Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Delete | 8214 |
8.4.2013 21:47:28
Tady to neměli v šatně, ale u dveří v tělocvičně, takže na děti bylo pořád vidět...Už jsem slyšela argumenty, že aby se neničily parkety, že by se do tělocvičny pití nemělo nosit, a tak....
Ale já mám tedy zkušenost i odjinud, že děti mají při pohybu pití povinné, třeba na atletice (ale je to jen všestranná příprava v tělocvičně pro předškoláky a malé školáky, žádné tréninky, hodně podobné Sokolu, jen ne gymnastické nářadí, ale spíš míčky, gumové oštěpy, malé překážky). Během hodiny tam holka vypije celou lahvičku ani nemrkne. Nejstarší si na volejbal také pití nosí až do tělocvičny. Jo a i na plavání k bazénu mají mít pití a tam dokonce nějaké sladké, aby doplňovali energii...a člověk by řekl, že když jsou ve vodě, tak pít nemusí . Jako dítě jsem chodila do Sokola a pít jsem tedy potřebovala fest, jenže se muselo právě do šatny a to nebylo vždy dovoleno, takže jsme to pak "obcházeli" přes wc a přišlo mi to strašně ponižující tyhle úniky, aby se člověk mohl napít . |
Monika | 123907 |
8.4.2013 21:28:03
Je to možné, u nás to mají bez pití s tím odůvodněním, co jsem psala, a žádný problém není. V tělocvičně teda u nás není nikdy horko, v zimě na topení spíš šetří a je to starý barák, tělocvična ve vnitrobloku, takže ani v červnu obvykle žádné horko, asi kdyby bylo, pití by povolili (počítám, že i teď, kdyby někdo tvrdil, že nutně potřebuje pít, dovolili by mu si do šatny dojít).
|
Delete | 8214 |
8.4.2013 21:19:45
U nás v Sokole pití mít směli a žádné courání se nekonalo, naopak, v pauze mezi jednotlivými nářadími to většinou dostaly befelem a šly se napít, tedy kdo chtěl....
Bylo to v Praze - Kunraticích. |
Monika | 123907 |
8.4.2013 21:05:28
Bohužel neporadím s Prahou 12, neznám to tam, ale jestli taky náhodou nemáš trochu moc požadavků. To stání v pozoru apod. se týká asi Sokola, kde tyhle věci stále "vedou", včetně toho, že děti stojí na některá cvičení "frontu" - je to kvůli tomu, aby cvičitelé mohli dávat záchranu, kdyby je nechali lézt po nářadí podle libosti a lítat po tělocvičně jen tak, nejspíš by se Ti to zase zdálo nebezpečné). Ale je fakt, že když chceš něco "všeobecného" a "nevýkonnostního", tak je Sokol asi nejlepší, leda zkusit jinou "pobočku", kde by Ti více sedli cvičitelé ... "Volně vylítat" musíš asi děti vzít někam sama (do parku, lesa ...), aby sis je při tom mohla hlídat a nést si zodpovědnost. Pokud jde o to pití, u nás v Sokole to taky během cvičení nedovolují, protože děti pak věčně courají, jak jde pít jeden, letí fůra dalších a je z toho maglajz. Souhlasím s naší cvičitelkou, že když se napijí před cvičením, musí hodinu vydržet, zase takový záhul to tam není, jak nakonec sama píšeš.
|
Jarma (dvě děti) |
• |
8.4.2013 20:58:25
Neznám nic konkrétně na Praze 12, ale když byly děti malé, chodili jsme do Sokola. Úplně jim to vyhovovalo - takový všestranný pohyb, nic speciálního ani závodního.
|
hokkaid | 108275 |
8.4.2013 20:31:56
Hledám pro syna cvičení na Praze 12 nebo okolí - ale marně:-(
Nechce se mu zatím do žádného "specializovaného", vyhovuje mu všestranný pohyb, ideálně s předškolním sourozencem, takže by klidně chodil i s předškoláky Některé kroužky jsou pro nás ale nedostupné časově, jiné finančně, no...a někde mi nesedly cvičitelky (takové ty typy - "hlavní je umět vzorně stát na lajně a předvést jeden vzorový kotoul za hodinu": chtěla bych, aby se vyřádil; nebo "neexistuje, aby se dítě během hodiny napilo" - tak nevím, asi jsem moc kritická, ale připadá mi, že když člověk hodinu běhá, měl by možnost se napít...) Zatím obcházím, ale už mi dochází inspirace, tak třeba ji dostanu od vás...? Děkuji |
Jaana2 | 62013 |
23.1.2013 22:21:40
http://www.barak.cz/index.html ( to asi až začátkem dalšího šk. roku, ale možná by od pololetí mohlo být místo, kdyby někdo skončil)
http://www.t-bass.cz/index2.php ( tohle už je na přípravu na soutěže, ale dá se chodit i pro zábavu, je to dražší) http://www.zus-habrmanova.cz/tanecni-obor/tanecni-obor-6/ |
ladka a Lůca |
• |
23.1.2013 19:49:11
Hančí, Luci chodí na tanečky ve škole. Vy to nemáte? Ladka
|
Hanka+Hančí5/05+Štěpán12/07 | 45987 |
23.1.2013 19:36:16
Ahoj, poradíte někdo?? Hanička ráda tancuje na hudbu (kroutí se)...
A je celkem "kus ženský" - má 40 kg na 140 cm váhy... Poradíte??? Diky moc! |
Dari79 | 114243 |
6.12.2012 14:58:52
to sice není, ale díky za tip na stránky, je to něco podobného, jako je toto
http://www.rehamax.cz/rehamax/eshop/15-1-Akupresurni-pomucky/0/5/86-Balancni-cocka-Togu-Dynair-Senso-33-cm Aspoň už vím, v jaké kategorii to hledat. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.