| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Veterináři

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 224  [Dalších 64 >>]
MrakovaK 99270
30.6.2011 17:38:49
já mám zkušenosti zatím jen dobré. Ale každý veterinář je jiný.
simiki+koťátko 03/07 44774
30.6.2011 17:38:31
Já jsem k němu chodila přes týden takto, asi celkem 5x, je fakt levný a je vidět, že je tam pro zvířata, ne pro peníze, neváhal jednu paní sprdnout hned v čekárně, že nemaže pejska, že si to olízal, a hned, i kdž ještě nebyla na řadě, tak mu to šel namazt mastí mezitím, co budou čekat v čekárně. Opravdu zlatý, dokonce i o víkendech tam je, bez příplatku, všední dny do 6 hodin... kdybys bya z Ostravy, ráda dám kontakt, i když křeček vypadal strašně, vypadal fakt bezútěšně, a hnilobou smrděl po celém bytě, vykurýroval se z toho, i když přišel o rohovku kvůli tomu hnisu, a na druhé asi taky nevidí, ale ťuky ťuky, je jinak "zdravý" a zase šplhá po skle :) už i ta jeho oběžná kolečka skončila, sice jsem s ním jezdila přes půlku města, i když ten první je hned naproti, ale vyplatilo se to. Fakt výběr veterináře udělá hodně, je to jako s lidskými doktory.
fisperanda 60761
30.6.2011 17:37:32
Mám tu stejnou zkušenost. Potkanka s nádorem na plicích, zašla sem teda na veterinu, kde jí píchli několik drahých vitaminových injekcí. Jako, prachy vem čert teď už. Ale to trápení... to si neodpustím.~a~
Andrae
  • 
30.6.2011 17:34:06
Ano, verim tomu - trapili takhle nasi fenku vice nez tyden.
Nezavisly veterinar nam potom ze zpravy, kterou jsme dostali rekl, ze uz od sameho zacatku museli vedet, ze nema moc sanci a ten tyden pred smrti uz to museli vedet na 100%. Presto ji tam nechali porad tahat a cpali do ni injekce a "lecili" ji ;-(
neznámá 91073
30.6.2011 17:30:35
Je to kus od kusu. Náš veterinář byl v šoku, když jsem nechala operovat kočku, abych jí prodloužila život o pár týdnů. Operace stála 1500 a kočka již rok v pohodě a bez následků žije, pokud se problém vrátí budu trvat na další operaci. ~d~

Nutno napsat, že nášemu veterináři věřím, jen mi občas mi občas přijde vyhořelý a znechucený lidma, co si pořídí milion zvířat a pak do nich odmítají dávat peníze, prostě malá vesnice.
Krakatice 22448
30.6.2011 17:30:04
1000,- je opravdu hodně. Já kdysi platila 2000,- za operaci dalmatina, brali fence dělohu a vaječníky, měla nádor.
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 105930
30.6.2011 17:28:49
tak to je teda cena, že jdi veterináři líbat ruce~8~ takhle levného sem snad ještě neviděla a že sem byla s potkanama už u 3 a u našich se psem a kočkama u 4 různých~e~
simiki+koťátko 03/07 44774
30.6.2011 17:26:30
Že sem pořád tahám naše křečky, ale nemyslím si, že by veterinář chtěl nechat vědomě trápit zvířátko bez toho, aby věděl, že není aspoň malá šance. Ten náš křeček si toho vytrpěl dost, a veterinář se nevzdal, já taky ne, i když z počátku šance byla minimální. Pokud tě veterinář stojí peníze, najdi jiného. U nás vím o třech, i když jich je víc.

První, je zkatý, šikovný, ale bere si 100kč jen za prohlídku. Kdybych tam chodila k němu každý druhý den, tak se nedoplatím.
Druhý, to je poliklinika, si bere za víkendy a večery poplatek (mimo další ceny) 500kč, a taky nejsou nejlevnější.
Třetí, ke kterému jsem chodila, si vzal za prohlídku, diagnozu, antibiotika, výplach abcesu 30 kč, bez atb pouze výplach 20kč, takže jsem si mohla k němu dovolit chodit opravdu kaaždý druhý den, dokud nebyl křeček v pohodě.

Moje rada je - najdi si lepšího veterináře.
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 105930
30.6.2011 17:22:31
jo, jsou to prdelkové~7~ a tahle poslední, to fakt byla prcka milounká, dělali sme psí kusy. jde o to, že nejsme takoví, že budeme léčit za každou cenu (nejen finanční cenu). vždy se zeptáme, zda má smysl zvíře léčit, zda ho to bolí hodně a ta bolest lze tlumit, zda když budeme léčit, bude mít kvalitu života jako předtím, nebo alespoň podobnou atd. a až na jeden případ nám vždy bylo řečeno, že se zvíře při jejich péči uzdraví. chápu, ono to vyjít nemusí, ale když to zvíře evidentně trpí, chromé nohy... zbytečně nám dával naději tam kde prostě očividně nebyla~l~ a my pochopitelně uvěřili
Krakatice 22448
30.6.2011 17:15:57
Myslím, že je to stejné jako u lidí. Také tě doktor nepošle domů s tím, že tohle se vyléčit nedá. pṔrostě to bude zkoušet dál a dál.

Potkanů je mi líto, jsou to velmi milá a inteligentní stvoření~s~
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 224  [Dalších 64 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.