Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Federika | 14090 |
24.9.2023 9:34:13
Jo a navíc budeš spokojená, ty ručníky a osušky jsou fakt super....
|
Čumča. | 160024 |
24.9.2023 9:14:34
Federiko, dobrej tip, podívala jsem se na Möve a mají právě tu barvu osušek, kterou potřebuju a nikdo ji nevyrábí Dík.
|
Čumča. | 160024 |
24.9.2023 9:08:22
Kat, kup dvě malá škrabadla (destičky), která se většími vruty přivrtají na zeď, "potři" ten sisal čerstvou šantou - hodně to pomáhá, fakt bude kočka preferovat tohle než sedačku... Máme i kočku, která se z té šanty a při škrábání dostává úplně do extáze...
Na tu sedačku bych naopak nastříkala bylinkový odpuzovač, bývá z máty nebo levandule |
Čumča. | 160024 |
24.9.2023 8:59:20
tohle je naše rodinná neverending story, trvá už přes 20 let - kam kočka smí, kam ne, kočky vyhrávají
mám sedačku s kompletně pratelným potahem z bavlny, lze ho prát na 40° podle štítku, ale peru na 60° tak třikrát do roka aby sedačka nebyla noclehárna pro kočky, pomáhá systém Kerbl, nástěnná patra se škrabadly, pokud se chce kočka mazlit, ustele si na sedačce a vyžaduje pozornost, když ale fakt chce spát, vyleze si vysoko ke stropu, kde má naprostý klid... Přirozeně to pomohlo, abychom neměli na sedačce přemnoženo. Původní strom pro kočky měl širokou základnu stojící na zemi, vršek ukotvený ke stropu, ale na zemi to zabíralo spoustu místa, které se hůř uklízelo, ten nástěnný systém je v tomhle ideální, skloubili jsme tři sady dohromady. |
77kraska | 132593 |
24.9.2023 8:57:44
Ropucho, ja už po žádných věcech netouzim, ja spis touzim, aby mi věci ubyly
Tento víkend konkrétně vyklizim u rodičů další jejich garaz (celkem mají tři, jednu jsem už vyklidila), našla jsem sice zajímavé fotky a dokonce rozhovor s otcem z Mladého světa z roku 1972 (z výrobního prostředí týkající se jejich práce a plnění pětiletky), ale jinak je tam binec na vyhození, ovšem je nutné to probrat kousek po kousku A je to velké ponaučení, nemá cenu nic shromažďovat Já už nesnasim “věci”, poté, co jsem vyklidila zakramareny pokoj u otce skoro po strop a jednu jeho garaz, kde bylo všechno nahazene pate přes deváté po cele délce, šířce a výšce (regály do stropu) ….snesu akorát knížky, pokud jsou v knihovnách za sklem, a par velmi praktických kusů oblečení a bot….to vyklizení u rodičů mne fakt vylecilo z pořizování novych věci, a přitom jsem v tom vyrostla, ze se pořad kupuje nove oblečení a obutí a bižuterie a ložní pradlo a suvenýry a hrnecky a vazicky |
Půlka psa | 24064 |
24.9.2023 8:09:46
Naše kočky to taky nedělají, když tam jsme.... Ví, že nesmí, ale pak je chvíli nedozorujeme a je to.
|
Beat | 107867 |
24.9.2023 6:15:57
Já mám dvě vychovany kocky . Doma neskrabou a na některá místa nesmí. Pravda , na nové lehátko smí, ale je tam na kousku radši deka.. tam můžou. Pro případ, kdyby třeba mimoděk, třeba ze sna zatly drapek
|
Půlka psa | 24064 |
24.9.2023 4:54:57
Za účelem koček máme gauč s aquaclean potahem. Mají víc druhů, ale máme ten nejvyšší (nejdražší) z nich. Zdvojnásobil cenu gauče, ale kočky ho drápky nepoškodí. Po sedmi letech je jak novej, ačkoliv máme kocourů hejno. Všechno po celém domě proškrábnou a tohle ne.
|
Fern | 155759 |
24.9.2023 0:04:39
Ja to presne takhle taky hodne praktikuju,razim celozivotne heslo,ze lina huba,hole nestesti a temer vzdy,kdyz nejsem nejak v "kondici" ci jen chytam lelky,tak na to dojedu.
Kupovali jsme v asku nejaky nabytek v akci a ja zjistila, ze v jinem obchode bych to same koupila jeste levneji. Tak jsem zvedla telefon, 1.zenska mi rekla,ze uz to nejde,kdyz je vystavena fa, ja na to,ze vsechno jde,kdyz se chce,at me spoji na vedouci no a ta byla vstricnejsi a kdyz jsem ji poslala odkaz na tu nizsi cenu, tak hned jsrm usetrila dalsich 2500kc. Clovek kdyz neni lalin,dokaze velke veci,nejen dostat slevu zleva i zprava,ale to neni nic pro divnozenu z divnosveta Kat |
Ropucha + 2 | 120300 |
23.9.2023 22:49:49
Kat, přesně tak, já mám jen byt, mám ho vybavený, nic nového se mi do něj nevejde (spíš by ledacos bylo třeba vyhodit).
Koupím maximálně občas nějaký ubrousek, skleničku, ručník... jak píšeš. Tím dostatečně saturuji svou potřebu vylepšování a obnovování |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.