| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní paraziti

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 201  [Dalších 131 >>]
ALL 4469
2.4.2016 22:01:07
Já netvrdím že to jsou paraziti, ale nejsou to hrudky mouky. Nebo třeba po nějaké "tranformaci", právě ten úkaz bych chtěla vysvětlit. Fotky svého břicha sem fakt nedám.
JaninaH 12107
2.4.2016 22:01:05
Jestli to vypadalo jako ucpané póry, tak nejjednodušší vysvětlení je, že to byly ucpané póry. Ucpané moukou.
JaninaH 12107
2.4.2016 21:57:58
Taky si myslím, že po vmasírování mouky do kůže jsou ty umírající žížalky, co z kůže vylézají, zase jen z mouky.
Petra V.
  • 
2.4.2016 21:57:48
Dneska jsem to taky zkusila, protože mi to připadalo neuvěřitelný. Namazala jsem si ruce. A nic nelezlo...:) Jen se tam postupně objevovaly malinké hrudky mouky, které by mohli někomu připomínat červíky.
Schválně ten, kdo fakt věří, že mu po tom lezou paraziti, at nafotí pár fotek a hodí sem odkaz...
ALL 4469
2.4.2016 21:57:45
To jsem teda nevyfotila, to mne nenapadlo. Někde je fotka na netu a v tom časopisu byla taky fotka, ale tam mi to vůbec nepřipadalo tak zjevné, tam to vypadá prostě jako žmolky mouky, měla jsem to za jasný podvod. Ve skutečnosti se to od té mouky dost lišilo - byly to takové malé bílé pupínky, podobně jako menší uhříky či ucpané póry - postupně vylézaly z kůže z pórů, většina zůstala malá jako pupínek. Některé ale vypadaly jako tenčí "žížalky" (ty nešly přetrhnout a chvílemi to vypadalo, že se i hýbou). Nešlo to ale hladce pryč jako ta mouka nebo třeba maz, ani ve sprše. Musely se prostě trošku násilím odloupnout. Po mytí a "odloupání" lezly nějakou dobu pořád další a další. Fakt to bylo docela hnusný. Nenašla jsem žádnou souvislost s chloupky nebo velikostí pórů nebo něco podobného. Bylo to jen na předloktí a na břiše, jinde ne. Záda jsem teda nezkoušela. Na fotkách na netu je to na krku a na obličeji, tam u mne nic.
ALL 4469
2.4.2016 21:50:34
Taky jsem prohledala celý internet a nic moc. Kromě popisu v jednom zdroji, který byl ale tentýž, jako v tom časopisu, kde jsem to četla původně, jsem našla jen jednu ukázku na youtube, o které bych si jinak bývala myslela, že je to švindl - je tam popsaná v angličtině jako jakási tradiční východní metoda. A pak jsem našla jednu zmínku v jakési diskuzi o parazitech, kde někdo tvrdí, že tatínek vyprávěl, že když byl malý, babička ho potírala směsí šťávy z kysaného zelí a mouky, aby ho "zbavila parazitů". Jinak nic. ~d~
ALL 4469
2.4.2016 21:43:22
No ale dokud to neuvidíš, tak si můžeš myslet něco o loupající se kůži. To ale fakt vypadá jinak. Já bych samozřejmě moc ráda nějaké normální vysvětlení. Zkus to třeba jen na předloktí. Ostatně tam jsem i já začla na pár centimetrech čtverečních a kdyby to nelezlo, tak si pomyslím přesně to, co ostatní, a nepokračuju v tom...~e~
ALL 4469
2.4.2016 21:42:24
No, to jste se, kili, na moc nezmohl.
ALL 4469
2.4.2016 21:38:36
Hele, to mne zrovna moc neuklidnilo, že to nefunguje u všech stejně. Doufala jsem, že se to nějak vysvětlí jakousi obecně platnou zákonitostí... ~d~
ALL 4469
2.4.2016 21:37:20
Tak koukám, že zesměšnit a zpochybnit to tu umí kdekdo, vysvětlit ale nikdo. Škoda, myslela jsem, že se tu najde někdo chytrý, kdo to třeba dokáže. Já bych se opravdu ráda dozvěděla, co to je, ať je to, co je to. A pak že se na Rodině ví všechno. ~a~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 201  [Dalších 131 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.