové to jeden "tuk" mimo... Zdravá žena 35 let. (Pouze hyperthyreóza nyní ve fázi hypo a migrény léčené triptany) |
Pam-pela | 97353 |
19.10.2013 22:43:30
Moniko,
já to můžu mít opravdu po lécích, vysadili mi je, nechali jen půlku jednoho...a dál - opravdu prý hodně často je to od hrudní či krční páteře....zkus se zaměřit na srovnání a odblokování u zkušeného fyzioterapeuta nebo chiropraktika. Je až neuvěřitelné, jak to pomohlo!!! |
pampeliška |
• |
12.10.2013 22:11:30
Ahoj.
Nevím, jestli si to přečteš, odpovídám po dlouhé době. trpěla jsem všemi tebou popisovanými potíženi dlouhou dobu. Nejspíš bylo všechno od krční páteře. Říká se tomu syndrom sympaticu. Po důkladném zrehabilitování mě přešlo vše kromě poruchy štítné žlázy, ta je asi opravdová. Občas se mi to trochu vrátí, začnu okamžitě s cviky na uvolnění a jdu na rehabilitaci. Stačí když spím na návštěvě na vysokém polštáři a ráno mě bolí za krkem a mám extrasystoly. nemohla jsem polykat, měla jsem vysoký tlak, extrasystoly, bolely mě zuby na straně, kde jsem měla vychýlenou krční páteř... |
mamina monika |
• |
11.10.2013 16:58:07
dobry den bohuzel trpim timhle handicepem trva to uz 1 rok je m 31 let a mam tri deti ziju uz 9 let v Irsku a bohuzel tady to zdravotnictvi je na......... kardilogii je 380 km mam buseni srdce a vynechvani srdce moc mi to vadi a prekazi co mam delat prosim poradte
|
Pam-pela | 97353 |
7.10.2013 16:20:42
Děkuju moc...
|
Vanka | 26819 |
7.10.2013 13:37:48
Mám srdeční vadu a právě "přeskakování" srdce znám velmi dobře. Brala jsem na to prášky, několikrát byla na sledování v nemocnici.
To co popisuješ je z určité části skutečně psychické. Možná za to může i změna počasí, začátek podzimu dává zabrat. Jak stárnu a zvykám si, postupně se zklidňuju a už je to pár let co jsem prášky úplně přestala brát. I tlak se mi srovnal. Vypovídej se z toho a snaž se nebrat to tak vážně. Je to těžké a určitě ti to nepůjde na povel. Ale snaž se o to. |
Pam-pela | 97353 |
6.10.2013 20:13:42
Díky moc, zajdu za fyzioterapetkou hned zítra....
Já už se taky vyhla kdečemu, vždycky jsem se snažila i jinak, jenže tady to komplikují ty léky. |
Pam-pela | 97353 |
6.10.2013 20:12:33
děkuju moc
|
Fiba71 | 133533 |
6.10.2013 19:41:14
Jsem ted byla mimo tak se zpozdenim.
Tady bych asi zacala ja ac jsem z oboru jsem pred x lety malem skoncila na gastroskopii nez jsem si uvedomila, ze tu bolest nemam az tak lokalizovanou v oblasti zaludku, ale ze mam blokadu v oblasti hrudni patere,ze bolest vystreluje, kdyz jsem se nechala osetrit razem se mi ulevilo a gastroskopie se nekonala. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.