Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Fern | 155759 |
16.2.2019 22:18:14
"Tip s krabicí je fajn, ale klec bude prý asi viset na zdi..."
- tak to je ale hodně nepraktické - visící klec,to ten binec bude ještě víc všude dokola. |
Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
16.2.2019 21:19:36
Létat samozřejmě andulka bude. Tip s krabicí je fajn, ale klec bude prý asi viset na zdi...
Takže 1,5 cm vám přijde ok? To je hlavní dotaz, na netu jsem našla, že to je moc, a přitom veškeré eshopy takové klece pro andulky prodávají... |
Fern | 155759 |
16.2.2019 20:42:34
my měli u klece na andulku kolem dokola skla asi 10 cm vysoká a ještě klec samotná byla postavena v nižší krabici,právě aby se ten binec většinou zachytával tam.
Andulka má být tam,kde je pohyb lidí,kde nejvíce býváte.A to otěch plicích tedy platí spíš pro andulky-právě kvůli jejich plicím se nedoporučuje,aby byly jejich klece umístěny v kuchyni.Nedělají jim dobře výpary z vaření,smažení,může to právě u nich přivodit i smrt v souvislosti s těmi plícemi. |
K_at | 121378 |
16.2.2019 19:37:56
Len
|
Ropucha + 2 | 120300 |
16.2.2019 19:27:20
Rozteče 1,5 cm mi přijdou v pořádku.
Žití s andulkami se na nikom z naší rodiny nijak zdravotně nepodepsalo. Nepořádek z andulek je značný, slupky ze semínek, peříčka, trus. Řekla bych více než z křečka. Předpokládám tedy, že nepočítáte s andulkou zavřenou trvale v kleci, pták musí létat. |
magrata1 | 95172 |
16.2.2019 19:09:11
Andulky mají taková decentní hovínka, co za chvíli uschnou a dají se zamést/vysát. To když se vykadí ara
|
Len | 108740 |
16.2.2019 17:46:30
Jj, je celkem nutne je poustet, protoze potrebuji posilovat prsni svaly, jinak brzy pojdou. Nase dve maji otevrenou klec cely den, ale vetsinou se proletnou jen rano. Nas mluvici andulak ma otevreno, kdyz tam s nim nekdo je, on sam ani z klece nechce, vyleti jen kdyz jsou v pokoji lidi. Kadi teda vsude, neochoceni vetsinou z garnyzu dolu a ochocenej na rameno, nebo z toho, na cem sedi (mobil, knizka, tablet, proste cokoliv, co mas v ruce). Ale neni to nijak hrozne, sebere to vysavac. Vcera mi na hlave sedel amazonek a ten mi teda pos..l celou tvar Nehoda, obvykle chodi do klece, to se zase andulky nenauci (asi).
|
Stará Misule | 82389 |
16.2.2019 17:33:31
Jinak hluk oproti křečovi v noci žádný, ona spala, zato náš křeček je noční ďábel, dáváme ho do kuchyně na noc.
|
Stará Misule | 82389 |
16.2.2019 17:30:13
Jojo, to je pravda, také jsme ji měli pouštěnou, když jsem byla malá. Nejvíc to odnášel fíkus, byl vysoký, a neustále pokadeny. Ale byla zlatíčko, když jsem se učila,sedla mi na rameno, a koukala.
|
Monika | 123907 |
16.2.2019 15:35:32
Nejdřív jsi koupila klec a potom teprve se ptáš, jaké hrůzy tě čekají? Doufám, že tedy alespoň ještě nemáš ty ptáky.
Andulky jsme měli v mém dětství a sestra je má i teď a myslím, že rozteč drátů u klece tak kolem těch 1,5 cm bylo. Proč Ti to přijde moc, že by jako prolezly ven? Z osmi let života s andulkou v dětském pokoji nemám žádné následky ani já ani moji dva sourozenci, takže pokud nemáte někdo alergii nebo astma, nejspíš taky mít nebudete? Bordel okolo klece trochu je (hlavně slupky ze semínek), prostě to jednou za týden (nebo častěji, pokud jsi hodně čistotná) uklidíš, no. Asi bych nestavěla klec na žádný starožitný nábytek. Nejvíc "ee" bordel z andulek jsou jejich hovínka, pokud ptáky budeš pouštět po místnosti, což jsme dělali a upřímně si nedovedu představit, že by byla andulka pořád zavřená v kleci, to by musela být nějaká přes celou stěnu nebo venkovní... Obvykle si na "kakaání" vyberou nějaká oblíbená (většinou vyvýšená) místa, ale klidně kadí i za letu někomu na hlavu nebo třeba do knihy ... Taky okusují různé papírové předměty, takže bacha právě na knihy (zejména půjčené ), školní učebnice a sešity a tak ... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.