| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přípravné třídy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 323  [Dalších 243 >>]
Anni&Annika 50178
19.1.2017 12:34:24
margit...tlak na vykon je dan skolou, na ktere jsi.
Mala na takove skole v Cechach byla....tam jeli vsichni jak fretky. Cela skola. Jeden se snazil byt lepsi nez ten druhy. Kdo tuhle hru nehral /a nemusel byt blby/, byl vseobecne za blba a kolektiv se k nemu takhle choval /takhle to vnima moje starsi dcera a slysela jsem to i od deti z tehle skoly, ktere na ni nevynikaly/. Bylo to tak uz za dob, kdy tam z Nemecka presla nase starsi.

Jenze ta mladsi je strasne ctizadostiva a ja vedela, ze je to jeji parketa. Byla tam stastna.

Proto rikam...vybrat spravne skolu. Jit se tam podivat, zjistit o ni vsechno co se da.
Fakt se ten vykon vetsinou tyka celeho zarizeni.
Monty 129940
19.1.2017 12:31:26
Aleno,
jsme v Praze, větší město v ČR není.
Syn chodí třeba do ZUŠky osmým rokem, do sedmičky dělal dva obory, kamaráda si tam nenašel žádnýho. Nedávno strávil tři dny s vrstevníkama na biologický soutěži, kde se dokonce koncentrovaly děti, u kterejch se dá předpokládat společnej zájem - i na fotkách stojí vždycky stranou od ostatních, natož aby se tam s někým začal kamarádit.
Každej není extrovert s touhou poznávat nový lidi.
Alena 129302
19.1.2017 12:28:40
Presne tak, mam kamarady ze stredni, vejsky, oddilu - spis na zaklade zajmu nez bydliste.
Sopka 106697
19.1.2017 12:28:03
Nemusí si sednout s učitelkou, i když by měla 10 nultých ročníků, takže za mě ne.
Školy si ještě užije až,až, nech jí si hrát ve školce.
Alena 129302
19.1.2017 12:27:07
Ale ve vetsich mestech takhle postavene vazby vetsinou uz nejsou, deti chodi do ruznych skol a stres z toho zadny neprameni. Prechod ze skolky do jineho kolektivu skoly je prirozeny proces, kdyz to zmena kolektivu skolniho muze byt vekla zatez a stres. Ja jsem sla v 80letech do skoly a jestli jdou se mnou deti ze skolky my bylo uplne jedno, dala jsem se dohromady s nekym jinym.
Monty 129940
19.1.2017 12:26:00
Jano,
tak u nás to přešlo do druhý generace - moje nejlepší kamarádka, kterou znám od školky, má tři kluky a ti jsou kamarádi s mým synem, hlavně tedy ten prostřední, s tím jsou stejně staří. Bohužel bydlí přes sto kiláků od sebe, ale navštěvujou se, furt si něco píšou, volají si... ~;)
Monty 129940
19.1.2017 12:23:48
maargitt,
ve výsledku je to fuk, kým je způsobený, je to prostě tlak.
Na druhý straně, ono to má dvě strany, jako všechno - u syna byly dvě první třídy, v jedné učila starší učitelka, ve druhé čerstvá absolventka. Starší učitelka byla přísná, ta mladá byla hodná, sama vypadala spíš jako žákyně, droboučká, křehká blondýnka, děti ji milovaly. Ale makat se ve škole naučila ta třída s přísnou učitelkou.
Alena 129302
19.1.2017 12:22:05
napis
Alena 129302
19.1.2017 12:21:47
Ano to je jedna varianta. Ale ja se casto setkavam s tim, ze se deti naopak dostavaji do komplikovanych vztahu -s kamaradem do prvni, tam si najdou nekoho jineho, byvalemu je to lito - nebo naopak deti, ktere jdou samotne se rychleji v prvni tride seznamuji a pak ti, co sli treba s nekym zustavaji stranou vetsi vznikle party. Proste prohlaseni, ze "je dobre kdyz deti nemeni kolektiv a jdou pohromade ze skolky do skoly" opravdu nelze brat jako obecne platne a nebrala bych ho jako hlavni duvod vyberu zakladni skoly.
Monty 129940
19.1.2017 12:17:34
Aleno,
jsou děti, který ten stejný kolektiv samy chtějí, je pro ně důležitej.
Psala jsem tu, že syn si školu vybíral podle toho, kam půjde nejvíc jeho kamarádů ze školky. Přitom spádovou školu měl jinou. A mnohokrát, když byla třeba doma řeč o někom, kdo se stěhuje, tak litoval děti těch lidí, že musí do jiný školy a nebudou už chodit se svými kamarády, budou si muset zvykat na jiný děti a ty jiný děti na ně.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 323  [Dalších 243 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.