Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Anni&Annika | 50178 |
29.8.2011 20:56:15
moderni gymnastika je prave ta ladnost tela
|
Pole levandulové | 23006 |
29.8.2011 20:55:16
Ani,mluvim o baletu. S gymnastikou zkusenosti nemam, ta se mi nikdy nelibila, to mi moc pripomina sport, ja jsem spis na ty tance.
|
29.8.2011 20:54:28
Nemas prosim odkaz? Dcera je pohybove taky dobra, takze do Rosenky uz s ni pocitaji, ale chtela bych i ten balet, aby si vyzkousela.
|
Anni&Annika | 50178 |
29.8.2011 20:54:15
tak s tim, ze se nauci aspon hezky chodit a drzet telo opravdu nesouhlasim.....ma dcera delala od 4 moderni gymnastiku, ted ji je 25 a to jak se hrbi pri chuzi me dost dostava....
|
29.8.2011 20:53:02
Tak ji tam dej, koneckoncu ji stahnout muzes vzdycky. Pokud nic jinyho, nauci se tam spravne drzet telo a ladne se pohybovat, to se ji v zivote neztrati.
|
Žžena | 83005 |
29.8.2011 20:51:59
S těmahle dnešníma tanečkama pro mrňata zkušenost nemám, ale na základce jsem chodila do baletu na ZUŠ a žádný tlak na vrcholový sport tam nebyl, chodily tam úplně normální holky, spolužačky ze základky, o postavě tam nepadlo ani slovo.
A bylo to fajn, výrazně to přispělo k mojí ohebnosti, neměla jsem zdaleka tak zkrácené svaly jako ostatní vrstevníci. Každopádně si myslím, že na těchhle tanečkách je dnes takové složení dětí, že jakékoli tlaky Tebou zmíněnými směry jsou předem vyloučené, fakt bych se nebála, že to dítě budou nějak mořit. |
29.8.2011 20:48:06
a nebo mne jeste napadlo - co lidovky? Syn chodi do Rosenky, maji sal ve zkusebne Dejvickeho divadla a je to pro deti prijemna zabava - letos jde tretim rokem a moc se tesi.
|
29.8.2011 20:46:42
Dryjado, nevim, jestli jde o modni sport - ja na balet takto chodila uz skoro pred ctyriceti lety A ano, nejdriv to byla pohybovka, rytmika, nenasilne i hudebni nauka, moc mne to bavilo a chodila jsem tam do 18 let. S profesionalni karierou jsme nepocitali a nikdo to po nas nevyzadoval /ale porad mne lanarili, to zas jo/.
|
Vítr z hor | 100046 |
29.8.2011 20:45:56
Rozhodně to zkus, vždycky může přestat, pokud to nebude tobě nebo dceři vyhovovat.
A co se týče zkoušení různých druhů sportu nebo umění – já jsem pro. Vždyť málokdo je tak všestranný, aby dokázal dětem ukázat od každého trochu a dal jim tak možnost si opravdu vybrat. Když jsem dělala kanoistiku, každý rok k nám chodil nějaký oddíl mrňat, který se jmenoval "Sportovní informace". Děti chodily se stejnými vedoucími vždy celý měsíc do nějakého klubu (kromě nás jsem je viděla třeba o kus dál na tenisových kurtech, zkoušely plavání, gymnastiku...), kde se jim věnovali jak místní trenéři, tak ti jejich stálí. Postupně se vyhodnocovalo, pro který sport mají největší talent, a který je nejvíc baví. Kdyby tu někdo nabízel podobný kroužek pro děti, tak po tom skočím. |
Líza | 17721 |
29.8.2011 20:45:21
Dryjádo, tohle ti nikdo nemůže obecně říct. Jaká je to přípravka, přípravka čeho, čím se potom pokračuje, co to je za taneční školu(studio), jak výkonově jedou ty starší děti.... Víc ti může říct jen ten, kdo měl dítě právě tam, kam se ho chystáš dát.
Znám taneční kroužky od příšerného podupávání ve stylu šla nanynka do zelí, přes výbornou všeobecně taneční průpravu, zcela neorientovanou na výkon, po které děti můžou pokračovat v široké škále stylů od klasického a výkonnostního baletu až po lehkej zájmovej hip hop nebo podobný věci, i taneční přípravky, kde se jede na výkon, děti se drtí a dřou a všechno je zaměřeno jen na to, že z nich jednou budou profesionální tanečníci. Ale odpověď na to, kam v téhle škále patří ten váš kroužek, ti tu těžko někdo dá. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.