| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Taneční kurzy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1187  [Dalších 1107 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
6.10.2024 13:14:24
"J8 byla taková ta holka, co si hrála s klukama a ona mě každou neděli navlékla do šatiček, nacpala mi kočárek s panenkou, sebe taky vyfintila a jela se se mnou předvádět po sídlišti."

Měly jsme si vyměnit matky~t~, moje byla ta, co lítala s klukama, ještě s mým synem a synovcem lítala po městě ~t~. Moje předvádění na plesech nesnášela.

Ja bych se radši důstojně předváděla, jako dáma, jsem po tátovi.
Evelyn1968,2děti 6269
6.10.2024 13:10:56
Oficiálně mi to zakázala kvůli prospěchu, ale to jsme obě věděly že to lepší nebude, byla jsem dost flink, i když mě donutila sedět doma.

Neoficiálně, protože nesnáší hudbu a tanec, sama do tanečních nikdy nechodila. Ani se mnou moc ne, jen z donucení, bylo to pro ni utrpení, před 40 lety matky chodily, se ségrou jsem chodila já.

Je sportovní typ a chtěla, abych dělala nějaký sport, jako slušné děvče, a hlavně VE DNE :-) a ne po nocích.
Federika 14090
6.10.2024 13:10:08
..." Až si najde hocha..."~:-D
Já doufám,že si moje dcera ještě nějakou dobu hledat "hocha" nebude.
Může tancovat s tou holkou, no~:-D
Stará husa 154854
6.10.2024 13:09:28
Od mých tanečních uplynulo akorát 49 let, chodila jsem ve druháku na gymplu. Kromě jedné holky jsme chodili celá třída. Rodiče byli jen na první prodloužené, jinak ne. Měla jsem ušité troje šaty, všecky se mi líbily, ale už si pamatuji jen ty nejhezčí, modré s drobnými kytičkami. Kluci se schovávali na záchodě, když na ně nevyšly hezké a populární holky. Když mistr zavelel "pánská volenka" tak se kluci rozběhli, div se nepřerazili, jeden dokonce spadl. Moc vysoké, ne moc hezké holky měly smůlu. Mistr sice došel na záchod pzo kluky a přinutil je tancovat i s těmi opovrženými dívkami, ale při další Volenice to bylo stejné. Moje kamarádka, která byla vysoká, zrzavá, bledá vždy seděla, takže se na taneční brzy vykašlala, nač se nechat zbytečně urážet. Já měla jediné štěstí, že jsem malá, takže pro mě chodili malí kluci z řad učňů, od nad že třídy pro mě nikdy nikdo nepřišel, nebyla jsem hezká ani populární. A taky mi tancování moc nešlo, nemám hudební sluch, ani smysl pro rytmus, pletly se mi kroky. Byla jsem ráda, když pak už taneční skončily.
monam 158013
6.10.2024 12:54:41
Já jsem taky pak chodila do pokračovacích, našla jsem si tam nějakého hocha a to už bylo v pohodě. Moje máma už pak se mnou nechodila a neřešila, co si vezmu na sebe :-)
Jsem v tom určitě poznamenaná tím, jak to brala moje máma. J8 byla taková ta holka, co si hrála s klukama a ona mě každou neděli navlékla do šatiček, nacpala mi kočárek s panenkou, sebe taky vyfintila a jela se se mnou předvádět po sídlišti. Když jsem měla jít do tanečních, přála jsem si jediné - tyrkysové šaty. Máma mi dala ušít žluté, růžové, lila a blankytně modré.
monam 158013
Já jsem taky pak chodila do pokračovacích, našla jsem si tam nějakého hocha a to už bylo v pohodě. Moje máma už pak se mnou nechodila a neřešila, co si vezmu na sebe :-)
Jsem v tom určitě poznamenaná tím, jak to brala moje máma. J8 byla taková ta holka, co si hrála s klukama a ona mě každou neděli navlékla do šatiček, nacpala mi kočárek s panenkou, sebe taky vyfintila a jela se se mnou předvádět po sídlišti. Když jsem měla jít do tanečních, přála jsem si jediné - tyrkysové šaty. Máma mi dala ušít žluté, růžové, lila a blankytně modré.
monam 158013
monam 158013
6.10.2024 12:51:02
Okolíku, posuzuji to asi podle toho jak to vnímali moji rodiče a tím pádem tehdy já. Je top přesně 35 let kdy jsem chodila do tanečních. Předpokládám, že se to posunulo, ale nevím jistě kam. Před pár dny zrovna jedna moje známá řešila šaty pro sebe i dceru a že ona se tam jako matka moc těší. To mě trochu vyděsila. Myslela jsem, že se to posunulo spíše směrem k tomu, že tam nebudou moc chodit rodiče, nebude se hrotit oblečení a budou tam chodit jen ti, kdo o to stojí, což by mohlo omezit ty hromadné klučičí útěky na toalety. Skoro přemýšlím, zda by nebylo lepší, až si dcera najde hocha, aby tam pak prostě chodili spolu.
Beat 107867
6.10.2024 12:50:56
To by mi taky zajímalo, Evelyn.. proč?
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
6.10.2024 12:48:55
To se mi ulevilo, že se ještě bude nosit. Koupila jsem si loni tohle https://allegro.cz/nabidka/polobotky-hispanitas-hi233041-r37-kuze-zelenalak-14262208111?utm_feed=712e6653-4749-4512-b084-b6e297fc9e0b&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ%3EFashion%3EShoes%3E3P%3EPMAX&ev_campaign_id=20039295817&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw6oi4BhD1ARIsAL6pox2OsdBb-2wxva5eyLQHl3ckw0Y6Vui2AXJFMFc-Ca4ySuEdV07kuw8aAh3GEALw_wcB&dd_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F a teď jsem z toho trochu rozpačitá.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1187  [Dalších 1107 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.