| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Papoušek

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1205  [Dalších 1145 >>]
Fern 155759
16.2.2019 22:18:14
"Tip s krabicí je fajn, ale klec bude prý asi viset na zdi..."

- tak to je ale hodně nepraktické - visící klec,to ten binec bude ještě víc všude dokola.
Sněhulka a sněhuláčci 99425
16.2.2019 21:19:36
Létat samozřejmě andulka bude. Tip s krabicí je fajn, ale klec bude prý asi viset na zdi...
Takže 1,5 cm vám přijde ok? To je hlavní dotaz, na netu jsem našla, že to je moc, a přitom veškeré eshopy takové klece pro andulky prodávají...
Fern 155759
16.2.2019 20:42:34
my měli u klece na andulku kolem dokola skla asi 10 cm vysoká a ještě klec samotná byla postavena v nižší krabici,právě aby se ten binec většinou zachytával tam.

Andulka má být tam,kde je pohyb lidí,kde nejvíce býváte.A to otěch plicích tedy platí spíš pro andulky-právě kvůli jejich plicím se nedoporučuje,aby byly jejich klece umístěny v kuchyni.Nedělají jim dobře výpary z vaření,smažení,může to právě u nich přivodit i smrt v souvislosti s těmi plícemi.
K_at 121378
16.2.2019 19:37:56
Len ~t~
Ropucha + 2 120300
16.2.2019 19:27:20
Rozteče 1,5 cm mi přijdou v pořádku.
Žití s andulkami se na nikom z naší rodiny nijak zdravotně nepodepsalo.
Nepořádek z andulek je značný, slupky ze semínek, peříčka, trus. Řekla bych více než z křečka.
Předpokládám tedy, že nepočítáte s andulkou zavřenou trvale v kleci, pták musí létat.
magrata1 95172
16.2.2019 19:09:11
Andulky mají taková decentní hovínka, co za chvíli uschnou a dají se zamést/vysát. To když se vykadí ara~2~~t~
Len 108740
16.2.2019 17:46:30
Jj, je celkem nutne je poustet, protoze potrebuji posilovat prsni svaly, jinak brzy pojdou. Nase dve maji otevrenou klec cely den, ale vetsinou se proletnou jen rano. Nas mluvici andulak ma otevreno, kdyz tam s nim nekdo je, on sam ani z klece nechce, vyleti jen kdyz jsou v pokoji lidi. Kadi teda vsude, neochoceni vetsinou z garnyzu dolu a ochocenej na rameno, nebo z toho, na cem sedi (mobil, knizka, tablet, proste cokoliv, co mas v ruce). Ale neni to nijak hrozne, sebere to vysavac. Vcera mi na hlave sedel amazonek a ten mi teda pos..l celou tvar~t~ Nehoda, obvykle chodi do klece, to se zase andulky nenauci (asi).
Stará Misule 82389
16.2.2019 17:33:31
Jinak hluk oproti křečovi v noci žádný, ona spala, zato náš křeček je noční ďábel, dáváme ho do kuchyně na noc.
Stará Misule 82389
16.2.2019 17:30:13
Jojo, to je pravda, také jsme ji měli pouštěnou, když jsem byla malá. Nejvíc to odnášel fíkus, byl vysoký, a neustále pokadeny. Ale byla zlatíčko, když jsem se učila,sedla mi na rameno, a koukala.
Monika 123907
16.2.2019 15:35:32
Nejdřív jsi koupila klec a potom teprve se ptáš, jaké hrůzy tě čekají? ~;) Doufám, že tedy alespoň ještě nemáš ty ptáky.
Andulky jsme měli v mém dětství a sestra je má i teď a myslím, že rozteč drátů u klece tak kolem těch 1,5 cm bylo. Proč Ti to přijde moc, že by jako prolezly ven?
Z osmi let života s andulkou v dětském pokoji nemám žádné následky ani já ani moji dva sourozenci, takže pokud nemáte někdo alergii nebo astma, nejspíš taky mít nebudete?
Bordel okolo klece trochu je (hlavně slupky ze semínek), prostě to jednou za týden (nebo častěji, pokud jsi hodně čistotná) uklidíš, no. Asi bych nestavěla klec na žádný starožitný nábytek. Nejvíc "ee" bordel z andulek jsou jejich hovínka, pokud ptáky budeš pouštět po místnosti, což jsme dělali a upřímně si nedovedu představit, že by byla andulka pořád zavřená v kleci, to by musela být nějaká přes celou stěnu nebo venkovní... Obvykle si na "kakaání" vyberou nějaká oblíbená (většinou vyvýšená) místa, ale klidně kadí i za letu někomu na hlavu nebo třeba do knihy ... Taky okusují různé papírové předměty, takže bacha právě na knihy (zejména půjčené ~;)), školní učebnice a sešity a tak ...
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1205  [Dalších 1145 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.