Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
janulka82 | 29119 |
18.6.2012 9:01:42
Neli díky
Jojo, snad i Daba, ale já věřím, že s jiným a hlavně lepším chlapem! |
nela+3 | 87352 |
17.6.2012 21:05:50
Tý brďo, Janulka taky, moc moc gratuluju
Tak to se ještě Daba určitě dočká |
Michaela83+1 | 55331 |
16.6.2012 10:12:42
Ahoj, omlouvám se, že se lezu, ale občas jsem si k vám přišla pro radu.
Všem úspěšným snažilkám moooc gratuluju!!! Vidím, že nakonec diskuze nabrala ten lepší spád. |
Hana + 2K+EDOUŠEK+VIKTORKA | 48531 |
15.6.2012 23:13:11
Já teda zírám, tady už každej maká na druhým
Je mi líto, že to nevyšlo, ale snad příště A obě doma, to teda kloubouk dolů Já měla dnes kontrolu a zatím dobrý. Tu placentu doktorka moc neřeší, prý má ještě plno času, aby se posunula. Tak uvidíme |
Silva81+chlapeček | 104438 |
15.6.2012 22:03:34
Ja uz Taky psala na maminkach, kde jsem na to uplnou nahodou narazila - tak jeste dodatecne strasne moc gratuluju i Janulce. Je to proste super, nakonec jsme se vsechny dockaly.
Janulko, obavy chapu, mela jsem to stejne, taky jsem se porad neceho bala, proste mi pripadalo nemozne, ze jsem se konecne dockala, ale zpetne toho lituju - mela jsem si to vic uzivat. No jo, po bitve je kazdy general Tak si aspon uzivam kazdy den s malym, v kvetnu mu byl rok a kazdy den premyslim nad tim, jak ohromne stesti mame, ze mame tak uzasne dite. I u nas se zadarilo prirozene, ale před tydnem to skoncilo samovolnym potratem. Ale jak pise Bobik - jsem v pohode, verim, ze se jeste zadari, ale pokud to nevyjde, budu si uzivat toho, co mam Vlastne ta puvodne pesimisticka diskuze vubec nevypada spatne - s tim, jak to dopadlo . Skoda jen, ze se Daba nedockala druheho ditete....(Prozatim) |
Bobík* | 31283 |
15.6.2012 21:34:41
Janulka moooc gratulujem aj tebe som rada, že sa postupne každá dočkáme vytúženého uzlíčka ja moc často nenakukujem, pri malej moc času nie je, a teda dočítať, to u mňa nehrozí. Na maminkách už vôbec nie, lebo tam to fičí....
Ja som už doma a som v pohode..... |
janulka82 | 29119 |
15.6.2012 19:25:42
Bobí, no, já jsem měsíc za Takynkou, takže dnes jsem začala 20.týden - jak se vedle na maminkách odtajnila Takynka, tak jsem šla taky s ravdou ven:). Je to z 5. pokusu, 6.transfer, takže z ketu a já moc moc doufám, že to doklepeme do konce Pořád se bojím, moc si to neužívám, ale pevně věřím v ten malej uzlíček na konci!
A Tobě přeju, aby to klaplo s prací a s tím dalším mimi máš pravdu - koukala jsem na dlouhodobky, i Far se dočkala a taky mezitím měla myslím potrat - nedočítám pravidelně, ale občas mrknu na lidičky, se kterýma jsem tu v roce 2004 začínala na snažilkách |
Bobík* | 31283 |
15.6.2012 16:21:22
Janulka, hej, hej, je to super, ale ja už s inou možnosťou ani nepočítam. Buď sa zadarí prirodzene, alebo ostaneme pri jednej krásnej a hlavne Zdravej dcére. My sa máme inak dobre, malú sa snažím si užívať. Od augusta sa mi rysuje práca, tak by bola s ňou moja mama. Behá už mesiac sama a hlavné je, že na predčasniatko má všetky výsledky super a ty ako?
|
janulka82 | 29119 |
15.6.2012 13:33:31
BOBÍ, ale tak super, že se to povedlo opět přirozeně!!!!Moc držím palce, aby to na další pokus vyšlo až do konce! A jak se máte?
|
ester | 101879 |
15.6.2012 12:17:49
ahojky,sem tam nakukuji,ale už tu nikdo nepsal(((popravdě jsem právě vyhlížela co Taky)))) moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc ti to přeji!!!!!!!!!!!!!! a jsem ráda,že jsi to nevzdala!!!
Edvi,tak už to máš za pár)))hezky jste to zvládli až do konce....potom pošly fotečku!!! Bobíku,to mě mrzí,ale hlavu vzhůru a toho sourozenečka se dočkáš!!! Ben a co ty jak se máte?? Bysto a co ty a malej? a jak je na tom Daba?? jinak o nikom nic nevím(((jinam nechdím))) je to šílený jak to letí(((malej má 3.7. 1 rok((( a zastavit se to nedá moc se opatrujte a budu ráda,když někdy něco písnete))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.