Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lucka |
• |
1.12.2011 13:12:31
myslim si, ze je to o lidech. Spravny veterinář by to udělat neměl. Našeho psa srazilo auto, měla přetržené kolenní vazy, pak se u ní objevila epilepsie, jenže sotva chodila, měla do toho ještě epileptické záchvaty, tak doktorka řekla, že bude lepší ji uspat, že se zbytečně trápí. A měla pravdu. Človeka to preboli a pejsek se ma v nebi dobre.
|
pearl | 110594 |
30.6.2011 20:57:45
Já myslím, že je to o lidech, jako ve všech oborech.
Podle mě se určitě najde i veterinář, který tu práci dělá i dost kvůli penězům a klidně ti tohle může udělat. Já znám veterinářů několik a velmi dobře a žádný z nich by tohle neudělal, spíš naopak. |
Líza | 17721 |
30.6.2011 20:16:53
Pamatuju si, jak někdo psal, možná tady na rodině, že jejich pes, ještě mladej, měl selhání ledvin, šlo o vrozenej problém, kterej ho pomalu zabíjel a nešlo ho ovlivnit. A nějakej veterinář je ještě zkasíroval o spoustu peněz za různý injekce a speciální diety... pak vzali psa jinam a dozvěděli se, že smrt nemůžou odvrátit, že ten proces je nevratnej, být to u člověka, tak dialýza a transplantace, jiná pomoc není.
Takže ano, jsou veterináři, kteří budou léčit svoji peněženku bez ohledu na to, že zvířeti není pomoci. BTW tvrdit, že po injekci pangaminu bude rakovina bez příznaků... tywoe, jsem jenom lidskej doktor, ale z tohohle mi padá čelist. |
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 | 105930 |
30.6.2011 20:01:56
jo, tak to je pravda, u koní to je ještě krapet jinak. a s tou diagnostikou máš pravdu jen částečně - vymakaná je už vcelku slušně, ale koně pod rentgen nedáš tak snadno, nevyšoupneš ho na stůl veterináři atd... ale zase u tak malých zvířat jako potkani a spol to je všechno asi, přibližně, tak nějak...
|
Krakatice | 22448 |
30.6.2011 20:01:10
Kdysi je 6 let zpátky.
|
Denyna | 14851 |
30.6.2011 19:37:19
Náš veterinář pracuje v souladu s postojem majitele zvířete.
Já si s ním docela sednu v tom, že když to není nutný, nešťouráme se v tom. Je to možná i částečně o tom, že diagnostika koní není tak vymakaná jako menších domácích mazlíčků. U různých úrazů a kulhání nejasného původu, pokud kobyla viditelně netrpí a žere, se nejčastěji shodneme na léčbě klidem, tj poflakování se ve výběhu. Zatím to vždycky zabralo, nic to nestojí a kobyla zdá se taky nic nenamítá:) |
Baba Jaga | 69825 |
30.6.2011 19:34:33
Můj táta a brácha jsou veterináři, a oni říkají, že šance je malá, jestli se mají pokusit nebo ne...
|
Ralzinka | 109435 |
30.6.2011 19:21:39
Umíral mi 9,5 roku starý králíček, veterinářka mě hned upozornila, že to už nemá cenu, ale na mou prosbu jsem dostala aspoň léky, které mu to umírání zpříjemnily. Proti bolesti apod, dostal ještě životabudič, kdyby náhodou, ale upozorněna jsem byla.
|
Petra Neomi |
• |
30.6.2011 19:08:01
No, to bylo ale hodně kdysi, ne? Já zaplatiála za v podstatě stejnou operaci feny československého vlčáka dvacet tisíc. Zánět dělohy. Péče úžasná, ale taky patřičně drahá.
|
Tante Ema | 107184 |
30.6.2011 18:05:32
Všechno z toho je možné, záleží na povaze veterináře, ne?
Jsou to lidi jako všichni ostatní, nedělala bych si iluze. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.