| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Syndrom karpálního tunelu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 183  [Dalších 123 >>]
Zuuuza 66577
12.4.2013 15:40:29
Omlouvám se, NEUROLOGIE ~5~
jitucha 82009
12.4.2013 15:31:01
s něčím velice podobným mě poslali na neurologii, taky tam zamiř.
Zuuuza 66577
12.4.2013 15:19:18
A na jógu už chodím taky :-) Tak doufám, že se mi to nevrátí v té podobě, ve které mě to trápilo před operací.
Zuuuza 66577
12.4.2013 15:18:26
Neurochirurgie. Jsem po operaci syndromu karpálního tunelu na pravé ruce. V lokální anestezii. Už se to nedalo vydržet. Otravovalo mi to život, nespala jsem, budilo mě to. Teď už se to ozve jen občas. Držím palce! Neuroložka ti možná nabídne vitamíny a pošle tě na EEG (snad to nemotám) - tam to vyhodnotí a uvidíš.
ladislava51
  • 
12.4.2013 14:21:00
Určitě bych doporučila návštěvu lékaře. Také to může být první příznak roztroušené sklerozy.
Jinak tady již zmiňovaná jóga opravdu velice pomáhá.
minutka 56268
12.4.2013 13:46:20
Se zády vůbec nic nemám nebo o tom aspoň nevím, každopádně s nimi nemám žádné problémy.
Lucie
  • 
12.4.2013 13:44:22
Nemusí jít hned o nic strašného. Mám tyhle problémy od zablokovaných zad. Pomůže jen cvičení a nepřetěžovat.
Miri30 11611
12.4.2013 13:38:39
Zkus hledat "jóga karpální tunel" Snažím se cvičit a dost mi to pomohlo.

Jinak u dr. jsem nebyla, tak neporadím.
minutka 56268
12.4.2013 13:13:33
Asi měsíc u sebe pozoruju brnění v ruce - pod ukazováčkem, prostředníčkem a prsteníčkem. Bylo to vždycky jednou za pár dní, ale poslední týden je to strašný, ty křeče jsou pořád. Dneska mě to několikrát v noci probudilo. Teď jsem chtěla nakrájet cibuli do polívky a jak jsem chytla nůž, tak mi nešlo řezat.

Ta ruka je vždycky z ničeho nic úplně necitlivá, buď v ní cítím chlad nebo naopak strašný nával horka, ale není to bolest k nevydržení, jen je to nepříjemné. A nesla jsem nákupní tašku (igelitový sáček, ve kterém byl jeden sešit a propiska, takže nic těžkého) a jak jsem to nesla asi pět minut, tak mi to vypadlo z ruky.

Našla jsem si na netu, že by mohlo jít o syndrom karpálního tunelu, i když u sebe moc nevím, z čeho bych to mohla mít.

Pokud mě to přes víkend nepřejde, samozřejmě půjdu k doktorovi, jen přemýšlím kam. Shodou okolností mám jít v pondělí večer na chirurgii se synem - na kontrolu, myslíte, že to řeší chirurg? Nebo mám jít ráno k praktické, ať mě s tím někam pošle?
Zuzka a 2 dcery
  • 
5.4.2013 16:54:07
Všem, kdo trpí nemocí karpalního tunelu, přeji nechť mu na uzdravení stačí "jen" rehabilitace, ale již z vlastní zkušenosti vím, že když nezaberou, ruce brní a bolí ještě více než předtím, emg vyšetření rukou neprokáže žádnou změnu, tak není nač čekat a podstoupit operaci! Já jsem ji podstoupila podle neurochirurga "za 5 minut 12", nebylo to nic příjemného, ale dalo se to vydržet. Operaci jsem prodělala teprve před pár dny, zatím se mi rána hojí, ale úlevu cítím. Uvidím, co ukáže kontrola - emg vyšetření za měsíc. Za pár měsíců mě čeká pravděpodobně operace i druhé ruky. Né, že bych se na ni těšila jako na odpolední kávičku
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 183  [Dalších 123 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.