Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Monika | 123907 |
14.8.2023 11:14:02
Úplně nejnovější teď je myslím bazén v Řepích, nebyla jsem tam zatím, prý dobré, ale tuším je taky spojené s aquaparkem a nejspíš jen 25 bazén. O jiném "novém" než co píšeš, nevím.
|
77kraska | 132593 |
14.8.2023 10:59:17
Díky všem
Ja mam nejradši podoli, mam je spojené s mnoha příjemným vzpominkami z minulosti a taky se mi líbí ten velkorysý retro design Myslela jsem, jestli se neobjevilo něco nového zajímavého, já už vyzkoušela několik bazénu a koupališť, Radlice a letnany a Barrandov a axu a sutku a ymcu….taky stirku a Slavii… Monika má pravdu, ze závisí na čase plavani |
DaVinci | 49945 |
14.8.2023 9:59:28
Za mě KLánovice nebo Úvaly.
|
Monika | 123907 |
14.8.2023 9:50:36
77krásko, pokud Ti jde fakt o plavání v Praze v horkém počasí, tak je důležitá hlavně doba - ideálně co nedřív ráno/dopoledne. Padesátimetrový venkovní bazén je pokud vím v Podolí, na Petynce a na Slavii, víc mě nenapadá, já v jiném nebyla.
A nebo jít do vnitřního bazénu - dobrý býval pro ten účel bazén v Radlicích, je to padesátka a nebyly tam nikdy žádné dětské atrakce nebo na Šutku, kde je plavací bazén oddělen od dětských atrakcí stěnou A na Šutce se dá myslím zároveň i opalovat venku (nejsem si jistá na 100%). Pokud jde o "přírodu", tak my jezdíme na Lhotu (u Brandýsa n.L.) nebo na Slapy (většinou na Novou Rabyni, dřív na Ždáň). |
Lenka Pražanda | 128023 |
14.8.2023 9:20:38
Pražáci se v Praze nekoupou, jezdí na Lhotu a na Konětopy.
Pro mě je nejlepší na plavání Podolí. Nevím to určitě, všechny bazény v Praze neznám, ale z těch co znám jako jediný nemá jednu stranu mělkou. Mě tohle strašně vadí při plavání. A taky má jako jediný otevřený venkovní bazén i v zimě. Přírodní koupání je super v Poděbradech. Do hodiny jsi tam, takže časově ti to vyjde stejně jako jet někam na opačnou stranu Prahy. Záleží na tom, co považuješ za pěkné koupání. Někdo nevleze do bazénu, protože chlór, někdo do přírodního koupaliště, protože fuj. Někdo potřebuje stánky s jídlem a jiný vyžití pro děti. |
77kraska | 132593 |
14.8.2023 7:56:09
letos na jare v lete jsem mela tolik povinnosti, ze jsem se nedostala nejen k mori, ale ani vubec do vody, tak to chci do konce srpna aspon trochu napravit
jake je podle Vaseho nazoru nejlepsi misto na koupani a plavani v Praze? vnitrni, venkovni, kdekoliv, i na okraji mesta...dost toho znam, ale ne vsechno a hlavne neznam nova koupaliste a bazeny (kdo mne ctete: moji seniori maji uz drive zakramareny pokoj dokonale vyklizeny, dokonce vymalovany, opravene elektricke zasuvky, ktere byly ruzne uvolnene, taky maji objednany novy koberec, nove rolety a postel pro seniora, dale objednanou uklizecku na okna, dvere, leštění nábytku, umyti vsech skel, vymyti knihoven a oluxovani vsech knih...vzali jsme to zgruntu, ale na mou osobu uz jaksi nezbyl cas, coz je spatne) |
Marika Letní | 140743 |
3.7.2023 10:59:41
Letos je to slabota. Dlouho byla zima, pak když bylo horko, tak jsem měla jiné povinnosti. Bazén jsme napustili až se začátkem prázdnin, ale je to studené a počasí taky zrovna tropicky nevypadá. Ještě jsme tam nevlezli.
Jiné roky od půlky června teplá voda a děti se vyřádily. Letos jsem váhala, jestli to má vůbec cenu napouštět. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
3.7.2023 10:29:40
letos ještě nic... mám pocit, že na koupání je to jen ve všední dny a to nestihnu už nic a víkendy jsou spíš chladnější... navíc u nás nic moc na koupání není, běžně jezdíme do kolína, kde je to fajn, ale holt je to akce na delší čas... pořád říkám, že musím najít nějaké koupání "cestou" z práce, vyzkoušeli jsme jich pár, ale nic moc mě nepřesvědčilo teď mám v plánu vyzkoušet plovárnu v kolovratech, tak ještě potřebuju nějaké teplejší počasí
|
Koníček mořský | 156666 |
3.7.2023 10:15:53
Já se koupu od 23.6.. Do tý doby se mi ani koupat nechtělo, čekala jsem na ohřátí. Ale už se koupu pravidelně, voda je chladnější, ale to mi neva. Koupu se jen, když je horko.
Špinavá voda mi neva, mám ráda řeky, rybníky, ryby, ptáky, obojživelníky... Ani to bahno už mi nevadí. |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
3.7.2023 10:04:04
S koupáním to bude letos těžký, v červnu jsem byla u moře, tak mi teď bude všechno připadat špinavý a studený.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.